Neler Yeni

Playstation 5 mi alınmalı yoksa Series X mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Techno08

80+ Gold
ps5 sahibiyim ve tavsiye ederim. oyunları pahalı biraz karşılayabilirim diyorsan alabilirsin.

canerknk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Caner
ben her oyuna 700-1000 TL veririm dersen yada 700 TL lik 1 cd alıp degis tokus yapa yapa oyun oynarım dersem( 1 süre sonra cd ci oluyorsun oyunu unutuyorsun) bide ucak motor sesini seviyorsan (bir kaç yıl sonrakı oyunlarda duyarsın) ps 5 almalısın yok ben özel oyun sevmiyorum öyle genelde cod bf 3. parti herhangi oyunlar takılırım bide gamepass alır (3 yıllık 800 TL ye) + 0 ses hile oynamak istiyorum dersen = xbox series x almanı tavsiye ederim
Ps plus var hocam oyuna 1000 TL vermeme gerek yok PS plustakiler bitene kadar ama ses konusunda neden öyle dediniz merak ettim.

mert3535

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
mert altıntas
hocam Ps plus extra ve oyun çeşitliliği zaten playstationda yok mu? geriye uyumlulukta xbox kadar olmasada gene oyun açısından var hocam
onlar cok iyi degil 1 sene seni mutlu eder sonra bida almazsın o sistemi (anca kendi oyunu cıktıgında alırsın)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ps plus var hocam oyuna 1000 TL vermeme gerek yok PS plustakiler bitene kadar ama ses konusunda neden öyle dediniz merak ettim.
ps plus ile gamepass aynı degil önerim ona iyi bakın ... gamepass daha üst versiyonu ve daha kaliteli

canerknk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Caner
Ve arkadaşlar belirtmek isterim etrafımda 2 tane playstation 4 sahibi var. Yani CD'li oyunları takaslıyabilirim

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,128
İsim
Mert Can Ergün
Ps5 al 1080p de kötü oluyor büyük ekranlar da özel oyunlar game pass gibi sistem var gamepass da adam akıllı oyun yok

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
ben her oyuna 700-1000 TL veririm dersen yada 700 TL lik 1 cd alıp degis tokus yapa yapa oyun oynarım dersem( 1 süre sonra cd ci oluyorsun oyunu unutuyorsun) bide ucak motor sesini seviyorsan (bir kaç yıl sonrakı oyunlarda duyarsın) ps 5 almalısın yok ben özel oyun sevmiyorum öyle genelde cod bf 3. parti herhangi oyunlar takılırım bide gamepass alır (3 yıllık 800 TL ye) + 0 ses hile oynamak istiyorum dersen = xbox series x almanı tavsiye ederim

O kadar sallamasyon yazmışsın ki dediğine senin bile inandığını düşünmüyorum PS5 kullanıyorum gram fan sesi yok ayrıca cd mi kaldı artık digital olarak satın alabiliyorsun dönem dönem çok güzel indirimler oluyor + olarak xbox'ın o çöp kütüphanesi gibi oyunlarda yok gayet para verip almak isteyeceğin oyunların bir çoğu ps plus extra kütüphanesinde yer alıyor bana şu xbox'ın kütüphanesinden gerçekten iyi olan oyun söylesene çok merak ediyorum

onlar cok iyi degil 1 sene seni mutlu eder sonra bida almazsın o sistemi (anca kendi oyunu cıktıgında alırsın)

ps plus ile gamepass aynı degil önerim ona iyi bakın ... gamepass daha üst versiyonu ve daha kaliteli
1 sene mutlu eder diyorsunda oyunlar değişiyor sürekli

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
Hocam yeni plus sistemi diye bir şey var ayrıca gamepass içinde de çok bir şey yok. Ve oyunlar da indirime giriyor ayrıca bazı AAA oyunlar internette CD Li çok ucuza bulunuyor ve takas piyasası çok daha aktif. Kendim ps 5 digital edition kullanıcısının ve zerre ses yok. Ayrıca ps5 sıvı metal gibi soğutma teknolojilerini de içeriyor. Hile de hiç görmedim

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar önümüzdeki ay teyzem Almanya'dan gelecek. Sizce hangisi alınmalı? Ve ek olarak 1080P televizyonda görüntü çok kötü olur mu?
PS her zaman oyun açısından yenilikçidir yeni şeyler dener iyi hikayeli oyunlar yapar. Üyelik sistemi de çok iyi oldu. Ben olsam PS5 alırdım, Series X konsolun gücü hariç her konuda geride 😀

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Hocam yeni plus sistemi diye bir şey var ayrıca gamepass içinde de çok bir şey yok. Ve oyunlar da indirime giriyor ayrıca bazı AAA oyunlar internette CD Li çok ucuza bulunuyor ve takas piyasası çok daha aktif. Kendim ps 5 digital edition kullanıcısının ve zerre ses yok. Ayrıca ps5 sıvı metal gibi soğutma teknolojilerini de içeriyor. Hile de hiç görmedim
aynen öyle arkadaş kullanmamış gelmiş yorum yapıyor boş boş adam belki ona sebep series x alıcak boş yere

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,078
Üyeler
165,633
Son üye
Peqasuslu
Top Bottom