ForgettaShow
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 681
bro bisi sorcam, ne alaka? Mantıklı bir açıklama yapar mısın?Tony Montana pp devlet konusu konuşuyor PUAHAH.
bro bisi sorcam, ne alaka? Mantıklı bir açıklama yapar mısın?Tony Montana pp devlet konusu konuşuyor PUAHAH.
Recep Tayyip Erdoğan alır şimdi bile 49.5 aldıysa rahat kazanır son bir şansı daha hakediyor ayrıca Kılıçdaroğlu Erdoğan kadar zeki değil Erdoğan da zehir gibi zeka var dış siyaseti iyi yönetiyor nabza göre şerbet veriyor. Dolar yükselir, düşer bunlar geçici ama Kılıçdaroğlu gelirse bu adam dış siyaseti yönetemez Türkiye ile kedinin fareyle oynadığı gibi oynarlar. Ama benim kafam her türlü rahat bekarım çoluğum çocuğum yok bi laf var az dan az gider çoktan çokSeçim 2.tura kaldı sizce RTE %49 aldı kk%45 Sinan oğan %5 aldı 2.turdan kim galip gelebilir
Aklının yatmadığı yere sallarsın anca, bak dalgana.Buna cevap vermeyin. Boş beleşin teki, 2 saat vaktiniz boşa gider.
Hak ediyor mu? Peki, açıklama yapmayacağım sana. "mee"Recep Tayyip Erdoğan alır şimdi bile 49.5 aldıysa rahat kazanır son bir şansı daha hakediyor ayrıca Kılıçdaroğlu Erdoğan kadar zeki değil Erdoğan da zehir gibi zeka var dış siyaseti iyi yönetiyor nabza göre şerbet veriyor. Dolar yükselir, düşer bunlar geçici ama Kılıçdaroğlu gelirse bu adam dış siyaseti yönetemez Türkiye ile kedinin fareyle oynadığı gibi oynarlar. Ama benim kafam her türlü rahat bekarım çoluğum çocuğum yok kafam rahat her türlü bi laf var az dan az gider çoktan çok
Chp pkkyı mı destekliyor da şartlar uymuyor?anlaşamaz şartları uymuyor
Sandıklarda usulsüzlük çıktı oranlar değişebilirRecep Tayyip Erdoğan alır şimdi bile 49.5 aldıysa rahat kazanır son bir şansı daha hakediyor ayrıca Kılıçdaroğlu Erdoğan kadar zeki değil Erdoğan da zehir gibi zeka var dış siyaseti iyi yönetiyor nabza göre şerbet veriyor. Dolar yükselir, düşer bunlar geçici ama Kılıçdaroğlu gelirse bu adam dış siyaseti yönetemez Türkiye ile kedinin fareyle oynadığı gibi oynarlar. Ama benim kafam her türlü rahat bekarım çoluğum çocuğum yok kafam rahat her türlü bi laf var az dan az gider çoktan çok
oha okadar belli ettikmiChp pkkyı mı destekliyor da şartlar uymuyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
He işte bizde onu istiyoruz ama kk de bunu yapabilecek kapasite yok, soğan yiyelim derken, Hem soğandan hem sihadan oluruz.Hem siha iha yapıp hem ucuza soğan yiyebiliriz diyorum
Benim için hakediyor senin için etmiyorsa bilemem ben kimseyle ne siyaset için ne de din için tartışmam herkesin fikrine saygım var ayrıca insanların fikirlerini öyle kolay kolay değiştiremezsin herkes birbiriyle tartışıyor boş yapıyorlarAklının yatmadığı yere sallarsın anca, bak dalgana.
Hak ediyor mu? Peki, açıklama yapmayacağım sana. "mee"
Takip etmiyorum zamanım yok benim kafam her türlü rahat ülke ayvayı yese bile benim kaybedecek bir şeyim yokChp pkkyı mı destekliyor da şartlar uymuyor?
Sandıklarda usulsüzlük çıktı oranlar değişebilir
İstediğim ülkeye gidebilirim 4 dil avantajımdan dolayı. Ama anafikri anlamamışsınız; benim imkanım varken bu ülkeyi düşünüyorsam yurt dışına kapak attığımda da düşene bi tekme vurup ben de malum parti seçmeni olurum dedim.tabii ki her şey mümkün.
ABD ye gidebilirsin. %80 KK seçmeni var orda. Yada KK nın çok yüksek oy aldığı işaretlediğim ülkelere gidersen rahat edersin.
Alıntıyı görüntüle
komiksin sen haAklının yatmadığı yere sallarsın anca, bak dalgana.
Hak ediyor mu? Peki, açıklama yapmayacağım sana. "mee"
kardeş akpli değilim ama şu delilleri bi atarmısın merak ettimİstanbul seçimlerinde geride kalınca ortalığı inletip tekrar seçim yaptıran erdoğan ne hikmetse bu seçim 49.5 te kalınca sesini bile çıkarmadı neden mi çünkü ÇALA ÇALA 49.5'e kadar oy çalabildi 2.turda 49.5 i bile alamayacak bu kadar basit. Ha %3-4 tahmin edilen mhp'nin de oyları çalarak %10'a ulaşmasından bahsetmiyorum bile. Madem dünya lideri madem ümmetin lideri neden seçimlerde haksızlık , hile hurda yapıyor eyyyyy akp'li kardeşlerim buna'da cevap verin. Ne hilesi diyeceklere tonla kanıt atarım merak etmeyin sizin gibi boş boş sallamıyoruz.
KK tek başına yapmayacak. Ekonomi kadrosu yapacak. Bakan nebati gibi isimler çıkaran ak parti ile devam ederseniz yakında cari açıktan siha ve iha bile yapamazsınız. Sadece yapılanlara bakmayın o işin arkasına da bakınHe işte bizde onu istiyoruz ama kk de bunu yapabilecek kapasite yok, soğan yiyelim derken, Hem soğandan hem sihadan oluruz.
Sinan ogani boşver Muharremle anlaşmak lazım o şekilde kazanabilir.Oğanın millet ittifakı ile anlaşması bir şey değiştirmez. Seçmeni ben de dahil MHP tarafından gelme. O millet ittifakını seçsede ben vermem.