Neler Yeni

Playstation 5 mi alınmalı yoksa Series X mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

LostNoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Caner Karadağ
ben her oyuna 700-1000 TL veririm dersen yada 700 TL lik 1 cd alıp degis tokus yapa yapa oyun oynarım dersem( 1 süre sonra cd ci oluyorsun oyunu unutuyorsun) bide ucak motor sesini seviyorsan (bir kaç yıl sonrakı oyunlarda duyarsın) ps 5 almalısın yok ben özel oyun sevmiyorum öyle genelde cod bf 3. parti herhangi oyunlar takılırım bide gamepass alır (3 yıllık 800 TL ye) + 0 ses hile oynamak istiyorum dersen = xbox series x almanı tavsiye ederim
Boş bi yorum olmuş gamepass sistemi var deluxe paketi gayet yeterli. Digital sürüm var gram ses yok ayrıca. Dostum ps5 almanı öneririm deluxe pakette çok sağlam oyunlar var.

99723

80+ Silver
Arkadaşlar konuyu nasıl kapatacağım?
Kendi konunu rapor et açıklamanı yap konu kitlenir zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Unutma dostum kötü uslup doğru sözün katilidir. Saygı çerçevesinde eleştiri yapmak herkesin hakkı tabi ki, ben de saydığın oyunlardan bazılarını beğenmiyorum benim gibi düşünen birsürü insan vardır eminim ama gidipte çöp bok gibi kelimeler kullanmıyorum bir insan sizi dinlicekse bile dinlemez. Neyse iyi forumlar dilerim sana
Çöp ile o yazdığın kelime aynı mı ? yazımın neresinde o kelimeyi kullanmışım ben lafı çarpıtmayın.

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom