Neler Yeni

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Adayları

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oylar: 457 22.1%
  • Muharrem İNCE

Oylar: 51 2.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oylar: 1,177 56.8%
  • Sinan OĞAN

Oylar: 386 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    2,071
  • Anket kapatıldı .
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
kabalaşmak istemiyorum fakat erdoğanın fetö ile videoları var konuşmaları var bayağı samimiler peki buna neden bir şey demiyorsunuz ?
Var Açılım sürecini UNUTMİCAZ KESİNLİKLE AMA ŞUANDA OYUMU RTE yada SİNAN OĞAN VERMEK ZORUNDAYIM ADAMLAR 6 -7 KİŞİ ÜLKE YÖNETECEKLER HOCAM YA SAÇMALIK

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Anladım kanka hayırlısı seçimi kansız belasız atlatalımda.
evet bende bunu istiyorum lütfen geçen gün erzurumda olanları gördük insanları nasıl kışkırttıklarını hepsi hü ile başlayan bir partinin başının altından çıkan olaylar adamlar resmen seçime gierecekler diye terör sponsoru bile bulmuşlar ya aşırı korkutuyor beni 14 günde ne bombalar patlar siz düşünün

MzK47555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Mehmet Zahit Keskin
RTE oy vermemek için haklı sebepleri olabilir kişinin ama KK ya vermesi için olamaz. En azından artık olamaz.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,647
İsim
Lokman Doğan
FETÖ cileri CHP listesinden MV yapmaya çalışanların destekçisi FETÖ yü kötülüyor. Enteresan.... :)
hadiii yaaa öyle mi olmuşşşş la siz fetöcünün kralını adalet bakanı yapmışsınız gelmiş bize fetö diyorsunuz

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,290
İsim
uwu
hocalarım dürüstçe cevap verirseniz mutlu olurum,
KK beceremez neden
-Şimdiden teroristlerle anlaştılar
-Doğuda yeni Kürd!stanı kuracaklar
burda sırf rte kaybetsinde başımıza kim gelirse gelsin diye kkya vermeyin Ülkeyi yönetecek Muharrem İnce ve Sinan Oğan tek seçeneklerdi geriye Ülkücü Sinan Oğan dışında başka biri yok

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Var Açılım sürecini UNUTMİCAZ KESİNLİKLE AMA ŞUANDA OYUMU RTE yada SİNAN OĞAN VERMEK ZORUNDAYIM ADAMLAR 6 -7 KİŞİ ÜLKE YÖNETECEKLER HOCAM YA SAÇMALIK
kankam aptalmısın demokrasi zaten böyle bir şey ? anlatamıyormuyum böyle olması lazım zaten tek adam yönetimi sence mantıklımı ya?

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Ya KİM TERÖR ÖRGÜTLERİNİ Sİ.İYOSA ONA VERMEK LAZIMDA ADAY YOK SİNAN OĞAN DIŞINDA

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
KK beceremez neden
burda sırf rte kaybetsinde başımıza kim gelirse gelsin diye kkya vermeyin Ülkeyi yönetecek Muharrem İnce ve Sinan Oğan tek seçeneklerdi geriye Ülkücü Sinan Oğan dışında başka biri yok
Aradığım Yorum +1 akıl sahibi bir insan

İceWolf

80+ Silver
hadiii yaaa öyle mi olmuşşşş la siz fetöcünün kralını adalet bakanı yapmışsınız gelmiş bize fetö diyorsunuz
Valla haklısın aynen öyle. Sonrada FETÖ cülüğü ortaya çıkınca hem bakanlığından atılmış hemde tüm görevlerinden. Ama bil bakalım FETÖ cüye kim sahip çıkıp ATATÜRKÜN SANDIĞINDAN Milletvekili adayı yapmış?

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
KK beceremez neden
dostum nerde anlaştılar banada atarmısın altında imzalı anlaşmalarını vs ya görmek istiyorum bak 6 aydır 12. sınıfım ders çalışmayı bıraktım sadece siyaset araştırıyorum ben niye bulamıyorum ya?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
1 kişi yönetemiyor. 6 kişi yönetsin. Bir şeyin ilki olmak kötü olacak diye bir şey yok ki bu ilk de sayılmaz. Ülkenin karar mecrası meclis olduğu zaman Cumhurbaşkanlığı ve Yardımcılarının işlevi pek olmayacak zaten. Başbakan ve bakanlar yönetecek ülkeyi. O yüzden ülkeyi 6 kişi yönetmeyecek. 6 kişi düzeltecek. ÜLKEYİ TBMM YÖNETECEK!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,651
Üyeler
160,868
Son üye
swindws
Top Bottom