Neler Yeni

Sizce kim cumhurbaşkanı olacak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

İceWolf

80+ Silver
Başka bir seçim konulu başlıkta ilk tur için yorumlamıştım ve tutmuştu. RTE önde gider ama ikinci tura kalır demiştim. Şimdide diyorum ki bu ikinci turda Oğan'ın ne dediği değil ona oy verenlerin ne düşündüğü. Kimisi RTE ve KK arasında kararsız kaldığı için verdi kimisi gerçekten doğru kişi olduğunu düşündüğü için. Kimisi de RTE'den sıkılmıştı ama KK'dan da nefret ettiği için alternatif olarak verdi. Bana göre Oğan'ın seçmenlerinin yarısı RTE'ye oyunu verir ve kazana RTE olur.
Doğru düşünce. Ama terlik kitle; Oğanın %100 KK ya vereceğine ve oy kullanmayanlarında KK ya vereceğine inanıyor. Uyandırma bırak yalanda yaşasınlar :) :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Era.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Doğru düşünce. Ama terlik kitle; Oğanın %100 KK ya vereceğine ve oy kullanmayanlarında KK ya vereceğine inanıyor. Uyandırma bırak yalanda yaşasınlar :) :)
12 günde her şey olabilir bilemeyiz. :)

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,925
İsim
yusuf ecer
Kk seçilirse bi umut var, malum kişi seçilirse de viskimi açıp borsa istanbulun çöküşünü izler gülerim. Sene sonunda da yurtdışına kapağı atıp en koyu akpli olurum.

İceWolf

80+ Silver
12 günde her şey olabilir bilemeyiz. :)
tabii ki her şey mümkün.

Kk seçilirse bi umut var, malum kişi seçilirse de viskimi açıp borsa istanbulun çöküşünü izler gülerim. Sene sonunda da yurtdışına kapağı atıp en koyu akpli olurum.
ABD ye gidebilirsin. %80 KK seçmeni var orda. Yada KK nın çok yüksek oy aldığı işaretlediğim ülkelere gidersen rahat edersin.

Adsız.jpg

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık

Bende sana katılıyorum. Öyle olur yada böyle olurla bu işler yürümez. Bu işler istatistiğe bakar. Bak her zaman olaylara objektif tarafından baktım. Particilikle işim olmadı ve olmazda. Çünkü partiler ve liderler silinir ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalır. Taraftar değil birer seçmeniz. Doğru olan siyasilerinin birbirini yemesiyken biz onlar için ayrışıyor, bölünüyoruz. Halk olarak ayrışmak yerine birleşerek hem fikir olmalıyız. Emin olalım ki siyasiler bu tutumumuzdan nefret edeceklerdir. Çünkü biz birbirimizi yerken siyasilerde ceplerini dolduruyorlar. Hiçbir zaman (görüşlerim uymadığı için) AKP'ye oy vermedim fakat hiçbir seçmenine de laf söylemedim. Ha şu "çıkar telefonunu" diyenler ve "yeme, içme" diyenler hariç. Bana kalırsa Türk halkı olarak her şeyin en iyisini ve en güzelini hak eden bir toplumuz. Neden Ahmet ve Mehmet'imin güzel telefonu olmasın yada neden güzel bir otomobili olmasın? Bu düşünce yapısı da çok kirli ve zehirli bir düşünce yapısı. AKP'ye oy veren bir birey en çokta oy vermeyen vatandaşını korumak ve kollamak zorunda. Yanlış olan şeylere birlikte itiraz edip güzel yaptıklarını da birlikte alkışlayacağız.

Bu toplumun iyi yerlere gelmesi için önce halkın siyasilere değil kendisine güvenmesi gerekiyor. İnsanoğlu bu öyle değil mi? Günahkarız hepimiz. Kimin ne yapacağını kestiremeyiz. O yüzden bir lidere bağlanmayalım. Oy verdiklerimize hesap soralım. Bence o zaman harika bir ülke oluruz.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,482
İsim
Oğuz
ABD ye gidebilirsin. %80 KK seçmeni var orda. Yada KK nın çok yüksek oy aldığı işaretlediğim ülkelere gidersen rahat edersin.

Alıntıyı görüntüle
Erdoğan'ın seçildiği ülkelere gidince rahat etmeyecek mi :D sanki Türkler yönetiyor oraları. İngilizcen varsa muhatap bile olmazsın Türklerle.

İceWolf

80+ Silver
Erdoğan'ın seçildiği ülkelere gidince rahat etmeyecek mi :D sanki Türkler yönetiyor oraları. İngilizcen varsa muhatap bile olmazsın Türklerle.
Yok onun için demedim. Rahat edersin anlamında. Kafana göre, ABD, BAE, BAHREYN, YUNANİSTAN veya başka ülke. Nerde rahat edersen orası iyidir.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,482
İsim
Oğuz
Niye lan? İngilizce'miz olunca Türkler ile konuşmayı kesmeli miyiz?
ABD'ye gidip Türk mü arayacaksın, o manada söyledim. 330 milyonluk ülkede 300 bin tane Türk yaşıyor, isterse hepsi Erdoğana versin bizene.

İceWolf

80+ Silver
Ayrıca burdada muhatap olmayabilirsin. Kimseyle konuşmazsan, hiçbir sosyal medyaya yazmazsan hiçbir Türklede muhatap olmamış olursun...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,688
Üyeler
161,324
Son üye
dodobermann
Top Bottom