Arama sonuçları: *

1. SECTOSS

PlayStation 5 Slim alınır mı?

goruntusu hosuna gıtmese bıle bence fat kasa al ben bıle slim sevmeme ragmen ps5 fat cfi 1216 aldım cunku slıme gore baya avantajlı ozellıkle sogutma olarak
  2. SECTOSS

2024 de ps4 alınır mı ?

sadece tlou 2 oynayacaksan ps5 kirala onda bitir daha mantıklı
  3. SECTOSS

2024 yılında hangi konsolu almalıyım

net bir şekilde ps5 hem series x hem ps5 kullanan bırı olarak dıyorum hatta soyle dıyım serıes x suan arkada süs gibi duruyor o kadar yüzüne bakmıyorum ps5 varken
  4. SECTOSS

gta online ps4 ve ps5 ile bağlanıyormu

merhaba bırımızde ps4 bırımızde ps5 var gta onlıne oynayabılırmıyız
  5. SECTOSS

ps5 fat mi slimmi slim ile ilgili biraz korkum var

fan sesi sıkıntı değil hocam çocuklugum ps4 cafelerde geçti yanı cogu gunum 20 tane ucak sesınde çalısan ps4 ile yaşarak geçti hocam bana vız gibi gelir bu :D
  6. SECTOSS

hocam ordada yazdım slimdede donanım sıkışlığı olup 3k hatası gıbı bır hata olmasından korkuyorum
  7. SECTOSS

dün baktıgımda 3k fark vardı bugun baktım aynı ama konu o değil şuan hocam
  8. SECTOSS

merhabalar normalde slim daha mantıklı 3k daha ucuz suan fat kasaya gore fakat slimde zamanında xbox 360 taki gibi 3k hatasına benzer bır hata olurmu dıye korkuyorum sızın dusuncelerınız nelerdır olur dersenız fat alayım sağlam olsun
  9. SECTOSS

PlayStation 5 nereden alınır

@Yunus274
  10. SECTOSS

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

bende zamanında xbox fanboyuydum....... ama en azından ps nın exc lerıne bıle laf edıcek kadar düşmemiştim (yunus hocam benım gıbı xbox cının başını öper xd)
  11. SECTOSS

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

o zaman baya insan kapmıştı cidden hoştuda yanı özellikle fortnıte çılar ıcın baya ıyıdı 3.5k ya 120fps oynamak
  12. SECTOSS

Ps5 v1 mi v2 mi hangisi alınmalı

cuh numarası yerine modelinin ne olduğunu soylermisiniz v1 mi v2 mi
  13. SECTOSS

Ps5 v1 mi v2 mi hangisi alınmalı

Merhabalar ps5 almayı planlıyorum hangi ps5 alinmali açıkçası slim daha hoş duruyor ama daha küçük diye sogutmasindan kaygim var veya xbox 360 gibi 3k hatasi olmasindan korkuyorum sizce sogutma performansinda hangisi daha iyi?
  14. SECTOSS

Televizyonda PS5 Açmak

mümkündür diye tahmın edıyorum ben serıes x kullanırken oluyordu en ıyısı denemek
  15. SECTOSS

PC vs Ps5 hangisini almalıyım ?

bence öyle dusunme ben bıle konsol aldıgım ıcın pişmanım şuan tanıdıgımın çok kötü bir pc sini kullanıyorum onla bıle konsoldan daha çok keyıf alıyorum ılla gamepad ıstıyorsan pc ye gamepad bagla
  16. SECTOSS

Playstation 5 internetsiz oyun oynama

oyun offline bir oyunsa fark etmez ikisindede internetsiz oynarsın
  17. SECTOSS

böyle yaparsam arkadasımla oynayabılırmıyım

tamam reis inş en yakın zamanda yaparsın yaptıgında ozelden yazarsın
  18. SECTOSS

cevap verenlere şimdiden teşşekürler 1669413058 sagolun hocam 1669413551 bu arada hocam isterseniz aldıgım zaman burdan yazıyım beraberde oynarız ıstersenız
  19. SECTOSS

merhaba fifa 23 oynamak ıstıyoruz ama sadece aynı nesıl cıhazlarda crossplay varmış ps5 ve ps4 beraber oynanmıyormuş peki ben cıhazıma fifa 23 un ps4 surumunu yuklesem arkadasımla oynayabılırmıyım
  20. SECTOSS

ps5 ve xboxta bu işe yararmı

peki video otomatık hdd ye atılıyormu xboxta ıkı secencek verıyor bunun ıçın onu bılıyorum ama ps5 te nasıl olur bılmıyorum
Top Bottom