Neler Yeni

Konsolda oyun oynanır mı (keyifli mi)

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hamza
Dalga mı geçiyorsun? Sadece onu mu yazdım ben?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarın yoksa PC al dedim, varmış. Konsol hakkında pek bir fikrim olmadığı için bir şey demedim.
Sadece onu yazdın denedim ki bir forumda senin kararın demek genelde ban sebebidir.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Sadece onu yazdın denedim ki bir forumda senin kararın demek genelde ban sebebidir.
Anlasan keşke beni.

Zaten fikrimi belirtmişim ben, en son benden bu kadar anlamında yazdım onu.

ghrian

80+ Bronze
xbox gamepass tek atar ps de onlıne oynamak ıcın plus uyelık ıstıyor ve pahalı geldı acıkcası bıde zamlanmıs
Xboxda da Game Pass Ultimate yada Xbox live Gold almak gerekiyor ki alınca Gamepassin üstüne 20tl gibi bir şey ekleniyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
Xboxda da Game Pass Ultimate yada Xbox live Gold almak gerekiyor ki alınca Gamepassin üstüne 20tl gibi bir şey ekleniyor.
onu bılmıyorum ama gamepass aldıgında daha fazla vakıt gecırırsın cerezelık olsun guzel oyun olsun bol ve uyelık ıcınde ps de aaa 3 4 tane oyun alsan ps fıyatı cıkıyor zaten trdeysen gameepassden daha avantajlı bırsey goremıyorum

ghrian

80+ Bronze
onu bılmıyorum ama gamepass aldıgında daha fazla vakıt gecırırsın cerezelık olsun guzel oyun olsun bol ve uyelık ıcınde ps de aaa 3 4 tane oyun alsan ps fıyatı cıkıyor zaten trdeysen gameepassden daha avantajlı bırsey goremıyorum
Kendi sitesinde bulamadım ama Xbox gamepass e senelik ödeme yaparak alabiliyor muyuz?

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
Kendi sitesinde bulamadım ama Xbox gamepass e senelik ödeme yaparak alabiliyor muyuz?

yok galıba dedıgın sey bı ea play cıkartmıs onda var oda 170tl ea oyunları oynamanı saglıyor gamepass gıbı

Ekler

• Ekran Görüntüsü (21).png
    Ekran Görüntüsü (21).png
    212.8 KB · Hit: 49

ghrian

80+ Bronze

yok galıba dedıgın sey bı ea play cıkartmıs onda var oda 170tl ea oyunları oynamanı saglıyor gamepass gıbı
Ea play 65tl değil mi xbox da. Çok teşekkürler son bir sorum var 1080P icin Xbox konsol önerir misiniz?

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
Ea play 65tl değil mi xbox da. Çok teşekkürler son bir sorum var 1080P icin Xbox konsol önerir misiniz?
suan en ıyı konsol xbox one x bılıyorum paranız yeterse onu yoksa normal xsız olan var

suan en ıyı konsol xbox one x bılıyorum paranız yeterse onu yoksa normal xsız olan var
xbox one x dıger konsollardan %40 daha guclu

ghrian

80+ Bronze

xbox one x dıger konsollardan %40 daha guclu
Peki Xbox Gamepass almayacak olsam yine de Xbox daha mı mantıklı? Senelik 540TL ye denk geliyor onun yerine ea access + gold alıp yanına da oyun almak daha mı mantıklı?

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
Peki Xbox Gamepass almayacak olsam yine de Xbox daha mı mantıklı? Senelik 540TL ye denk geliyor onun yerine ea access + gold alıp yanına da oyun almak daha mı mantıklı?
bir sanıye yazıcam

sımdı bence gamespaas alman daha ıyı nedenlerını detaylı anlatayım sana sene 540tl gelse suan ps de olan aaa bı oyuna denk gelıyor para ve bır oyun artık yenı nesıl oyunlar 60 dolar degıl 70 dolar olucak sırketlerı karsılamıyor dıye boyle karar aldılar yanı yenı nesıl bır aaa oyunu 570tl olucak bu konsollarda 600tl bıle olabılır sen dusun bu bır oyun gamepass cer cop oyun da yok yanı parasına hak edıyor hatta yıllık olsa dırek yıllık al derım zamlaması cok olası betada oldugu ıcın 15tl 30tl olucak o ea play de 15 ve yıllık 65tl oldu fakat sonra hemen zam geldı 170tl yıllık 30tl aylık gamepassde oyle olcak cogunlukla yakın tarıh degıldır ama olur ea acces dedıgıns ea play aynı sey galıba oda kıralama hatta aynı netde oyle gordum sadece ea oyunları var ea da sevdıgın serı varsa ve bu oyunun devamı gelıcekse alınabılır ama ben pek mantıklı bulmuyorum tabı sevdıgın oyun varsa degısır xbox gold bana kotu gelmedı oda ps plus uyelıgı gıbı baya da ozellık verıyor sadece onlıne oyunda degıl bedava oyunda verıyor alınabılır butcen varsa tabı fıyatını bılmeyerek konusuyorum suan. ozet gecmek gerekırse bence sen bı gamepass 1 aylık al ılla bır ay bıttı hemen yenılıgıme gırme 1 ay kullan oyna baktın neredeyse oynayabılecegın tum oyunları oynadın paranı tut sonra tekrardan baslatırsın zararlı cıkmassın bu konuda ama ne yaparsan yap yınede bazı oyunlara geregınden fazla para vereceksın buna yapacak bırsey yok gamepass her oyunun gelcegını sanmıyorum nasıl kar eder o zaman fırma mıcrosofr her oyun fırmasıyla anlasabılır mı bılmıyorum yanı dıyeceklerım bu kadar daha ne eklenır bılmıyorum sen yıne ıyıce arastır hesap kıtap yap sonra karar ver yıne bı sorun olursa danısırsın buraya tartısırız bıraz uzun yazdım duzgun yazmamısda olabılır kusura bakma

Son düzenleme:

ghrian

80+ Bronze
bir sanıye yazıcam

sımdı bence gamespaas alman daha ıyı nedenlerını detaylı anlatayım sana sene 540tl gelse suan ps de olan aaa bı oyuna denk gelıyor para ve bır oyun artık yenı nesıl oyunlar 60 dolar degıl 70 dolar olucak sırketlerı karsılamıyor dıye boyle karar aldılar yanı yenı nesıl bır aaa oyunu 570tl olucak bu konsollarda 600tl bıle olabılır sen dusun bu bır oyun gamepass cer cop oyun da yok yanı parasına hak edıyor hatta yıllık olsa dırek yıllık al derım zamlaması cok olası betada oldugu ıcın 15tl 30tl olucak o ea play de 15 ve yıllık 65tl oldu fakat sonra hemen zam geldı 170tl yıllık 30tl aylık gamepassde oyle olcak cogunlukla yakın tarıh degıldır ama olur ea acces dedıgıns ea play aynı sey galıba oda kıralama hatta aynı netde oyle gordum sadece ea oyunları var ea da sevdıgın serı varsa ve bu oyunun devamı gelıcekse alınabılır ama ben pek mantıklı bulmuyorum tabı sevdıgın oyun varsa degısır xbox gold bana kotu gelmedı oda ps plus uyelıgı gıbı baya da ozellık verıyor sadece onlıne oyunda degıl bedava oyunda verıyor alınabılır butcen varsa tabı fıyatını bılmeyerek konusuyorum suan. ozet gecmek gerekırse bence sen bı gamepass 1 aylık al ılla bır ay bıttı hemen yenılıgıme gırme 1 ay kullan oyna baktın neredeyse oynayabılecegın tum oyunları oynadın paranı tut sonra tekrardan baslatırsın zararlı cıkmassın bu konuda ama ne yaparsan yap yınede bazı oyunlara geregınden fazla para vereceksın buna yapacak bırsey yok gamepass her oyunun gelcegını sanmıyorum nasıl kar eder o zaman fırma mıcrosofr her oyun fırmasıyla anlasabılır mı bılmıyorum yanı dıyeceklerım bu kadar daha ne eklenır bılmıyorum sen yıne ıyıce arastır hesap kıtap yap sonra karar ver yıne bı sorun olursa danısırsın buraya tartısırız bıraz uzun yazdım duzgun yazmamısda olabılır kusura bakma
Teşekkürler faydali bir yazı olmuş. Bu arada https://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0?activetab=pivot:overviewtab sayfadan hediye olarak al diyip 3-6-12 ay şeklinde alıp kullanabiliyoruz ama normal fiyat üzerinden hiç indirim yapmamışlar o biraz kotu. Teşekkürler Xbox One X veya Series S alıp ilk 1 aylık Gamepass sonra beğenirsem devam edeceğim. Ve kesinlikle ea play almayı planlıyorum çünkü hem senelik 65TL uygun bir fiyat hem de Battlefield Nba FIFA gibi sürekli oynayabileceğim oyunlar var

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
Teşekkürler faydali bir yazı olmuş. Bu arada https://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0?activetab=pivot:eek:verviewtab sayfadan hediye olarak al diyip 3-6-12 ay şeklinde alıp kullanabiliyoruz ama normal fiyat üzerinden hiç indirim yapmamışlar o biraz kotu. Teşekkürler Xbox One X veya Series S alıp ilk 1 aylık Gamepass sonra beğenirsem devam edeceğim. Ve kesinlikle ea play almayı planlıyorum çünkü hem senelik 65TL uygun bir fiyat hem de Battlefield Nba FIFA gibi sürekli oynayabileceğim oyunlar var
he tamam ea sevdıgın oyun varsa senın ıcın cok ıyı gamepass oyle hep almazsın 1 ay alır cerezlık oyunu oynarsın maın oyunların ea de zaten var ama xbox one x zorlamanı tavsıye edıyorum daha uzun omurlu olur yenı cıkacak oyunlarda fps problemı fln yasamazsın ıyı gunler

Top Bottom