Neler Yeni

Ps5 vs Xbox series x ?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Yanlı
Niye fanboy olsun?

PS'de olanlar Xbox'ta, Xbox'takiler de PS'de yok.
Hocam sen benim demeye çalıştığımı anlamıyorsun. Arkadaşın durumunda harbiden de xbox almak çok daha mantıklı dediğim gibi ilk konuya girdiğimde başlığa göre cevap yazmıştım, sonrasında okuduğumda ps4 olduğunu öğrenince zaten yanlış yaptığımı anladım ve xbox daha mantıklı olur dedim. Hatta xbox'ın servisinin de çok iyi olduğunu da belirttim. Fakat sadece ps'in exclusiveyı yok yazarsan saçmalamış olursun onu demeye çalışıyorum.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Xbox yanıyormuş😄

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Yanlı

Hocam sen benim demeye çalıştığımı anlamıyorsun. Arkadaşın durumunda harbiden de xbox almak çok daha mantıklı dediğim gibi ilk konuya girdiğimde başlığa göre cevap yazmıştım, sonrasında okuduğumda ps4 olduğunu öğrenince zaten yanlış yaptığımı anladım ve xbox daha mantıklı olur dedim. Hatta xbox'ın servisinin de çok iyi olduğunu da belirttim. Fakat sadece ps'in exclusiveyı yok yazarsan saçmalamış olursun onu demeye çalışıyorum.
Bence tartışmanın anlamı yok kişinin kendi zevklerine kalmış bir durum bu konsol meselesi.
Adam Forza, Doom seviyordur Xbox alır.
GoW, Uncharted seviyordur PS alır.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Bence tartışmanın anlamı yok kişinin kendi zevklerine kalmış bir durum bu konsol meselesi.
Adam Forza, Doom seviyordur Xbox alır.
GoW, Uncharted seviyordur PS alır.
Aynen tartışma yok ya sadece tam anlaşamadık arkadaşla fakat şimdi anlaştık :)
Doğru söylüyorsun pc'si olmayan için forza doom gibi oyunlar da çok iyi ki game pass gibi bir platformda 2020'de çıkmış doom eternal oyununu bile vermekten korkmayan bir firma Microsoft. Ben de Sony'den çok daha fazla seviyorum Microsoft'u ucuz fiyatlandırma ve oyuncunun yanında olmalarından dolayı. İşte keşke biraz da tamamen exclusive yani Pc'ye de çıkmayacak en azından süreli exclusive ve çağ atlatacak oyunlar yapsalar, o zaman gözüm kapalı Xbox öneririm.

Kaanps4player

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,964
İsim
Kaan
Sizce ps4 satıp (gta 5 ve watch dogs 2 yi bitirip) almak mantıklı mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Series s i

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Eğer güzel bir bilgisayarın varsa ps5 yoksa series x çünkü xbox a çıkan her oyun pc ye de çıkıyor ama ps5 e çıkan her oyun pc ye çıkmıyor.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Beyler arasından 1 tanesini alacağız remote play açısından ps5 daha mantıklı geliyor gamepassten Xbox mantıklı geliyor ps5imde çok oyun var yazar mısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada yanlış olmuş ps4ümde çok oyun var
ps5 çok iyi olmuş gamepassin kapatamayacağı kadar fark var ps5 bence

Çözüm:
Yurt dışından tek konsol parasına Series S/X + PS5/Digital alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,644
Üyeler
163,531
Son üye
Olimpiadiss