Arama sonuçları: *

1. RevDeisDou

Oyun Teknoloji Gündem Haberleri

Evet bu adamdan tanıdım. Bide pes 13 oynardık orta sahadan gol atardık 😎
  2. RevDeisDou

Benim ihtiyar ps3' ü 200 liraya aldıydım 2 kol bide 3-5 oyunla kaça sattım unuttum ama bi oyun vardı ellerimiz elektrik falan oluyodu ama daha fazla hatırlamıoyom bide eski bi uncherted oyunu vardı
  3. RevDeisDou

4. RevDeisDou

Yatırımla çözülür bence. Çoğu kişi için konsol dediğin aç oyun oyna aracı PC gibi değil. Bence mantıklı yatırım olur. Tabii biranda konsolu salıp çat diye yapılcak bir iş değil. PS6-7 cıkar 8 de yavaş yavaş adımlarını atarsın 9 da son falan olur gibi. İyi yaparsan tutar çünkü tek olması gereken...
  5. RevDeisDou

Konsol çıkarsın canım kenardan. Ana yönünü cloud' a versin. Televizyonuma App' i kurayım app' i açıp istediğim oyunu oynayayım. Aylık da bir fiyatı olsun. Muhtemelen vardır da çünkü çok akıllıca. Evimde konsol tutup ona yer ayırma zorunluluğu yok cartı curtu yok. Tek çözmeleri gereken iş kol...
  6. RevDeisDou

Sony de konsolu kaldırır yakında umarım. 3-5 yıla boş sektör. Ya cloud gaming ya da PC. Cihaz taşımaya gerek yok artık. Kol satsınlar.
  7. RevDeisDou

Ps4 slim vs Xbox series s carbon

PS oyunlarına özel ilgin yoksa Series S. Onun dışında bütçe çıkıp PS5 almak en mantıklısı bence
  8. RevDeisDou

Playstation 5 mi alınmalı yoksa Series X mi?

Elinde PC varsa ve yeterince iyiyse X al geç. Hem PC hem konsoldan oynarsın. Elinde PC yoksa veya çok iyi değilse PS5 al. Yalnız PS5' in oyundan tut koluna kadar her şeyi daha maliyetli bunu es geçemeyiz.
  9. RevDeisDou

PS5 Amazonda Stokta 7500TL

500 lira yollar mısın ki IBAN atsam :ROFLMAO:
  10. RevDeisDou

PS5 Amazonda Stokta 7500TL

Series X daha mantıklı değil mi
  11. RevDeisDou

Konsollara %100 Gümrük Vergisi!

Arkadaşlar devlete normalde 2 tane alıyoruz ama vergi az geldi 1,78 tane alıyoduk 2' ye tamamladılar.
  12. RevDeisDou

Playstation 5 her yerde off Stock

Tamam
  13. RevDeisDou

Bende hatırlamıyorum onu. Olduğunu bile hatırlamıyorum.
  14. RevDeisDou

@AimShoowS pardon TheFreaky. Kaçıncı çarın bu?
  15. RevDeisDou

1 ay yemiş.
  16. RevDeisDou

Hava atan birini mi kıskanıcam? Senin için uyarı yemeye bile değmez. Çok şey etmemek lazım. Sonuçta emir kulu. Yoksa aç kalır.
  17. RevDeisDou

Sen yalan konu açmamayı öğrenirsen bana yazık kafana dersin. Kelimelerine dikkat et.
  18. RevDeisDou

Gene başladı ya.
  19. RevDeisDou

Sahibinden.com'da ki PlayStation 5 İlanları

300 liranın 100' ünü at gidiyim bakıyım sonra 200' ü atarsın boşuna yürümeyelim şimdi :D
  20. RevDeisDou

Sahibinden.com'da ki PlayStation 5 İlanları

Biri şişli de 5 dakka mesafede para atın gideyim?
Top Bottom