kemalbatin
80+
Türkiye'de her şey fırsatçılık başka bir şey değil. Kim kimden ne koparırsa.
Tırtyol'a bak sen. İyi fiyatmış.4400 e düşmüştü Tırtyol'da.
eskiden bu segmentteki konsolu 2kya rahat alıyoduk ozaman bile pahalı diyorduk daha da artarTırtyol'a bak sen. İyi fiyatmış.
Benim gün geçtikçe umudum artıyor. Çünkü verginin bitmesine 3 gün kaldı ve halen ses soluk yok. Normalde 1 hafta önceden yayınlamalrı gerekirdi diye düşünüyorum. Bir umut kalkabilir. Verginin kalkacağını düşünen microsoft Series X'e 7500 lira demişiti. Dolar o zamanki seviyesinde bugünlerde. Sony de yine bi özel fiyat çekerse 7000 liralara satılabilir. Tabii muhtemelen bunların hiçbirisi olmayacak ama...TR şartlarında ek %50 gümrük vergisi 1 ocakta bitiyor ama indirim beklemek yanlış olur daha öncede ek vergi süresi bitmişti tekrar uzatmışlardı ben 30 hazirana kadar uzatacaklarını düşünüyorum indirim beklemek yanlış olr
2016'da PS4 Pro 1799TL'den çıktı. Herkes pahalı diyordu.eskiden bu segmentteki konsolu 2kya rahat alıyoduk ozaman bile pahalı diyorduk daha da artar
keşke demek istemiyorum ama keşke alsaydık2016'da PS4 Pro 1799TL'den çıktı. Herkes pahalı diyordu.
Şuan sıfırı 4500TL ve 1799TL'ye ikinci el PS4 bulmak imkansız neredeyse.
Bruh...
2016'da PS4 Pro 1799TL'den çıktı. Herkes pahalı diyordu.
Şuan sıfırı 4500TL ve 1799TL'ye ikinci el PS4 bulmak imkansız neredeyse.
Bruh...
Bu aslında iyi bir şey değil. Yurtdışında Her sene Konsollar bu kadar zamlanmıyor ve insanlar kolayca alabiliyor, ama ülkemizde her sene zam, zam, zam, sen aldığın fiyattan daha üstüne sattığın için seviniyor olabilirsin ama aslında bu iyi bir şey değil..PS4 ü 3, 3.5 yıl önce VATAN dan 1500 e alıp 5 ay önce 2700 e satan bne:
Alıntıyı görüntüle
sence bu fiyatlar zamlar bir zaman düzelirmiBu aslında iyi bir şey değil. Yurtdışında Her sene Konsollar bu kadar zamlanmıyor ve insanlar kolayca alabiliyor, ama ülkemizde her sene zam, zam, zam, sen aldığın fiyattan daha üstüne sattığın için seviniyor olabilirsin ama aslında bu iyi bir şey değil..
Konu Türkiye olunca hayır...sence bu fiyatlar zamlar bir zaman düzelirmi
Mantığı kesArtsın alabileceğim bir şey değil nasıl olsa ama alacağım zaman bir planım var ve kimseye söylemem.
O paraya masaüstü!Tamı tamına 10.400TL'cik oldu!
@isikt11 @mertt58Sony PlayStation 5 (CFI-1015A) Oyun Konsolu
Sony PlayStation 5 CFI-1015A detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com