Neler Yeni

Konsolda oyun oynanır mı (keyifli mi)

ghrian

80+ Bronze
Konsolda oyun oynamak sıkar mı? Fps oyunlarda aim almak çok mu zor? Ve son olarak 4300TLye Konsol(üstüne para artıyor ea access, oyun falan alacağım) yoksa PC almak mı?

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Ben yerinde olsam PC alırdım ama senin tercihin. Zaten FPS oynayamazsın, oynasan dahi keyif almazsın. Beni bir süre sonra sıkıyor konsol.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
ps ozel oyunlar baya guzel dayımda var spıderman oynadım oynama rahatlıgı ve oyunların kalıtesı baya ıyı ama pc yoksa sıkabılır uzun vakıt gecırelecek bır urun degıl playstatıon

ghrian

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben yerinde olsam PC alırdım ama senin tercihin. Zaten FPS oynayamazsın, oynasan dahi keyif almazsın. Beni bir süre sonra sıkıyor konsol.
Elimde Pc var fakat haftada 1-2 kere oynayabiliyorum. O yüzden biraz arada kaldım

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
ps ozel oyunlar baya guzel dayımda var spıderman oynadım oynama rahatlıgı ve oyunların kalıtesı baya ıyı ama PC yoksa sıkabılır uzun vakıt gecırelecek bır urun degıl playstatıon
ha bu arada call of duty oynamıstım hatırlamıyorum tamda konsol olmasına ragmen hıc zorlanmadım dısardan bakıldıgı gıbı degıl

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
ha bu arada call of duty oynamıstım hatırlamıyorum tamda konsol olmasına ragmen hıc zorlanmadım dısardan bakıldıgı gıbı degıl
CoD serisi tabii ki oynanır da daha hızlı oyunlar oynanmıyor.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
CoD serisi tabii ki oynanır da daha hızlı oyunlar oynanmıyor.
cok tecrubelı degılım zaten konsoldan cok buyuk fps oyun performansı beklenmemlı klavyve mouse rahatlıgı verecegını sanmıyorum

ghrian

80+ Bronze
o zaman al bence hıkayelı oyunları ps de oynarsın rekabetcı PC de ps oynamak baya rahat ama oyunların fıyatları :D
Bütçenin konsol üstüne artan kısmıyla oyun üyelik vs almayı düşünüyorum. 1080P icin konsol önerir misiniz? Ve Xbox u mu Ps i mi kullanmak daha ucuza geliyor( oyun uyelik açısından)?

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
pcden daha zevkli ps.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
Bütçenin konsol üstüne artan kısmıyla oyun üyelik vs almayı düşünüyorum. 1080P icin konsol önerir misiniz? Ve Xbox u mu Ps i mi kullanmak daha ucuza geliyor( oyun uyelik açısından)?
xbox gamepass tek atar ps de onlıne oynamak ıcın plus uyelık ıstıyor ve pahalı geldı acıkcası bıde zamlanmıs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,818
Üyeler
164,916
Son üye
piareks
Top Bottom