PS5 dijital vs Xbox Series S

Sizce hangisi?

• PS5 Dijital

Oylar: 34 75.6%
  • Series S

Oylar: 11 24.4%

• Oy kullanan toplam üye
    45
Bunun hakkında detaylı bilgi edinilmesi iyi olur aslında. Son zamanlarda benim de gözüme çarptı.
Çok bilgim yok ama şimdilik yurtdışında vardı sadece glb bu olay türkiyeye gelirse xbox fanboyu görmeyiz inş 350 tane pc oyunu oynamak için para vericeğime 20 30 tane ps özel oyununa veririm.

Oyunlarına param yeter diyorsan ps5 almalısın

350 tane pc oyunu oynamak için para vericeğime 20 30 tane ps özel oyununa veririm.
O artık kişinin kendi tercih meselesi. Tabii böyle bir sistemin gelmesi hem rekabet hem de oyun fiyatları açısından çok güzel olur elbette.

Konsol konusunda durumlar biraz değişti. Bütçem biraz arttı ve artık bana biraz daha uzun ömürlü (en az 3-4 yıl) bir konsol lazım.

Elimde iki seçenek var Xbox Series S (2800TL) ve PS5 dijital (4000TL)

Siz olsanız hangisini alırdınız?

Edit: Oyun, Plus üyeliği, Gamepass üyeliği gibi şeylere yılda en fazla 500TL civarı harcamayı düşünüyorum.
PC Özellikleriniz Nedir ?

Son düzenleme:
Valorant CS gibi oyunlardan fazlasını akıcı oynatacak bir PC değil ama günlük işlerimi fazlasıyla görüyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyunlara ve PS+ gibi üyeliklere yılda toplam 500TL civarı harcamayı düşünüyorum. Daha fazlası zor.
Size 2 Gündür xbox öneriyorum , Adamın PC'si var niye xbox aldırıyorsun diye tepki çekti
Ama sizin bilgisayar cs valoyu bile zor oynatıyormuş
Şimdi o ps ps diyen arkadaşları konu altına bekliyorum
Şimdi tüm oyunları xbox ile stabil oynayabilirsiniz ,hem oyunları ps5'e göre daha uygun, hem de ps4 'den daha güçlü
Ayrıca Ps5 Dijitalde oyun kardeşliği de yapılamıyor diye biliyorum. Oyunlara para yetiştirebilecek misiniz ?

Ha illa ps exclusive oynayacaksanız ,ps4 yurt dışında 200 dolar diye duymuştum
Alın series s ile beraber ps4
İsterseniz ps4'ü kırdırtır , xbox ile güncel ,stabil oyun performansı alırsınız
İsterseniz indirim kovalar , her iki konsola da oyun alırsınız

Bu arada 3 yıllık gamepass üyeliği 500tl haberiniz olsun

Sana kalmış. Oyunlara verebilecek bütçen varsa PS5 alın. Fakat oyunlar için para veremezsen de Series S alın.

Aradaki farkı bir şekilde veririm ama alıp oyunsuz kalırım diye korkuyorum. Mesela ilk oyunu PS3 üzerinde oynadım ve TLOU2 oynamak istiyorum ama fiyatı çok uçuk düzeyde. PS tarafında oyun fiyatları zamanla düşüyor mu? Mesela konsolu alsam kısmen ucuz olan GOW, Uncharted 4 gibi oyunları oynasam şuan pahalı olan TLOU2 gibi oyunlar ucuzlar mı? Ucuzlamayacaksa bu fiyatlarla en güncel olarak bunları oynayabiliyorum daha yeni oyunları alamıyorum çünkü 😀
Fiyatlar zamanla çok büyük oranda düşüyor misal Marvel's Spiderman ilk çıktığı gün 500 TL idi ancak şuan indirimlerle 60 TL'ye bulunabiliyor.

Size 2 Gündür xbox öneriyorum , Adamın PC'si var niye xbox aldırıyorsun diye tepki çekti
Ama sizin bilgisayar cs valoyu bile zor oynatıyormuş
Şimdi o ps ps diyen arkadaşları konu altına bekliyorum
Şimdi tüm oyunları xbox ile stabil oynayabilirsiniz ,hem oyunları ps5'e göre daha uygun, hem de ps4 'den daha güçlü
Ayrıca Ps5 Dijitalde oyun kardeşliği de yapılamıyor diye biliyorum. Oyunlara para yetiştirebilecek misiniz ?

Ha illa ps exclusive oynayacaksanız ,ps4 yurt dışında 200 dolar diye duymuştum
Alın series s ile beraber ps4
İsterseniz ps4'ü kırdırtır , xbox ile güncel ,stabil oyun performansı alırsınız
İsterseniz indirim kovalar , her iki konsola da oyun alırsınız

Bu arada 3 yıllık gamepass üyeliği 500tl haberiniz olsun
350 bilgisayar oyununa para vericeğime gider 20 30 ps özel oyununa veririm bari kaliteli oynarım.

yani bu 2 cihaz karşılaştırılamaz fiyat farkı var arada alabiliyorsan ps5D tabikide oyunlarınıda alabiliceksen tabi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

350 bilgisayar oyununa para vericeğime gider 20 30 ps özel oyununa veririm bari kaliteli oynarım.
aradaki fiyat peki? 20-30 ps oyunu tanesi en az 500 tl kaliteli olanlardan bahsediyorum herkes o parayı veremez pek akıllıcada değil

350 pc oyununun kalitesiz olduğunu nereden çıkardın
Bu arada kaliteli ps exclusiveler en az 200tl
Senin hesabınla 20 adet exclusive en iyi ihtimalle 4000 tl
Konsol parası yani

350 pc oyununun kalitesiz olduğunu nereden çıkardın
Bu arada kaliteli ps exclusiveler en az 200tl
Senin hesabınla 20 adet exclusive en iyi ihtimalle 4000 TL
Konsol parası yani
Bu arada 20 30 ps özel oyununu sony'nin yeni çıkardığı gamepass benzeri ps hit için kullandım.

Geri