kk bütce kısıtlı sence hangi konsol alınmalısıfır alacaksan mantıksız, üstüne koyup PS5 alırdım ben
One X al, yükleme süresi uzun ama performansı iyi. Bütçe ne kadarkk bütce kısıtlı sence hangi konsol alınmalı
Mantıksız üstüne koyup PS4 - 5 Bak.Selam sizce 2023 de Xbox Series S almak mantıklımı bide alırsak ssdler kaç para
One X al, yükleme süresi uzun ama performansı iyi. Bütçe ne kadar
14.000-15.000One X al, yükleme süresi uzun ama performansı iyi. Bütçe ne kadar
Evet ve Garantide çok önemlisıfır şart mı
Hocam Xbox Series x mi ps 5mi perfonmans olarak bide ithalatcı garantili xbox Series x sıkıntı çıkalırmıhocam bütçen çok arada bir bütçe, ben olsam bekleyip üstüne koyup ps5 alırdım 17k'ya
Ya da sıfır Xbox S alacaksın o da hiç değmez
PS5 al. Yurtdışı xboxlarda garanti nasıl işliyor bilmiyorum. Performansları çok benzer. Hiç birininin fanı değilim ikisi de güzel kafana göreHocam Xbox Series x mi ps 5mi perfonmans olarak bide ithalatcı garantili xbox Series x sıkıntı çıkalırmı
hocam perfonmans olarak hangisi daha iyi bi ara Series x daha iyi diyorlardıPS5 al. Yurtdışı xboxlarda garanti nasıl işliyor bilmiyorum. Performansları çok benzer. Hiç birininin fanı değilim ikisi de güzel kafana göre
hocam hemen hemen benzerler arada bir fark yokhocam perfonmans olarak hangisi daha iyi bi ara Series x daha iyi diyorlardı