Neler Yeni

Sizce kim cumhurbaşkanı olacak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

pendragon

80+ Bronze
Sen benim sorduğum soruya cevap veremedin, KOÇ sözkonusu olunca direk ilgisizim dedin, Türkiyede en çok işçileri KÖLE GİBİ ÇALIŞTIRAN(yukarda yazmışsın senin yazına göre) KOÇ grubu olmasına rağmen ordan direk lafı çevirmişsin.

Ama ben cevap vereyim, hemde kıvırmadan YEK ten. AKP li değilim.
bende akp li veya chp li değilim şahsen en mantıklı aday olarak Sinan Oğanı görüyorum fakat sizdeki bu akp savunması nedir onu çözemedim yaptıkları her şey ortada sonuçta konuyu koç a getirmenizde saçma zaten önceden cevapladığım gibi koç altında çalışmıyorum koçla bi bağlantım yok koçla ilgili olan şeyede bi ilgim yok gurur duyup sövmek benle alakasız

İceWolf

80+ Silver
chp yi desteklediğimi belirten bi yazı yazdığımı hatırlamıyorum. Tabi siz hatırlıyosanız orasını bilemem ayrıyetten emin olun sizden daha anlayışlı,bilgili, ve sağlıklı düşünüyorum. Şahsi düşüncem olarak akp lilerin neden akp yi kendi analarından babalarından çok bu kadar fazla savunduklarını halen anlamış değilim.
Size AKP liyim dediğimi hatırlamıyorum. Hangi organınızdan uydurdunuz bilmiyorum. Gerçi AKP li olmadığımı defalarca yazmıştım ama demekki AKP li diye suçlama yada AKP li olmayı suç olarak gösterme Faşistliği sizede sirayet etmiş.

pendragon

80+ Bronze
En azından CHP'liler gibi annesine babasına parti yüzünden hakaret eden zavallılar değiller.
bu chp düşmanlığınızı tamam anlıyorum fakat akp nin de suçsuz olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, umarım en azından tuttuğunuz partinin umarım ne halt edip etmediğini biliyorsunuzdur eğerki bilmiyosanız öğrenmenizde yardımcı olabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Size AKP liyim dediğimi hatırlamıyorum. Hangi organınızdan uydurdunuz bilmiyorum. Gerçi AKP li olmadığımı defalarca yazmıştım ama demekki AKP li diye suçlama yada AKP li olmayı suç olarak gösterme Faşistliği sizede sirayet etmiş.
o cevabı size yazmadığımı umarım görmüşsünüzdür

İceWolf

80+ Silver
bu chp düşmanlığınızı tamam anlıyorum fakat akp nin de suçsuz olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, umarım en azından tuttuğunuz partinin umarım ne halt edip etmediğini biliyorsunuzdur eğerki bilmiyosanız öğrenmenizde yardımcı olabilirim
Kim diyor AKP suçsuz diye. Dalgamı geçiyorsunuz. Partiler konusundaki düşüncemi merak ederseniz size uygun bir dille yazarım. Ama 2016 dan sonra AKP ne kadar temizlenmeye çalışıyorsada, 2010 dan sonra CHP o kadar kirlendi. NET.

mental bey

80+ Bronze

Yok ben kitlesini yorumladım CHP'nin.
Hem AKP hem de CHP kötü partilerdir. Bunlar için günümüzü, zamanımızı ve gündemizi çok meşgul etmeyelim.

pendragon

80+ Bronze

AKP li olmayı suç olarak gösterme Faşistliği sizede sirayet etmiş.
akp li olmayı suç olarak görmüyorum fakat bu bi gerçek ki akp li olup akp ye neden oy verdiğini bilmeyen yüzbinler, milyonlar var.yok CHP şunu yaptı, yok HDP bunu yaptı , yok İYİPARTİ şunu yaptı diyerekten herkese laf sallanıyor ama kimse dönüpte akp nin ne halt yediğini bilmiyor veya bilse bile sesini çıkarmıyor sonuçta eline geçen bi altın madeni var :ROFLMAO: bu arada bi reddedilemez gerçek daha yüzbinlerce akp li akp harici oy vereni terörist olarak ilan ediyor

İceWolf

80+ Silver
akp li olmayı suç olarak görmüyorum fakat bu bi gerçek ki akp li olup akp ye neden oy verdiğini bilmeyen yüzbinler, milyonlar var.yok CHP şunu yaptı, yok HDP bunu yaptı , yok İYİPARTİ şunu yaptı diyerekten herkese laf sallanıyor ama kimse dönüpte akp nin ne halt yediğini bilmiyor veya bilse bile sesini çıkarmıyor sonuçta eline geçen bi altın madeni var :ROFLMAO: bu arada bi reddedilemez gerçek daha yüzbinlerce akp li akp harici oy vereni terörist olarak ilan ediyor
Bende tam tersini düşünüyorum. Aksine CHP ye niye oy verdiğini bilmeyen, Tuvalet Terliği olsa oy veririm diyen milyonlar var Türkiyede. :) :) Hiç bir AKP liden Tuvalet Terliğine oy veririm diyeni daha duymadım. Aksine AKP liler LİDERLERİNE oy veriyor ve saygı duyuyorum. Ama CHP liler TERLİĞE oy veriyor ve saygı duymuyorum. Yorumunuz çok saçma.

pendragon

80+ Bronze
Bende tam tersini düşünüyorum. Aksine CHP ye niye oy verdiğini bilmeyen, Tuvalet Terliği olsa oy veririm diyen milyonlar var Türkiyede. :) :) Hiç bir AKP liden Tuvalet Terliğine oy veririm diyeni daha duymadım. Aksine AKP liler LİDERLERİNE oy veriyor ve saygı duyuyorum. Ama CHP liler TERLİĞE oy veriyor ve saygı duymuyorum. Yorumunuz çok saçma.
Bende tam tersini düşünüyorum. Aksine CHP ye niye oy verdiğini bilmeyen,
buna bende katılıyorum sözüm tek akp için değil

İceWolf

80+ Silver
Sinan Oğanda aynı kapsamda. Destekçileri LİDERLERİNE oy verdi. Liderlerinin kim olduğunu bilerek ve isteyerek. Onlarada saygı duyuyorum. Ama Tuvalet Terliğinin nesine saygı duyayım.

pendragon

80+ Bronze
Tuvalet Terliği olsa oy veririm diyen milyonlar var Türkiyede.
ama bunun sebebini anlamak gayet basit. yüzbinlerce genç ülkedeki ekonomik sebeplerden veya herhangi bi imkan bulamamalarından dolayı yurtdışına kaçıyor ekonomi diye bişey kalmadı artık venezüella gibi olucağız resmen ayrıyetten onu diyen kitlenin çoğu oy veremeyen kitle zaten

İceWolf

80+ Silver
Hayır aksine. Yetişkin, hatta zengin, hatta ünlü, hatta popüler bir ton insan var içlerinde. Parayla ekonomiyle ilgisi yok çoğunun.

3 gündür zenginlerin ve ünlülerin Depremzedelere ettiği küfürleri gördünmü? Ne alakası var ekonomiyle?

Waltuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
1
Mübalağa nedir bilir misin dost? tabii ki terliğe oy verecekleri yok demek istedikleri bu iktidardan kurtulmak için karşıdaki kim olursa vermek zorundayız. Ama siz sanıyorsunuz bu a partisi b partisi meselesi. Paranızı söğüşledikleri gibi beyninizi de söğüşlemişler.

İceWolf

80+ Silver
Mübalağa nedir bilir misin dost? tabii ki terliğe oy verecekleri yok demek istedikleri bu iktidardan kurtulmak için karşıdaki kim olursa vermek zorundayız. Ama siz sanıyorsunuz bu a partisi b partisi meselesi. Paranızı söğüşledikleri gibi beyninizi de söğüşlemişler.
Bence beyni söğüşlenmişler tamda Terliğe oy veririm diyenler. Öyle bir nefretle işlenmişlerki, ne liderlerinin kim olduğunu önemsiyorlar, nede akıllarını kullanıp kimi seçeceklerine karar verebilecek yetilerinin kalmadığını gösteriyor. Yani modern köle yapılmışlar. Efendileri kimi gösterirse onu seçecek ruh haline getirilmişler.

ama bunun sebebini anlamak gayet basit. yüzbinlerce genç ülkedeki ekonomik sebeplerden veya herhangi bi imkan bulamamalarından dolayı yurtdışına kaçıyor ekonomi diye bişey kalmadı artık venezüella gibi olucağız resmen ayrıyetten onu diyen kitlenin çoğu oy veremeyen kitle zaten

Sence: KÖLE nedir bir fikrini almak istiyorum.

"Şu lider şu özellikleri var, şu faydalı işleri yaptı, bende sonuna kadar destekliyorum" diyenmi KÖLEDİR?

Yoksa

"Liderin kim olduğu, ülkeyi kimin yöneteceği umrumda değil, Birileri bana gösterir bende tıpış tıpış oy veririm. Tuvalet Terliğine bile oy veririm," diyenmi KÖLEDİR?

İyi geceler....

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom