Neler Yeni

Sizce kim cumhurbaşkanı olacak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Forget

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
halil
28 mayısda görüşelim.
[DİPNOT: REKLAM DEĞİLDİR, GERÇEKLERİN SERVİS EDİLDİĞİ, ORTAYA ÇIKARILDIĞI BİR SAYFADIR. MİLLETİMİZİN GERÇEKLERİ GÖRMESİ İÇİN, AYNI ZAMANDA KOYUNLARIN.(ANLAMAZLAR GERÇİ) Bu insta sayfasında biraz gez koyuncuk, @solcugazete
Mesaj otomatik birleştirildi:

28 mayısda görüşelim.
oyların nasıl çalındıgını .git öğren :) mee

SendyGood

80+ Bronze
[DİPNOT: REKLAM DEĞİLDİR, GERÇEKLERİN SERVİS EDİLDİĞİ, ORTAYA ÇIKARILDIĞI BİR SAYFADIR. MİLLETİMİZİN GERÇEKLERİ GÖRMESİ İÇİN, AYNI ZAMANDA KOYUNLARIN.(ANLAMAZLAR GERÇİ) Bu insta sayfasında biraz gez koyuncuk, @solcugazete

oyların nasıl çalındıgını .git öğren :) mee
Cezalı şuan :):)

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Kimse Kusura Bakmasında İki Tarafta Kötü Bence Kötünün İyisi Olarak Yine RTE Öne Çıkıyor CHP'nin Depremzedelere Yaptığı Konuşmalar Hiç Etik Değildi , Sinan Oğan Meselesine Gelirsek Ümit Özdağ İle Ortak Görüşme Sonucunda Cumhur İttifakına Destek Vereceklerini Tahmin Ediyorum Ülkenin Korunması Adına RTE'ye 5 Yıl Daha Sabretmemiz Lazım Sonra İkiside Olmuyacak Zaten .

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Forget

Kimse Kusura Bakmasında İki Tarafta Kötü Bence Kötünün İyisi Olarak Yine RTE Öne Çıkıyor CHP'nin Depremzedelere Yaptığı Konuşmalar Hiç Etik Değildi , Sinan Oğan Meselesine Gelirsek Ümit Özdağ İle Ortak Görüşme Sonucunda Cumhur İttifakına Destek Vereceklerini Tahmin Ediyorum Ülkenin Korunması Adına RTE'ye 5 Yıl Daha Sabretmemiz Lazım Sonra İkiside Olmuyacak Zaten .
Sabredemeyiz artık, ölen bir gençlik var. Bu gençlik bu vatanı kurtarmak için çabalıyor. Kötünün iyisi falan olduğunu bilemeyiz, 20 yıldır CB yapan adamla hiç yapmamış adamı bir tutuyorsun. Bir deneyelim, değişiklik lazım. Değil mi? Bilemezsin, portakalı soymadan-..

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Gülünecek bir şey Varsa Söylede Beraber Gülelim Yanlış Mı Düşünüyorum !

@Carl-S

Sabredemeyiz artık, ölen bir gençlik var. Bu gençlik bu vatanı kurtarmak için çabalıyor. Kötünün iyisi falan olduğunu bilemeyiz, 20 yıldır CB yapan adamla hiç yapmamış adamı bir tutuyorsun. Bir deneyelim, değişiklik lazım. Değil mi? Bilemezsin, portakalı soymadan-..
Kardeşim Deniyelim Filan Diyorsunuzda O Zaman İlk Turda Sinan Oğan Gibi Donanımlı Milliyetçi Biri Varken Neden Kemal'e Kalıyoruz ?

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Rte en mantıklı dedin ya ona güldüm.
Evet Ağlanacak Durumumuza Gülüyoruz Maalesef Sinan Oğan Varken Şimdi | Bir Tarafta RTE Bir Tarafta KK

RTE Mantıklı Çünkü Ekonomiyi Düzeltebilir Tek Kötü Tarafı Var Oda İki Tarafta Var Bir Yandan Hizbullah Bir Tarafda HDP

İki Tarafta Açık Açık PKK Olduğunu Gösteriyor HDP Mi Yoksa Hizbullah Mı Dersen İşte Orası Biraz Düşündürür Ama RTE Üstesinden Gelebilir KK'nin Üstesinden Gelebileceğini Hiç Zannetmiyorum

Carl-S

80+ Gold
Evet Ağlanacak Durumumuza Gülüyoruz Maalesef Sinan Oğan Varken Şimdi | Bir Tarafta RTE Bir Tarafta KK

RTE Mantıklı Çünkü Ekonomiyi Düzeltebilir Tek Kötü Tarafı Var Oda İki Tarafta Var Bir Yandan Hizbullah Bir Tarafda HDP

İki Tarafta Açık Açık PKK Olduğunu Gösteriyor HDP Mi Yoksa Hizbullah Mı Dersen İşte Orası Biraz Düşündürür Ama RTE Üstesinden Gelebilir KK'nin Üstesinden Gelebileceğini Hiç Zannetmiyorum
Rte ekonomi batırdı batırıyor neyse size her şey müstahak esenlikler dilerim.
❌YANLIŞ : Kılıçdaroğlu gelirse sığınmacılar gidecek, ekonomi düzelecek, demokrasi gelecek.

✅DOĞRU: Kılıçdaroğlu gelmezse 20 milyon afgan-paki olur, asgari ücret 100 euro olur, beyin göçüyle gençler ülkeyi terk eder, otoriter rejim devam eder.

Rich Kedy

80+ Bronze
KK, Oğan ile işleri iyiye giderse ve 2. Turda sandıkları daha güvenli hale getirirse kazanabilir. Bir kere bir çok sandıkta oy çalındı ve hala itiraz ediliyor YSK'ye, onun dışında seçim günü 5 puan önde olan KK neden bir anda 5 puan geriledi bunu kimse sorgulamadı. Ben CHP fanatiği değilim sadece düzenin artık değişmesini istiyorum ve bence KK için şeyler olacak.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven

rte ekonmiyi düzeltebilirden sonrasını okumadım knk. Birincisi adamlar bile bile bu hale getirdi ekonomiyi ikincisi madem düzeltebilir, düzeltseydi şimdiye kadar. milleti niye boşuna süründürüyo zevk mi alıyo bundan

Rich Kedy

80+ Bronze

RTE ve ekonomi düzeltmek? :D??? Yazılacak çok şey var ama, neyse...

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan

Ekonomiyi Carl Marx gelse 5 senede anca 2020 ye döneriz.Rte dedikçe yanmaya devam edeceğiz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,858
Üyeler
167,728
Son üye
memird59
Top Bottom