Elimde Pc var fakat haftada 1-2 kere oynayabiliyorum. O yüzden biraz arada kaldımBen yerinde olsam PC alırdım ama senin tercihin. Zaten FPS oynayamazsın, oynasan dahi keyif almazsın. Beni bir süre sonra sıkıyor konsol.
ha bu arada call of duty oynamıstım hatırlamıyorum tamda konsol olmasına ragmen hıc zorlanmadım dısardan bakıldıgı gıbı degılps ozel oyunlar baya guzel dayımda var spıderman oynadım oynama rahatlıgı ve oyunların kalıtesı baya ıyı ama PC yoksa sıkabılır uzun vakıt gecırelecek bır urun degıl playstatıon
CoD serisi tabii ki oynanır da daha hızlı oyunlar oynanmıyor.ha bu arada call of duty oynamıstım hatırlamıyorum tamda konsol olmasına ragmen hıc zorlanmadım dısardan bakıldıgı gıbı degıl
o zaman al bence hıkayelı oyunları ps de oynarsın rekabetcı pc de ps oynamak baya rahat ama oyunların fıyatlarıElimde PC var fakat haftada 1-2 kere oynayabiliyorum. O yüzden biraz arada kaldım
Bilemiyorum senin kararın.Elimde PC var fakat haftada 1-2 kere oynayabiliyorum. O yüzden biraz arada kaldım
cok tecrubelı degılım zaten konsoldan cok buyuk fps oyun performansı beklenmemlı klavyve mouse rahatlıgı verecegını sanmıyorumCoD serisi tabii ki oynanır da daha hızlı oyunlar oynanmıyor.
Bütçenin konsol üstüne artan kısmıyla oyun üyelik vs almayı düşünüyorum. 1080P icin konsol önerir misiniz? Ve Xbox u mu Ps i mi kullanmak daha ucuza geliyor( oyun uyelik açısından)?o zaman al bence hıkayelı oyunları ps de oynarsın rekabetcı PC de ps oynamak baya rahat ama oyunların fıyatları
xbox gamepass tek atar ps de onlıne oynamak ıcın plus uyelık ıstıyor ve pahalı geldı acıkcası bıde zamlanmısBütçenin konsol üstüne artan kısmıyla oyun üyelik vs almayı düşünüyorum. 1080P icin konsol önerir misiniz? Ve Xbox u mu Ps i mi kullanmak daha ucuza geliyor( oyun uyelik açısından)?
Abicim şunu yazacağına direk bir şey yazmasana yardımcı olmuyorsun .Bilemiyorum senin kararın.