Neler Yeni

Playstation 5 mi alınmalı yoksa Series X mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
series x

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
ilk konsolum olacak
1.Çıkan oyunlar daha kaliteli
2.Online popilasyonu çok daha fazla
3.Extra kütüphanesinde ki oyunların adeti ve kalitesi xbox gamepass'e göre çok daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

En büyük + larından 1ide DUALSENSE

mert3535

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
mert altıntas
ilk konsolum olacak

1.Çıkan oyunlar daha kaliteli
2.Online popilasyonu çok daha fazla
3.Extra kütüphanesinde ki oyunların adeti ve kalitesi xbox gamepass'e göre çok daha iyi

En büyük + larından 1ide DUALSENSE
1. cok dogru degil ama xbox a göre iyi tek sorun yılda 1-2 oynicagin oyun cıkacak
2)hem dogru hem degil cod bf gibi cok tanındık oyunlarda cok fark yok ama cok adı bilinmeyen yada mmorpg tarzın da ps daha önde
3) alakası yok oyunları güzel ama hepsi cok eski ... ve sen onlardan cogunun yüzüne bile bakmıcaksın
4) ileride pc aldıgında hem xbox hem pc de oyunları oynicaksın ama ps için o oyunları tekrar alacaksın
5) oyunları steam fiyatına alabiliyorsun orjinal key ile (arjantinden alıyorsun)
6)3-4 sene sonra oyunları zorlancak ve motor sesini duyacaksın ve cok rahatsız olacaksın (kasma donma vb olmicek )
7)dualsensei cok iyi olmadıgını ve xbox un daha cok sevikip satın alındıgını göreceksin (ama her insana göre degisir )
8)türkiyede ps fanboylugu ve hayranlıgı cok fazla o yüzden her ps önerisini 5 defa düsün
9) xbox oyunları orta seviyedir ps kadar iyi degildir ama konsol oyunları artık önemi yok cünkü hem pc ye cıkıyor hemde cogumuz hep 3. parti oyunlara kacıyoruz
10) satma kafasında isen ps al yok ben yenisi cıkana kadar devam dersen xbox al
11) her 2 tarafın videosunu izle donanım olarak nasılmıs vb bak (xbox kat ve kat üstün)
12) arkadas cevrene uyma onları sana uydur
13) bu yazdıkalrımın hepsini ben yasadım ve en basta dogru yolu sectim ama bizimkilere uymustum sonra tüm arkadaslarım xbox series x aldı ve baya keyifliyiz
14)eu yada abd de olsak kesin ps5 alır ve özel oyunlarını oynayaıp diger oyunlarımı xbox ta oynardım ama türkiyedesin ve para durumunu unutma
@canerknk

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Arkadaşlar önümüzdeki ay teyzem Almanya'dan gelecek. Sizce hangisi alınmalı? Ve ek olarak 1080P televizyonda görüntü çok kötü olur mu?
ps game pass sistemi geldiğine göre artık ps5 :D

99723

80+ Silver
1. cok dogru degil ama xbox a göre iyi tek sorun yılda 1-2 oynicagin oyun cıkacak
2)hem dogru hem degil cod bf gibi cok tanındık oyunlarda cok fark yok ama cok adı bilinmeyen yada mmorpg tarzın da ps daha önde
3) alakası yok oyunları güzel ama hepsi cok eski ... ve sen onlardan cogunun yüzüne bile bakmıcaksın
4) ileride pc aldıgında hem xbox hem pc de oyunları oynicaksın ama ps için o oyunları tekrar alacaksın
5) oyunları steam fiyatına alabiliyorsun orjinal key ile (arjantinden alıyorsun)
6)3-4 sene sonra oyunları zorlancak ve motor sesini duyacaksın ve cok rahatsız olacaksın (kasma donma vb olmicek )
7)dualsensei cok iyi olmadıgını ve xbox un daha cok sevikip satın alındıgını göreceksin (ama her insana göre degisir )
8)türkiyede ps fanboylugu ve hayranlıgı cok fazla o yüzden her ps önerisini 5 defa düsün
9) xbox oyunları orta seviyedir ps kadar iyi degildir ama konsol oyunları artık önemi yok cünkü hem pc ye cıkıyor hemde cogumuz hep 3. parti oyunlara kacıyoruz
10) satma kafasında isen ps al yok ben yenisi cıkana kadar devam dersen xbox al
11) her 2 tarafın videosunu izle donanım olarak nasılmıs vb bak (xbox kat ve kat üstün)
13) bu yazdıkalrımın hepsini ben yasadım ve en basta dogru yolu sectim ama bizimkilere uymustum sonra tüm arkadaslarım xbox series x aldı ve baya keyifliyiz
14)eu yada abd de olsak kesin ps5 alır ve özel oyunlarını oynayaıp diger oyunlarımı xbox ta oynardım ama türkiyedesin ve para durumunu unutma
@canerknk
Bu nasıl bir cahilliktir arkadaş daha birde cahillik fermanı hazırlamışsın okurken ben utandım senin adına sen kendin bu yazdıklarına inanıyor musun.

Microsof Store dan aldığı bazı oyunlar oradan bile aldığın oyunların tamamını oynayamıyorsun PC de bunlarında olduğunu belirt maddem bilgi veriyorsan sanki Xbox da aldığı her oyunu PC de oynanacakmış gibi yazma düzgün bilgi ver.

Ondan hala PS4 e oyun çıkıyor God Of War Ragnarok geliyor demi Xbox One S ve Xbox One X öldü Starfield çöpü bile bu konsollara gelmiyor çok güzel ön görü yeteneğin var senin o yazdığın Xbox'ın başına geliyor her nesilde.

Bu kadar COD fanısın daha oyunun dualsense özel tetik tuşlarının geri teptiğini bile bilmiyorsun o çok sevdiğin Xbox kontrolcüsünün teknolojik anlamda ne yeniliği var.
20 yıllık önceki teknolojileri barındıran Xbox kolu ile Dualsense karşılaştırmak başlı başına bir hattadır yapmayın seviyorsanız ayrı ama kalkıp da iyi demeyin.

😂 😂😂😂😂

😂 😂😂😂😂

donanım olarak üstün olması o konsolu iyi yapmıyor yazılım donanımdan daha önemli ve PS5 Xbox Series X konsolunu gömüyor oyunlarda performans olarak bilginiz yoksa lütfen yorum yapmayın!!!!
Dakikayı 5:35 alın Elden Ring videosunda FPS değerlerini görmek için.
Dakikayı 5:09 alın GTA V videosunda FPS değerlerini görmek için.

Son düzenleme:

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Elinde PC varsa ve yeterince iyiyse X al geç. Hem PC hem konsoldan oynarsın. Elinde PC yoksa veya çok iyi değilse PS5 al. Yalnız PS5' in oyundan tut koluna kadar her şeyi daha maliyetli bunu es geçemeyiz.

Allmuted

80+ Bronze
O kadar sallamasyon yazmışsın ki dediğine senin bile inandığını düşünmüyorum PS5 kullanıyorum gram fan sesi yok ayrıca cd mi kaldı artık digital olarak satın alabiliyorsun dönem dönem çok güzel indirimler oluyor + olarak xbox'ın o çöp kütüphanesi gibi oyunlarda yok gayet para verip almak isteyeceğin oyunların bir çoğu ps plus extra kütüphanesinde yer alıyor bana şu xbox'ın kütüphanesinden gerçekten iyi olan oyun söylesene çok merak ediyorum

1 sene mutlu eder diyorsunda oyunlar değişiyor sürekli
Arkadaşın yerine ben söyliyim, forza horizon 5 ? :D
Fan boyluğa gerek yok o çöp bu çöp yazık arkadaşlar,parası ve kafası olan iki konsolu da alır keyfini çıkartır

PS her zaman oyun açısından yenilikçidir yeni şeyler dener iyi hikayeli oyunlar yapar. Üyelik sistemi de çok iyi oldu. Ben olsam PS5 alırdım, Series X konsolun gücü hariç her konuda geride 😀
+1

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
ARDA
Series S sahibi olarak Ps5 tercih ederim. Tamam gamepass iyi hoş ama herkes için geçerli olmamak kaydıyla bir yerden sonra sıkmaya başlıyor. Niye dersen elinin altında sürekli oyun var, hemen yükle sil geç yükle sil geç. Doyumsuzluk oluyor Gamepass'de ama ps'te cılkını çıkarana kadar oynuyorsun elindeki oyun sayısı az olduğu için.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
ben her oyuna 700-1000 TL veririm dersen yada 700 TL lik 1 cd alıp degis tokus yapa yapa oyun oynarım dersem( 1 süre sonra cd ci oluyorsun oyunu unutuyorsun) bide ucak motor sesini seviyorsan (bir kaç yıl sonrakı oyunlarda duyarsın) ps 5 almalısın yok ben özel oyun sevmiyorum öyle genelde cod bf 3. parti herhangi oyunlar takılırım bide gamepass alır (3 yıllık 800 TL ye) + 0 ses hile oynamak istiyorum dersen = xbox series x almanı tavsiye ederim
Açıp temizlersen ses falan kalmıyor. Aynısını ps4 slim de yaşadım, açıp 5 dk temizledim şuan 0 ses.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Furkan Demirtaş
Arkadaşlar önümüzdeki ay teyzem Almanya'dan gelecek. Sizce hangisi alınmalı? Ve ek olarak 1080P televizyonda görüntü çok kötü olur mu?
Oyun keyfini üst düzeyde yaşamak istiyorsan PS5

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil