Neler Yeni

Playstation 5 internetsiz oyun oynama

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Tekrardan Merhabalar, çok fazla konu açtım ama almadan önce emin olmak istiyorum dijital sürüm alırsam evde yüklediğim oyunları sonradan internetsiz bi ortamda oynayabilirmiyim

Düzeltme: Anlaşılması için daha detaylandırıyım PS Store üzerinden alıp indirdiğim oyunları internet olmadan sonrasında çalıştırıp oynayabilirmiyim yoksa CD’li versiyonu mu satın almam lazım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Talha Kerem
Tekrardan Merhabalar, çok fazla konu açtım ama almadan önce emin olmak istiyorum dijital sürüm alırsam evde yüklediğim oyunları sonradan internetsiz bi ortamda oynayabilirmiyim

Düzeltme: Anlaşılması için daha detaylandırıyım PS Store üzerinden alıp indirdiğim oyunları internet olmadan sonrasında çalıştırıp oynayabilirmiyim yoksa CD’li versiyonu mu satın almam lazım.
oyun online değilse oynarsın

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,124
İsim
Halit Efe Kaplan

oyun offline bir oyunsa fark etmez ikisindede internetsiz oynarsın

121709

80+ Silver
Top Bottom