Arama sonuçları: *

1. Ahmet Sevinç

Xbox Series X alınır mı ?

2. El alınır bence
  2. Ahmet Sevinç

Series s bana yeter mi?

oynayacağın oyunlar okarda aşırı yük bindiren oyunlar değil yani evet konsol işini görür . Belki en yeni cod oyununda grafiksel açıdan memnun etmez ama oynatır ben yeni konsol çıkana dek kastırmadan oynatır diyorum ama grafik kalitesini düşürerek tabikide
  3. Ahmet Sevinç

Xbox Series s nasıl ucuz ultimate alabiliriz

Bende kaçırdım🥲
  4. Ahmet Sevinç

tabii ki iyi zaten yapma demiyorum ama 1000tl 3 yıl diyince diyince ...
  5. Ahmet Sevinç

https://forum.donanimarsivi.com/konu/yuezyilin-darbesi-uzun-suereli-xbox-gamepass-tuerkiyede-bitti.914574/ 1000tl olayıda bitmişti zaten artık max 13 aylık alabiliyorsun
  6. Ahmet Sevinç

XBOX SERİES S BANA UYGUN MU?

hocam daha fazla oyun seçeneği varken ne demek istiyorsunuz açar mısınız? 1712010307 hocam bana kalırsa paran bolsa ps5 al ama zar zor alırım falan kafasındaysan zorlama kendini xbox al onun dışında 4k tv için ps5 öneririm çünkü xbox bazı oyunlarda bayağı çözünürlük düşürüyor 4k tv de keyfini...
  7. Ahmet Sevinç

💚💚 [VERİLDİ] XBOX TÜRKİYE'DEN HEDİYE GAME PASS PC ÜYELİĞİ 💚💚

hocam se n ajanımızsın bizim türkiyeyi mena bölgesine katmak gibi bir hata yaparlarsa önceden çıtlatırsın bize 😁
  8. Ahmet Sevinç

💚💚 [VERİLDİ] XBOX TÜRKİYE'DEN HEDİYE GAME PASS PC ÜYELİĞİ 💚💚

ben ikisinede farklı bölgede alındı diyor normal mi?
  9. Ahmet Sevinç

Xbox 360 alınır mı?

hocam bence 2.el al hem oyunlarada para vermen kalmaz bu arada bence ps3 al internete hala erişimi var
  10. Ahmet Sevinç

xbox 360 kolu xbox one s e olurmu

hocam yorum hiç yapılmamış bence girmeyin +600tl verin orijinal kol alın https://www.n11.com/urun/xbox-one-pc-kablosuz-gamepad-xb1-joystick-oyun-kolu-wireless-3029816?magaza=teknocadde&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel ya da bu var en azından yorum var bunuda...
  11. Ahmet Sevinç

xbox 360 kolu xbox one s e olurmu

çalışmaz ama çalışadabilir ama uğraştırıcı haberin olsun Xbox 360 kolunu Xbox One S konsolunda kullanamazsınız. Ancak, Windows 10’a sahip bir dizüstü bilgisayarınız veya masaüstünüz varsa, kablosuz ve kablolusuz Xbox 360 denetleyicilerini Xbox One veya Xbox One S konsolunuza bağlayabilirsiniz...
  12. Ahmet Sevinç

2024 Yılında ikinci el xbox one s alınır mı?

Hepsi değildir elbet kendi kullanan insanda vardır
  13. Ahmet Sevinç

Xbox series s alınır mı?

hocam ikisininde ömrü aynı 2026 da yeni kondol çıkar bunlar eski olur ama series s den daha uzun olacaklarını düşünüyorum
  14. Ahmet Sevinç

Xbox series s alınır mı?

hocam hemen hemen benzerler arada bir fark yok
  15. Ahmet Sevinç

PS4 Verip Xbox Series S Alınır mı?

Bence series s yeni olmasına rağmen güçsüz bir konsol özellikle yeni nesil oyunları 720p ye kadar düşürebiliyor yani bence ps4 daha mantıklı nede olsa hala özel oyunlar çıkacak ayrıca ps plus da var Alacaksan ps5 al
  16. Ahmet Sevinç

XBOX SERİES S NASILDIR?

o konsol 4k tv lik değil 2k bile oynatamıyor yeni nesil oyunlarını hatta 720p ye kadar düşürdüğü oluyor kötülediğiniz ps4 pro daha iyi performans veriyor gidin onu alın 720p / 960p oynamak istemiyorsanız 1685818754 ben series s in ömrünün daha uzun olacağını hiç düşünmüyorum ha tabi çıkacak...
  17. Ahmet Sevinç

2023`de Xbox Series S alınır mı ?

onlar için yeter hocam
  18. Ahmet Sevinç

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

hocam umarım konuyu güncellersiniz her geçen gün çünkü xs konsolu ile tartışmalar oluyor bu işime yarar bence iyi bir pc alınca konsol para israfı oluyor biraz
  19. Ahmet Sevinç

Xbox Series X|S Alanlar Dolandırıldıklarını Düşünüyorlar Mı ?

hayır kullanmıyorum fakat kullanmıyorum diye kendi düşüncelerimi söylemeyecek değilim nede olsa internette ss ve sx in performansları var haklarında türlü türlü bilgilerde var bunlardan yola çıkarak ben yazıyorum öneminin olması artık size kalmış bu arada "hala güzel kalitede oyunlarını...
  20. Ahmet Sevinç

Xbox Series X|S Alanlar Dolandırıldıklarını Düşünüyorlar Mı ?

dolandırrılma yok yani belki s kullanıcıları bunu yaşamış olabilir ama x kullanıcılarında bence böyle bir şey yok hala güzel kalitede oyunlarını oynuyorlar o çok sevdikleri game pass duruyor hala birde hiç kimsenin sırf activision oyunları için xbox alacağını düşünmüyorum çünkü microsoft bile...
Top Bottom