Neler Yeni

Oyun Teknoloji Gündem Haberleri

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
bir dongle yardımıyla yapılabilir ancak cloud işine daha çok seneler var bence gfn ile bunu gördük diyebilirim
Yatırımla çözülür bence. Çoğu kişi için konsol dediğin aç oyun oyna aracı PC gibi değil. Bence mantıklı yatırım olur. Tabii biranda konsolu salıp çat diye yapılcak bir iş değil. PS6-7 cıkar 8 de yavaş yavaş adımlarını atarsın 9 da son falan olur gibi. İyi yaparsan tutar çünkü tek olması gereken internete bağlanabilen bir televizyon

99723

80+ Silver
Konsol çıkarsın canım kenardan. Ana yönünü cloud' a versin. Televizyonuma App' i kurayım app' i açıp istediğim oyunu oynayayım. Aylık da bir fiyatı olsun. Muhtemelen vardır da çünkü çok akıllıca. Evimde konsol tutup ona yer ayırma zorunluluğu yok cartı curtu yok. Tek çözmeleri gereken iş kol işi. Buna kolu nası bağlarsın
Google Stadia senin dediğin işi yapmaya kalkıştı kasım 2019 çıkardıkları konsol ocak 2023'de fişi çekilip kapandı şu an Xbox senin dediğin yoldan gidiyor ve elimizdeki verilere göre onunda yakında Google Stadia gibi fişi çekilecek.
Google-Stadia-Shutdown.jpg

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Yatırımla çözülür bence. Çoğu kişi için konsol dediğin aç oyun oyna aracı PC gibi değil. Bence mantıklı yatırım olur. Tabii biranda konsolu salıp çat diye yapılcak bir iş değil. PS6-7 cıkar 8 de yavaş yavaş adımlarını atarsın 9 da son falan olur gibi. İyi yaparsan tutar çünkü tek olması gereken internete bağlanabilen bir televizyon
yurt dışında gelişmiş ülkelerde bu mümkün olsada trde olacağını pek zannetmiyorum internet altyapıları yüzünden kendim 200 mbps internet kullanırken arkadaşım 16 mbps kullanıyor kendisi ps ye oyun indirirken baya bir sorun yaşıyor bizde fiber varken bir üst sokakta adsl var mesela

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
yurt dışında gelişmiş ülkelerde bu mümkün olsada trde olacağını pek zannetmiyorum internet altyapıları yüzünden kendim 200 mbps internet kullanırken arkadaşım 16 mbps kullanıyor kendisi ps ye oyun indirirken baya bir sorun yaşıyor bizde fiber varken bir üst sokakta adsl var mesela
thumbs_b_c_8522107a9ce9e4909eac87ab60941aed.jpg

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr

99723

80+ Silver
Konami PlayStation 5 için geliştirilen yeni Silent Hill: The Short Message oyununu ücretsiz olarak PS5 kullanıcılarına sundu oyunu ben oynadım 2 saat civarı sürüyor ve beğendim ücretsiz bir oyun için kaliteli bir iş sunmuşlar Akira Yamaoka ve Masahiro Ito gibi isimler Silent Hill: The Short Message üzerinde bizzat çalışmışlar PS5 sahibi olanlar kesinlikle şans versinler.

Son düzenleme:

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Konami PlayStation 5 için geliştirilen yeni Silent Hill: The Short Message oyununu ücretsiz olarak PS5 kullanıcılarına sundu oyunu ben oynadım 2 saat civarı sürüyor ve beğendim ücretsiz bir oyun için kaliteli bir iş sunmuşlar Akira Yamaoka ve Masahiro Ito gibi isimler Silent Hill: The Short Message üzerinde bizzat çalışmışlar PS5 sahibi olanlar kesinlikle şans versinler.
Silent hill 2 remake baya tırt gözüküyordu orjinal oyuna kıyasla
ama bu bedava verilen oyunun 1-2 videosunu gördüm baya iyi

Son düzenleme:

99723

80+ Silver
Silent hill 2 remake baya tırt gözüküyordu orjinal oyuna kıyasla
ama bu bedava verilen oyunun 1-2 videosunu gördüm baya iyi
Orijinal Silent Hill 2 öyle mükemmel bir yapım ki ben Silent Hill 2 Remake'in abartıldığı kadar kötü olacağını düşünmüyorum anlayacağınız Bloober Team Silent Hill 2'yi kötü yapmak için efor harcaması lazım eğer öyle bir şey olur ise en ağır eleştirileri küfürleri yerler çünkü insanlar Silent Hill oyununun Remake'ini çok uzun süredir bekliyorlar ben şu anlık bir fragmandan yola çıkarak oyunun kötü olacağını düşünmüyorum bunu konuşmak için daha çok erken zaten oyun bu yıl çıkıyor çıktığında görürüz nasıl olacağını.

Silent Hill 2 Remake vs Original Early Graphics Comparison

Son düzenleme:

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,692
Üyeler