mümkündür diye tahmın edıyorum ben serıes x kullanırken oluyordu en ıyısı denemekKumandayı kullanmadan Dualsense ile televizyonu açmak mümkün mü?
TV hep açık kalıyor işte. Ben Xbox controller ile aciyordumKumandayı kullanmadan Dualsense ile televizyonu açmak mümkün mü?
+++Kanka ayarlarda Hdmı kontrolü diye bir ayar var onu aktif edersen açılıcaktır. Ps5 i açtığın zaman televizyonda açılıcaktır.
Tv nin modeli ne? Hdmi kablosunu değiştirmeyi dene. Normalde olan bir özellik ben hem bilgisayarda hemde Ps3 ümde kullanıyorum.Denedim, PS5 Açılıyor TV açılmıyor.
Bende Next Ye serisi var gine kutusundaki kablo ile oluyor.TV modeli Next, HDMI kablom kutusunda gelen kablo.
Dediğimiz özelliğin adı HDMI-CEC bu konsolu başlatırken diğer tüm ekranlarıda otomatikmen başlatabiliyorsun ancak bunun için monitör ve ya TV nin desteklemesi gerek fotoğraftaki gibi Benim xboxım destekliyor ancak TV de özellik olmadığı için kullanamıyorumÖnceden kullandığım monitörde otomatik açılıyordu, Asusun monitörünü kullanıyordum
Next televizyonlarında SIMPLINK Diye geçiyor, siz söylemeden önce baktığımda kapalıydı etkinleştirince çalıştı. Sağ olun.Dediğimiz özelliğin adı HDMI-CEC bu konsolu başlatırken diğer tüm ekranlarıda otomatikmen başlatabiliyorsun ancak bunun için monitör ve ya TV nin desteklemesi gerek fotoğraftaki gibi Benim xboxım destekliyor ancak TV de özellik olmadığı için kullanamıyorum