Neler Yeni

Sizce kim cumhurbaşkanı olacak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Seçim 2.tura kaldı sizce RTE %49 aldı kk%45 Sinan oğan %5 aldı 2.turdan kim galip gelebilir
Recep Tayyip Erdoğan alır şimdi bile 49.5 aldıysa rahat kazanır son bir şansı daha hakediyor ayrıca Kılıçdaroğlu Erdoğan kadar zeki değil Erdoğan da zehir gibi zeka var dış siyaseti iyi yönetiyor nabza göre şerbet veriyor. Dolar yükselir, düşer bunlar geçici ama Kılıçdaroğlu gelirse bu adam dış siyaseti yönetemez Türkiye ile kedinin fareyle oynadığı gibi oynarlar. Ama benim kafam her türlü rahat bekarım çoluğum çocuğum yok bi laf var az dan az gider çoktan çok

Son düzenleme:

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Buna cevap vermeyin. Boş beleşin teki, 2 saat vaktiniz boşa gider.
Aklının yatmadığı yere sallarsın anca, bak dalgana.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Recep Tayyip Erdoğan alır şimdi bile 49.5 aldıysa rahat kazanır son bir şansı daha hakediyor ayrıca Kılıçdaroğlu Erdoğan kadar zeki değil Erdoğan da zehir gibi zeka var dış siyaseti iyi yönetiyor nabza göre şerbet veriyor. Dolar yükselir, düşer bunlar geçici ama Kılıçdaroğlu gelirse bu adam dış siyaseti yönetemez Türkiye ile kedinin fareyle oynadığı gibi oynarlar. Ama benim kafam her türlü rahat bekarım çoluğum çocuğum yok kafam rahat her türlü bi laf var az dan az gider çoktan çok
Hak ediyor mu? Peki, açıklama yapmayacağım sana. "mee"

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
anlaşamaz şartları uymuyor
Chp pkkyı mı destekliyor da şartlar uymuyor?

Recep Tayyip Erdoğan alır şimdi bile 49.5 aldıysa rahat kazanır son bir şansı daha hakediyor ayrıca Kılıçdaroğlu Erdoğan kadar zeki değil Erdoğan da zehir gibi zeka var dış siyaseti iyi yönetiyor nabza göre şerbet veriyor. Dolar yükselir, düşer bunlar geçici ama Kılıçdaroğlu gelirse bu adam dış siyaseti yönetemez Türkiye ile kedinin fareyle oynadığı gibi oynarlar. Ama benim kafam her türlü rahat bekarım çoluğum çocuğum yok kafam rahat her türlü bi laf var az dan az gider çoktan çok
Sandıklarda usulsüzlük çıktı oranlar değişebilir

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Aklının yatmadığı yere sallarsın anca, bak dalgana.

Hak ediyor mu? Peki, açıklama yapmayacağım sana. "mee"
Benim için hakediyor senin için etmiyorsa bilemem ben kimseyle ne siyaset için ne de din için tartışmam herkesin fikrine saygım var ayrıca insanların fikirlerini öyle kolay kolay değiştiremezsin herkes birbiriyle tartışıyor boş yapıyorlar

Chp pkkyı mı destekliyor da şartlar uymuyor?

Sandıklarda usulsüzlük çıktı oranlar değişebilir
Takip etmiyorum zamanım yok benim kafam her türlü rahat ülke ayvayı yese bile benim kaybedecek bir şeyim yok

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,927
İsim
yusuf ecer
tabii ki her şey mümkün.

ABD ye gidebilirsin. %80 KK seçmeni var orda. Yada KK nın çok yüksek oy aldığı işaretlediğim ülkelere gidersen rahat edersin.

Alıntıyı görüntüle
İstediğim ülkeye gidebilirim 4 dil avantajımdan dolayı. Ama anafikri anlamamışsınız; benim imkanım varken bu ülkeyi düşünüyorsam yurt dışına kapak attığımda da düşene bi tekme vurup ben de malum parti seçmeni olurum dedim.

COMMANDERR

80+ Bronze
Oğanın millet ittifakı ile anlaşması bir şey değiştirmez. Seçmeni ben de dahil MHP tarafından gelme. O millet ittifakını seçsede ben vermem.

Sgolca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Şefkat Golca
İstanbul seçimlerinde geride kalınca ortalığı inletip tekrar seçim yaptıran erdoğan ne hikmetse bu seçim 49.5 te kalınca sesini bile çıkarmadı neden mi çünkü ÇALA ÇALA 49.5'e kadar oy çalabildi 2.turda 49.5 i bile alamayacak bu kadar basit. Ha %3-4 tahmin edilen mhp'nin de oyları çalarak %10'a ulaşmasından bahsetmiyorum bile. Madem dünya lideri madem ümmetin lideri neden seçimlerde haksızlık , hile hurda yapıyor eyyyyy akp'li kardeşlerim buna'da cevap verin. Ne hilesi diyeceklere tonla kanıt atarım merak etmeyin sizin gibi boş boş sallamıyoruz.
kardeş akpli değilim ama şu delilleri bi atarmısın merak ettim

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
He işte bizde onu istiyoruz ama kk de bunu yapabilecek kapasite yok, soğan yiyelim derken, Hem soğandan hem sihadan oluruz.
KK tek başına yapmayacak. Ekonomi kadrosu yapacak. Bakan nebati gibi isimler çıkaran ak parti ile devam ederseniz yakında cari açıktan siha ve iha bile yapamazsınız. Sadece yapılanlara bakmayın o işin arkasına da bakın

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom