net bir şekilde ps5 hem series x hem ps5 kullanan bırı olarak dıyorum hatta soyle dıyım serıes x suan arkada süs gibi duruyor o kadar yüzüne bakmıyorum ps5 varken
fan sesi sıkıntı değil hocam çocuklugum ps4 cafelerde geçti yanı cogu gunum 20 tane ucak sesınde çalısan ps4 ile yaşarak geçti hocam bana vız gibi gelir bu :D
merhabalar normalde slim daha mantıklı 3k daha ucuz suan fat kasaya gore fakat slimde zamanında xbox 360 taki gibi 3k hatasına benzer bır hata olurmu dıye korkuyorum sızın dusuncelerınız nelerdır olur dersenız fat alayım sağlam olsun
bende zamanında xbox fanboyuydum....... ama en azından ps nın exc lerıne bıle laf edıcek kadar düşmemiştim (yunus hocam benım gıbı xbox cının başını öper xd)
Merhabalar ps5 almayı planlıyorum hangi ps5 alinmali açıkçası slim daha hoş duruyor ama daha küçük diye sogutmasindan kaygim var veya xbox 360 gibi 3k hatasi olmasindan korkuyorum sizce sogutma performansinda hangisi daha iyi?
bence öyle dusunme ben bıle konsol aldıgım ıcın pişmanım şuan tanıdıgımın çok kötü bir pc sini kullanıyorum onla bıle konsoldan daha çok keyıf alıyorum ılla gamepad ıstıyorsan pc ye gamepad bagla
cevap verenlere şimdiden teşşekürler
1669413058
sagolun hocam
1669413551
bu arada hocam isterseniz aldıgım zaman burdan yazıyım beraberde oynarız ıstersenız
merhaba fifa 23 oynamak ıstıyoruz ama sadece aynı nesıl cıhazlarda crossplay varmış ps5 ve ps4 beraber oynanmıyormuş peki ben cıhazıma fifa 23 un ps4 surumunu yuklesem arkadasımla oynayabılırmıyım