Neler Yeni

Ps5 vs Xbox series x ?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Evet, her tarafı exclusive 😆

Scorn
Medium
Halo Infinite
Elder Scrolls 6
Starfield
Gears
Forza
Avowed
Fable...

Bak, her tarafı exclusive.

Bu da PS5:
Demon's Souls = PS3 REMAKE,
SackBoy,
Spider Man= Bir önceki nesil oyunun DLC'si.
Xbox'ın exclusive oyunu çıktığı gün 30TL'ye oynanabilirken, PS'in exclusive oyunu 500TL.(Tlou2)
Gamepass+EA acces var. Geriye dönük uyumlulukla eski oyunları da oynayabiliyorsun.
Bence Xbox daha mantıklı.
Hocam kusura bakmayın ben tam okumamıştım yazıyı arkadaşın zaten ps4'ü varmış. Bunu görmemiştim yani, bu arada senin saydığın oyunların neredeyse hiçbiri exclusive değil PC'den de oynanıyor. Ayrıca elder scrolls 6 ne ara exclusive oldu, Microsoft pc'ye de çıkartır öyle bir oyunu, çıkartmamak kendi kafasına sıkmak olur ki elder scrolls 6'nın çıkmasına daha en az 2 yıl var.
Bu arada konuyu açan arkadaşa yazıyorum; PC'in var ise ve konsolla da ayrıca vakit geçiriyorsan hala PS5 daha mantıklı, çünkü ea play de xbox game pass de PC'de var. Fakat PC'in yok ise ve oyunlara yüksek miktarlarda para ödemek istemiyorsan Xbox series x çok daha mantıklı olur. İçindeki servisler çok kaliteli ve Türkiye'ye özel fiyatlandırmalı.

hiçbiri exclusive değil PC'den de oynanıyo
1- Hepsi gelmiyor, gelse bile leş bir optimizasyonla geliyor.
2-O oyunların hepsini 4K 120FPS Ultra'da oynatabilen bir PC'si var mı arkadaşın?

Yoksa PC'ye gelip gelmemesinin hiçbir önemi yok, diğer konsollara çıkmıyorsa özel oyundur.
Ayrıca elder scrolls 6 ne ara exclusive oldu,

Markayı satın aldılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PC yok maalesef
O zaman Xbox alın geçin, hiç PS ile uğraşmayın.

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Hocam kusura bakmayın ben tam okumamıştım yazıyı arkadaşın zaten ps4'ü varmış. Bunu görmemiştim yani, bu arada senin saydığın oyunların neredeyse hiçbiri exclusive değil PC'den de oynanıyor. Ayrıca elder scrolls 6 ne ara exclusive oldu, Microsoft PC'ye de çıkartır öyle bir oyunu, çıkartmamak kendi kafasına sıkmak olur ki elder scrolls 6'nın çıkmasına daha en az 2 yıl var.
Sony'nin de ayrı bir platformu olsaydı GoW oraya da çıkardı. PC'ye çıkması o oyunun exclusive olmasına engel değil. Exclusive olayına konsollar arasında bakılmalı bence.
PC yok maalesef
PC yoksa Xbox daha mantıklı bence. Gamepassle 200+ oyun, EA accesle 76 tane oyun oynayabiliyorsun. Geriye dönük uyumluluk var eski oyunları da ucuz bir şekilde alabilirsin.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
1- Hepsi gelmiyor, gelse bile leş bir optimizasyonla geliyor.
2-O oyunların hepsini 4K 120FPS Ultra'da oynatabilen bir PC'si var mı arkadaşın?

Yoksa PC'ye gelip gelmemesinin hiçbir önemi yok, diğer konsollara çıkmıyorsa özel oyundur.

Markayı satın aldılar.
Evet markayı satın aldılar ki belirttim yukarıda da,Microsoft tarafının özel oyun çıkartmak gibi bir derdi yok ki çıkartmıyor da zaten. Bu nedenle elder scrolls 6 'nın PC'ye gelmemesi imkansıza yakın. Microsoft'un servisi, Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapması falan çok iyi olsa da tek ve en önemli sorun da onlarda: Özel oyun yok.. Last of us, uncharted serisi, Spider Man, GOW gibi oyunları oynayamıyorsun. Bence büyük bir eksik. Fakat dediğim gibi ilk başta arkadaşın yazdığını okumamıştım, ps4 varken yanına xbox series x daha mantıklı olacaktır.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ray tracing ve 4k’da series x 60 fps, ps5 de 30 fps oynatıyor. Gamepass ve oyun fiyatlarını da düşününce nereden baksan xbox mantıklı.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Arkadaşım burada Xbox vs PC değil PS vs Xbox hakkında konuşuyoruz.

Güldürme beni.
Neden gülüyorsun dostum :)
Bu oyunları sadece Playstation üzerinden oynayabiliyorsun ki her biri ayrı ayrı ödüller almış oyun dünyasını değiştirmiş oyunlar. Yani gülecek bir şey yok Xbox'ın özel oyunları Playstation tarafından iyi diyen fanboyluk yapmış olur.

samet4747

80+ Platinum
XBOX BENCE

Kaanps4player

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,964
İsim
Kaan
Bu arada doğru spider man artı gow oynamış biri olarak söylüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi: