Arama sonuçları: *

1. L

PS5 dijital vs Xbox Series S

Gow, Tlou remastered, Uncharted 4 ve diger bazi oyunlar PS Plus Collection’da var. Oradan aylik 40 tl gibi bir ucretle oynarsin. Ayrica tlou2 de gecenlerde bayagi dusmustu.
  2. L

PC'den PS5'e geçmeyi düşünüyorum. Mantıklı mı ? [Anket dahil]

Bence ps5 + su anki bilgisayarindan dusuk bir bilgisayar en mantiklisi. Hem ozel oyunlari oynarsin hem game pass pc’den yararlanirsin hem de sitelerde vb. gezebilirsin.
  3. L

XBOX mı PS mi daha iyi

O xbox exclusive değil xbox+pc exclusive. Yazdığım yazıyı okursanız üstte, demek istediğimi anlayabilirsiniz. PC için de aynı oyunlar var, pc'si olan kişi için ps5 daha mantıklı bir seçenek.
  4. L

XBOX mı PS mi daha iyi

Ortalama veya ortalama üstü bir PC'ye sahipsen--- PS Fakat bir pc'in yoksa---XBOX Xbox'ın gamepass sistemi pc için de var. Aynı oyunları pc üzerinden de oynayabiliyorsun. Exclusive(özel) oyun xbox'ta yok gibi bir şey. Fakat pc'in çok kötüyse veya yoksa, oyunlara çok para harcamak istemiyorsan...
  5. L

BİLGİSAYARIM ÇOK GÜÇLÜ XBOX SERİES S VS PS4 PRO HANGİSİNİ ALMALIYIM?

Pcniz iyiymis ben olsam ps alirdim. Xboxdaki oyunlarin neredeyse hepsi pc gamepasste de var.
  6. L

Gümrük vergisi yüzde yirmi oldu ps5 dijital edition tahmince ne kadar olur?

Evet, yurtdışından alıp ülkeye kutusuz şekilde sokarsak, ki kendim kullanacağım zaten vergi kesilmez değil mi?
  7. L

Gümrük vergisi yüzde yirmi oldu ps5 dijital edition tahmince ne kadar olur?

Hocam yurtdışından getirirken vergi kesiliyor mu ki?
  8. L

PlayStation 5'e zam geldi!

Mantığı kes
  9. L

Ps5 vs Xbox series x ?

Aynen tartışma yok ya sadece tam anlaşamadık arkadaşla fakat şimdi anlaştık :) Doğru söylüyorsun pc'si olmayan için forza doom gibi oyunlar da çok iyi ki game pass gibi bir platformda 2020'de çıkmış doom eternal oyununu bile vermekten korkmayan bir firma Microsoft. Ben de Sony'den çok daha fazla...
  10. L

Ps5 vs Xbox series x ?

Yanlı Hocam sen benim demeye çalıştığımı anlamıyorsun. Arkadaşın durumunda harbiden de xbox almak çok daha mantıklı dediğim gibi ilk konuya girdiğimde başlığa göre cevap yazmıştım, sonrasında okuduğumda ps4 olduğunu öğrenince zaten yanlış yaptığımı anladım ve xbox daha mantıklı olur dedim...
  11. L

Ps5 vs Xbox series x ?

Neden gülüyorsun dostum :) Bu oyunları sadece Playstation üzerinden oynayabiliyorsun ki her biri ayrı ayrı ödüller almış oyun dünyasını değiştirmiş oyunlar. Yani gülecek bir şey yok Xbox'ın özel oyunları Playstation tarafından iyi diyen fanboyluk yapmış olur.
  12. L

Ps5 vs Xbox series x ?

Evet markayı satın aldılar ki belirttim yukarıda da,Microsoft tarafının özel oyun çıkartmak gibi bir derdi yok ki çıkartmıyor da zaten. Bu nedenle elder scrolls 6 'nın PC'ye gelmemesi imkansıza yakın. Microsoft'un servisi, Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapması falan çok iyi olsa da tek ve en...
  13. L

Ps5 vs Xbox series x ?

Hocam kusura bakmayın ben tam okumamıştım yazıyı arkadaşın zaten ps4'ü varmış. Bunu görmemiştim yani, bu arada senin saydığın oyunların neredeyse hiçbiri exclusive değil PC'den de oynanıyor. Ayrıca elder scrolls 6 ne ara exclusive oldu, Microsoft pc'ye de çıkartır öyle bir oyunu, çıkartmamak...
  14. L

Ps5 vs Xbox series x ?

PS5: "Exclusive yok" mantıklı dostum, hiç yok xbox'ın her tarafı exclusive zaten :)
  15. L

Ps5 vs Xbox series x ?

Xbox series x'in pek bir esprisi yok, ps5 özel oyunları falan çok daha iyi. Pc de varsa yanında zaten kesin PS5.
  16. L

PS5 mi yoksa Xbox mı karlı

Hocam ps5'in oyunları çok daha iyi exclusive oyunların sayısı çok daha fazla ve bu oyunların bayağı bir kısmı direkt "konsol aldırtan oyunlar". Xbox'ın gamepass gibi çok iyi bir servisi olsa da, ben olsam kesin ps5 alırdım. Last of us, uncharted, spider man oynamak varken xbox almazdım, ama...
  17. L

PlayStation 5 Unboxing kutu açılışı

499 dolara ps5'i alıyorsun 4k yapıyor gerisini almam. Oyunlar iki arkadaş falan ortak kullanımla almak daha mantıklı, benim ps4 döneminden de oynayamadığım çok oyun var ps3'te de çok özel oyunları oynamamıştım 1-2 seri dışında. Aslında ps4 alıp hiç bunlarla uğraşmayayım da diyorum ama...
  18. L

PlayStation 5 Unboxing kutu açılışı

Yurtdışından belki de buradan almak çok zengin işi oluyor, 8300tl bir konsola vermenin mantığı yok, 3-4k'ya yine okeyim de 8k nedir yaa :(
  19. L

PLAYSTATİON 3 2020 DE Alınır mı? ?

PS3 oyunları cidden çok iyidir. Özellikle de uncharted serisi favorim harika oyunlar :) Fakat ps4 alsan daha iyi olur tabii ki senin için.
Top Bottom