Neler Yeni

Sizce kim cumhurbaşkanı olacak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Hermitus

80+ Bronze
Kimse Kusura Bakmasında İki Tarafta Kötü Bence Kötünün İyisi Olarak Yine RTE Öne Çıkıyor CHP'nin Depremzedelere Yaptığı Konuşmalar Hiç Etik Değildi , Sinan Oğan Meselesine Gelirsek Ümit Özdağ İle Ortak Görüşme Sonucunda Cumhur İttifakına Destek Vereceklerini Tahmin Ediyorum Ülkenin Korunması Adına RTE'ye 5 Yıl Daha Sabretmemiz Lazım Sonra İkiside Olmuyacak Zaten .
Hocam kötünün iyisi nasıl rte oluyor? ülkedeki milyonlarca mütlteci, ekonominin hali dolar kuru bunların sorumlusu rte iken nasıl oluyor da kötünün iyisi oluyor? daha icraatini görmediğimiz kılıçdaroğlunu kötünün kötüsü seçmeniz çok garip.

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Valla İşine Gelince Doları Düşürüyor Bunlar Hatırlarsanız Bi Ara 10 Seviyesine Düşmüştü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mülteci Konusuna Gelirsek Haklısınız Gitmeleri Gerek Ama Bu İktidar Göndermez Bencede

İceWolf

80+ Silver
1 aylığına. Şuan dolar en yüksek konumunda. Yavaş yükseldi diye farkına varmadın heralde
Yav bu CHP liler niye 2 gündür Depremzedelere küfür ediyorlar. Bugünde CHP li belediyeler depremzedeleri kapıya atmışlar diye video lar geliyor. Varmı aslı?

Son düzenleme:

İceWolf

80+ Silver
akp 8 ton oy calarak 49 aldı evet
49.5 e kadar çalmışlar ama 50 ye tamamlamayı akıl edememişler. :) :) Demekki 50 de kazanılcanı bilmiyorlarmış :) Senin beyin bu ülkeye fazla, ABD ye git sen. Orda bu beyinle milyon $ lar kazanırsın :):)

Standart bir CHP yada HDP li daha :) :)

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
49.5 e kadar çalmışlar ama 50 ye tamamlamayı akıl edememişler. :) :) Demekki 50 de kazanılcanı bilmiyorlarmış :) Senin beyin bu ülkeye fazla, ABD ye git sen. Orda bu beyinle milyon $ lar kazanırsın :):)

Standart bir CHP yada HDP li daha :) :)
Çalıntı oyların olması bir gerçek kanıtlarıyla sabit.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Benim için hakediyor senin için etmiyorsa bilemem ben kimseyle ne siyaset için ne de din için tartışmam herkesin fikrine saygım var ayrıca insanların fikirlerini öyle kolay kolay değiştiremezsin herkes birbiriyle tartışıyor boş yapıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Takip etmiyorum zamanım yok benim kafam her türlü rahat ülke ayvayı yese bile benim kaybedecek bir şeyim yok
Benim de tuzum kuru da soruyu sorduğum kişi başka kişi sen niye üstlendin usta 😄

İceWolf

80+ Silver
Çalıntı oyların olması bir gerçek kanıtlarıyla sabit.
Kanıt nerde, CHP de. CHP akıl edip düzeltilmesini istemiyor, AKP akıl edip çalmışken 0.5 daha çalıp %50 ye tamamlayıp seçimi 1. turda bitirmiyor. Senin sözünden anladığım Tüm IQ engelliler Büyük partilerde ama Süper zeki olan sen forumdasın :) :) :)

pendragon

80+ Bronze
Kanıt nerde, CHP de. CHP akıl edip düzeltilmesini istemiyor, AKP akıl edip çalmışken %50 ye tamamlayıp seçimi 1. turda bitirmiyor. Senin sözünden anladığım Tüm IQ engelliler Büyük partilerde ama Süper zeki olan sen forumdasın :) :) :)
dd8a6bf7-f892-45c0-80cf-5c8a8c961541-png.531548

İceWolf

80+ Silver
Futurut yazar :) Senin efendin olmasınada üzüldüm, efendinin servetinin bekçisi olmasınada üzüldüm. Che Guavera nın çocukları nasıl saraylarda oturuyor bilgin dahi yok demi :)

KOÇ grubu aklıma geldi bian. Futurut yazar; KOÇ ailesiyle gururmu duyuyorsun, yoksa onlara küfürmü ediyorsun? :):) (Sen köle olmadığına göre demekki .......... )

pendragon

80+ Bronze
Futurut yazar :) Senin efendin olmasınada üzüldüm, efendinin servetinin bekçisi olmasınada üzüldüm. Che Guavera nın çocukları nasıl saraylarda oturuyor bilgin dahi yok demi :)

KOÇ grubu aklıma geldi bian. Futurut yazar; KOÇ ailesiyle gururmu duyuyorsun, yoksa onlara küfürmü ediyorsun? :):)
benim bilgimin olup olmadığı önemli değil (var) bu sonucu değiştirmiyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom