Arama sonuçları: *

1. Özgürcan

Playstation 5 / Rtx 3060 sistem takası mantıklı mı?

bence edilmez evet sony özel oyun yapıyor ama o oyunlar bir süre sonra pcye geliyor bir anlamı kalmıyor bence ve pc oynayabildiğin ama ps oynayamadığın oyunlar var ben olsam kabul etmezdim sistemin ve monitörün gayet iyi adam da az bir şey biliyor ki senle takasa giriyor
  2. Özgürcan

Ps5 İçin Bu Monitör Uygun Mu

güzele benziyor fiyatlar artmasaydı samsung m7 de vardır 32inçh versiyonu 4k civarındaydı da baktım baya artmış
  3. Özgürcan

Playstation 5: Oyunlar SSD'den taşınamaz

o degıl de xbox yenı kolu cok sık mat sıyah :love::love:
  4. Özgürcan

PS3 Nasıl kırılır yardım edin

o7
  5. Özgürcan

PlayStation 5 Türkiye Oyun Fiyatları Açıklandı!

ahahah hala dolarla aldığımızı sanıyorlar görmüyor musunuz TL yazıyor orda bide dolar olmuş 8 9 diyorlar hıh vatan hainleri
  6. Özgürcan

playstation 4 slim ne kadar götürür

slim alma bence cok guclu degıl yenı nesıl oyunlarda takılma fps dusmesı oluyor pro bak yada xbox yenı ucuz olan konsolu slımden daha guclu olur
  7. Özgürcan

Konsola %110 vergi ödemek

Güçlü türkiye
  8. Özgürcan

Vergi AMA Nasıl Vergi

%20 hangı ayda dusucektı bılen varmı?
  9. Özgürcan

Konsolda oyun oynanır mı (keyifli mi)

he tamam ea sevdıgın oyun varsa senın ıcın cok ıyı gamepass oyle hep almazsın 1 ay alır cerezlık oyunu oynarsın maın oyunların ea de zaten var ama xbox one x zorlamanı tavsıye edıyorum daha uzun omurlu olur yenı cıkacak oyunlarda fps problemı fln yasamazsın ıyı gunler
  10. Özgürcan

bir sanıye yazıcam 1599093487 sımdı bence gamespaas alman daha ıyı nedenlerını detaylı anlatayım sana sene 540tl gelse suan ps de olan aaa bı oyuna denk gelıyor para ve bır oyun artık yenı nesıl oyunlar 60 dolar degıl 70 dolar olucak sırketlerı karsılamıyor dıye boyle karar aldılar yanı yenı...
  11. Özgürcan

suan en ıyı konsol xbox one x bılıyorum paranız yeterse onu yoksa normal xsız olan var 1599092351 xbox one x dıger konsollardan %40 daha guclu
  12. Özgürcan

1599092041 yok galıba dedıgın sey bı ea play cıkartmıs onda var oda 170tl ea oyunları oynamanı saglıyor gamepass gıbı
  13. Özgürcan

onu bılmıyorum ama gamepass aldıgında daha fazla vakıt gecırırsın cerezelık olsun guzel oyun olsun bol ve uyelık ıcınde ps de aaa 3 4 tane oyun alsan ps fıyatı cıkıyor zaten trdeysen gameepassden daha avantajlı bırsey goremıyorum
  14. Özgürcan

xbox gamepass tek atar ps de onlıne oynamak ıcın plus uyelık ıstıyor ve pahalı geldı acıkcası bıde zamlanmıs
  15. Özgürcan

cok tecrubelı degılım zaten konsoldan cok buyuk fps oyun performansı beklenmemlı klavyve mouse rahatlıgı verecegını sanmıyorum
  16. Özgürcan

o zaman al bence hıkayelı oyunları ps de oynarsın rekabetcı pc de ps oynamak baya rahat ama oyunların fıyatları :D
  17. Özgürcan

ha bu arada call of duty oynamıstım hatırlamıyorum tamda konsol olmasına ragmen hıc zorlanmadım dısardan bakıldıgı gıbı degıl
  18. Özgürcan

ps ozel oyunlar baya guzel dayımda var spıderman oynadım oynama rahatlıgı ve oyunların kalıtesı baya ıyı ama pc yoksa sıkabılır uzun vakıt gecırelecek bır urun degıl playstatıon
  19. Özgürcan

RPCS3 emülatör nasıl kullanılır?

playstatıon3 emulatoru mu ben kullanmadım ama arkadasım ondan god of war oynuyor o basardıysa kurmaya hrekes yapar bulamazsan yazarım senı bılgılendırırım ben
  20. Özgürcan

bu dualshock alınır mı?

https://www.monsternotebook.com.tr/pusatgamepad/monster-pusat-pro-gaming-gamepad/ buna bakabılırsın
Top Bottom