Ps plus var hocam oyuna 1000 TL vermeme gerek yok PS plustakiler bitene kadar ama ses konusunda neden öyle dediniz merak ettim.ben her oyuna 700-1000 TL veririm dersen yada 700 TL lik 1 cd alıp degis tokus yapa yapa oyun oynarım dersem( 1 süre sonra cd ci oluyorsun oyunu unutuyorsun) bide ucak motor sesini seviyorsan (bir kaç yıl sonrakı oyunlarda duyarsın) ps 5 almalısın yok ben özel oyun sevmiyorum öyle genelde cod bf 3. parti herhangi oyunlar takılırım bide gamepass alır (3 yıllık 800 TL ye) + 0 ses hile oynamak istiyorum dersen = xbox series x almanı tavsiye ederim
onlar cok iyi degil 1 sene seni mutlu eder sonra bida almazsın o sistemi (anca kendi oyunu cıktıgında alırsın)hocam Ps plus extra ve oyun çeşitliliği zaten playstationda yok mu? geriye uyumlulukta xbox kadar olmasada gene oyun açısından var hocam
ps plus ile gamepass aynı degil önerim ona iyi bakın ... gamepass daha üst versiyonu ve daha kaliteliPs plus var hocam oyuna 1000 TL vermeme gerek yok PS plustakiler bitene kadar ama ses konusunda neden öyle dediniz merak ettim.
ben her oyuna 700-1000 TL veririm dersen yada 700 TL lik 1 cd alıp degis tokus yapa yapa oyun oynarım dersem( 1 süre sonra cd ci oluyorsun oyunu unutuyorsun) bide ucak motor sesini seviyorsan (bir kaç yıl sonrakı oyunlarda duyarsın) ps 5 almalısın yok ben özel oyun sevmiyorum öyle genelde cod bf 3. parti herhangi oyunlar takılırım bide gamepass alır (3 yıllık 800 TL ye) + 0 ses hile oynamak istiyorum dersen = xbox series x almanı tavsiye ederim
1 sene mutlu eder diyorsunda oyunlar değişiyor süreklionlar cok iyi degil 1 sene seni mutlu eder sonra bida almazsın o sistemi (anca kendi oyunu cıktıgında alırsın)
Mesaj otomatik birleştirildi:
ps plus ile gamepass aynı degil önerim ona iyi bakın ... gamepass daha üst versiyonu ve daha kaliteli
Hocam yeni plus sistemi diye bir şey var ayrıca gamepass içinde de çok bir şey yok. Ve oyunlar da indirime giriyor ayrıca bazı AAA oyunlar internette CD Li çok ucuza bulunuyor ve takas piyasası çok daha aktif. Kendim ps 5 digital edition kullanıcısının ve zerre ses yok. Ayrıca ps5 sıvı metal gibi soğutma teknolojilerini de içeriyor. Hile de hiç görmedimben her oyuna 700-1000 TL veririm dersen yada 700 TL lik 1 cd alıp degis tokus yapa yapa oyun oynarım dersem( 1 süre sonra cd ci oluyorsun oyunu unutuyorsun) bide ucak motor sesini seviyorsan (bir kaç yıl sonrakı oyunlarda duyarsın) ps 5 almalısın yok ben özel oyun sevmiyorum öyle genelde cod bf 3. parti herhangi oyunlar takılırım bide gamepass alır (3 yıllık 800 TL ye) + 0 ses hile oynamak istiyorum dersen = xbox series x almanı tavsiye ederim
PS her zaman oyun açısından yenilikçidir yeni şeyler dener iyi hikayeli oyunlar yapar. Üyelik sistemi de çok iyi oldu. Ben olsam PS5 alırdım, Series X konsolun gücü hariç her konuda gerideArkadaşlar önümüzdeki ay teyzem Almanya'dan gelecek. Sizce hangisi alınmalı? Ve ek olarak 1080P televizyonda görüntü çok kötü olur mu?
2sini de kullandım. PS5 eğer oyunları alacaksan çok çok daha iyi.Arkadaşlar önümüzdeki ay teyzem Almanya'dan gelecek. Sizce hangisi alınmalı? Ve ek olarak 1080P televizyonda görüntü çok kötü olur mu?
aynen öyle arkadaş kullanmamış gelmiş yorum yapıyor boş boş adam belki ona sebep series x alıcak boş yereHocam yeni plus sistemi diye bir şey var ayrıca gamepass içinde de çok bir şey yok. Ve oyunlar da indirime giriyor ayrıca bazı AAA oyunlar internette CD Li çok ucuza bulunuyor ve takas piyasası çok daha aktif. Kendim ps 5 digital edition kullanıcısının ve zerre ses yok. Ayrıca ps5 sıvı metal gibi soğutma teknolojilerini de içeriyor. Hile de hiç görmedim
PS+ sisteminde RDR2 bile var adamlar daha ne koysun, sistemi PS4 ile kullanıyorum Gamepasse göre çok daha kapsamlı sistem.ps plus ile gamepass aynı degil önerim ona iyi bakın ... gamepass daha üst versiyonu ve daha kaliteli
Psde de +300 oyun plus varps oyunları çok pahalı veririm diyosan ps daha güzel xbox alırsan game pass alırsın keyfine bakarsın