Neler Yeni

PS5 dijital vs Xbox Series S

Sizce hangisi?

• PS5 Dijital

Oylar: 34 75.6%
  • Series S

Oylar: 11 24.4%

• Oy kullanan toplam üye
    45

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Konsol konusunda durumlar biraz değişti. Bütçem biraz arttı ve artık bana biraz daha uzun ömürlü (en az 3-4 yıl) bir konsol lazım.

Elimde iki seçenek var Xbox Series S (2800TL) ve PS5 dijital (4000TL)

Siz olsanız hangisini alırdınız?

Edit: Oyun, Plus üyeliği, Gamepass üyeliği gibi şeylere yılda en fazla 500TL civarı harcamayı düşünüyorum.

Son düzenleme:

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Aradaki farkı verebiliyorsan PS5 tabii ki. Daha güçlü fakat oyun fiyatları biraz sıkıntı olduğu için oyun bütçen yoksa Xbox SS + Gamepass öneririm. Tabii PS tarafındaki Exc oyunları deneyimlemek istiyorsan dediğin gibi 1-2 ayda bir oyun alarak oynayabilirsin.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aradaki farkı verebiliyorsan PS5 tabii ki. Daha güçlü fakat oyun fiyatları biraz sıkıntı olduğu için oyun bütçen yoksa Xbox SS + Gamepass öneririm. Tabii PS tarafındaki Exc oyunları deneyimlemek istiyorsan dediğin gibi 1-2 ayda bir oyun alarak oynayabilirsin.
Aradaki farkı bir şekilde veririm ama alıp oyunsuz kalırım diye korkuyorum. Mesela ilk oyunu PS3 üzerinde oynadım ve TLOU2 oynamak istiyorum ama fiyatı çok uçuk düzeyde. PS tarafında oyun fiyatları zamanla düşüyor mu? Mesela konsolu alsam kısmen ucuz olan GOW, Uncharted 4 gibi oyunları oynasam şuan pahalı olan TLOU2 gibi oyunlar ucuzlar mı? Ucuzlamayacaksa bu fiyatlarla en güncel olarak bunları oynayabiliyorum daha yeni oyunları alamıyorum çünkü 😀

KirliKill

80+ Silver
Konsol konusunda durumlar biraz değişti. Bütçem biraz arttı ve artık bana biraz daha uzun ömürlü (en az 3-4 yıl) bir konsol lazım.

Kullandığım en güncel konsol PS3 ve açıkçası geriye dönük olarak PS4 özel oyunları ilgimi çekiyor. Yalnız oyun fiyatı konusunda çok kötü. Bu fiyatlarla 3 ayda bir taş çatlasa 2 tane 100TL bandında oyun alabilirim. Diğer yandan Xbox Series S ucuza oyun oynama konusunda gayet iyi gibi. Yalnız onda da konsola özel bir oyun yok.

Pc varsa ps5 al

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Aradaki farkı bir şekilde veririm ama alıp oyunsuz kalırım diye korkuyorum. Mesela ilk oyunu PS3 üzerinde oynadım ve TLOU2 oynamak istiyorum ama fiyatı çok uçuk düzeyde. PS tarafında oyun fiyatları zamanla düşüyor mu? Mesela konsolu alsam kısmen ucuz olan GOW, Uncharted 4 gibi oyunları oynasam şuan pahalı olan TLOU2 gibi oyunlar ucuzlar mı? Ucuzlamayacaksa bu fiyatlarla en güncel olarak bunları oynayabiliyorum daha yeni oyunları alamıyorum çünkü 😀
Gow, Tlou remastered, Uncharted 4 ve diger bazi oyunlar PS Plus Collection’da var. Oradan aylik 40 tl gibi bir ucretle oynarsin. Ayrica tlou2 de gecenlerde bayagi dusmustu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Ben olsam Ps5 dijital alırdım aradaki farkta varmış bayağı ama ödersen ps5

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gow, Tlou remastered, Uncharted 4 ve diger bazi oyunlar PS Plus Collection’da var. Oradan aylik 40 TL gibi bir ucretle oynarsin. Ayrica tlou2 de gecenlerde bayagi dusmustu.
PS+ ayda 40TL mi oldu. Ben 25-30TL arası diye hatırlıyordum. O zaman Game Pass ile PS+ arasında 5TL gibi çok ufak bir fark var. Şu collection olayı iyi ilk etapta oyunsuz kalmam ama ilerisini kestiremiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet Emin Tamer

Edit: Oyun, Plus üyeliği, Gamepass üyeliği gibi şeylere yılda en fazla 500TL civarı harcamayı düşünüyorum.
Bro merak ettim de nerede 4000 tl acaba ?

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Gamepass gibi bir sistem getirmedikleri müddetçe asla Sony tarafına yaklaşmayı düşünmüyorum artık.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Gamepass gibi bir sistem getirmedikleri müddetçe asla Sony tarafına yaklaşmayı düşünmüyorum artık.
Hocam Tam hatırlamıyorum ama ps hits diye gamepass benzeri bir üyelik çıkartmışlardı ps'nın özel oyunlarını uygun bir fiyata oynatıyordu.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Hocam Tam hatırlamıyorum ama ps hits diye gamepass benzeri bir üyelik çıkartmışlardı ps'nın özel oyunlarını uygun bir fiyata oynatıyordu.
Bunun hakkında detaylı bilgi edinilmesi iyi olur aslında. Son zamanlarda benim de gözüme çarptı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,035,987
Üyeler
164,226
Son üye
apoairly
Top Bottom