Arama sonuçları: *

1. freygasm

Sizce kim cumhurbaşkanı olacak

İstediğim ülkeye gidebilirim 4 dil avantajımdan dolayı. Ama anafikri anlamamışsınız; benim imkanım varken bu ülkeyi düşünüyorsam yurt dışına kapak attığımda da düşene bi tekme vurup ben de malum parti seçmeni olurum dedim.
  2. freygasm

Sizce kim cumhurbaşkanı olacak

Kk seçilirse bi umut var, malum kişi seçilirse de viskimi açıp borsa istanbulun çöküşünü izler gülerim. Sene sonunda da yurtdışına kapağı atıp en koyu akpli olurum.
  3. freygasm

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

Bu konudan sonra forumda aktiflik kalmıcak gibi. Şimdiden 9-10kişi blockladım. Anasayfada konu göremicem glb :D
  4. freygasm

Rte kazandığında bu ülkeye yardımcı olabilecek herhangi bir güç olmayacak. Kkyi yeğlerim :D Sinan oğan gerçekten kendini yetiştirmiş biri. Bundan sonraki seçimde adayım o olabilir fakat bu seçimde tayip karşısında ebu cehil kazanabilecek olsa ebucehile veririm oyumu gönül rahatlığıyla.
  5. freygasm

Format nasıl atılır konusunda bile yardım edilmemesi gereken 43 kişi :D
  6. freygasm

Nokta kadar türklüğüne, ırkına, bayrağına önem veren adam burada akpyi savunamaz. Türklük dediğiniz şey ar*pçılık değildir. Osmanlının sonunu getiren şeylerden biri de budur zaten. Seni içten içe bitiren bi kanseri geç olmadan vücuttan atıcaksın ki yayılmasın. Mevcut hükümet de buradaki kanser...
  7. freygasm

Padişahlık sistemi mi bu :D 21senedir ülkenin iyiye gittiğini falan düşünüyor musun cidden :D
  8. freygasm

Ciddi bir yorum mu bu?
  9. freygasm

Deccalden kurtulalım da önce, sonra beğenmezsek gönderebiliriz zaten.
  10. freygasm

Malum kişiye oy verecekleri engelleyim de yanlışlıkla yardımım falan dokunmasın.
Top Bottom