- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 18,330
Mesela Forza 4 gibi bir oyun PS’de yok ama GOW gibi bi oyun da XBOX’da yok.Niye fanboy olsun?
PS'de olanlar Xbox'ta, Xbox'takiler de PS'de yok.
Mesela Forza 4 gibi bir oyun PS’de yok ama GOW gibi bi oyun da XBOX’da yok.Niye fanboy olsun?
Hocam sen benim demeye çalıştığımı anlamıyorsun. Arkadaşın durumunda harbiden de xbox almak çok daha mantıklı dediğim gibi ilk konuya girdiğimde başlığa göre cevap yazmıştım, sonrasında okuduğumda ps4 olduğunu öğrenince zaten yanlış yaptığımı anladım ve xbox daha mantıklı olur dedim. Hatta xbox'ın servisinin de çok iyi olduğunu da belirttim. Fakat sadece ps'in exclusiveyı yok yazarsan saçmalamış olursun onu demeye çalışıyorum.Niye fanboy olsun?
"Şu an" için yok.Fakat sadece ps'in exclusiveyı yok yazarsan saçmalamış olursun onu demeye çalışıyorum.
Bence tartışmanın anlamı yok kişinin kendi zevklerine kalmış bir durum bu konsol meselesi.Yanlı
Hocam sen benim demeye çalıştığımı anlamıyorsun. Arkadaşın durumunda harbiden de xbox almak çok daha mantıklı dediğim gibi ilk konuya girdiğimde başlığa göre cevap yazmıştım, sonrasında okuduğumda ps4 olduğunu öğrenince zaten yanlış yaptığımı anladım ve xbox daha mantıklı olur dedim. Hatta xbox'ın servisinin de çok iyi olduğunu da belirttim. Fakat sadece ps'in exclusiveyı yok yazarsan saçmalamış olursun onu demeye çalışıyorum.
Aynen tartışma yok ya sadece tam anlaşamadık arkadaşla fakat şimdi anlaştıkBence tartışmanın anlamı yok kişinin kendi zevklerine kalmış bir durum bu konsol meselesi.
Adam Forza, Doom seviyordur Xbox alır.
GoW, Uncharted seviyordur PS alır.
ps5 çok iyi olmuş gamepassin kapatamayacağı kadar fark var ps5 benceBeyler arasından 1 tanesini alacağız remote play açısından ps5 daha mantıklı geliyor gamepassten Xbox mantıklı geliyor ps5imde çok oyun var yazar mısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada yanlış olmuş ps4ümde çok oyun var
Ps4 den series s e geçilmez 2k bir monitör veya televizyon yoksa.Sizce ps4 satıp (gta 5 ve watch dogs 2 yi bitirip) almak mantıklı mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Series s i
xbox imkanı yok alınmaz. Kesinlikle psten şaşma. (PS FAN BOYU)Beyler cevap vermediniz uyudunuz mu