Bence konsol almak mantıklı değil şu devirde oyun fiyatlarıda ortada örneğin ps5 aldığınızı varsayalım. fiyatlar:
EA SPORTS FC™ 24 Ultimate Sürüm PS4 ve PS5
EA SPORTS FC™ 24 Ultimate Sürüm ile 4.600 FC Points elde edin.store.playstation.comAlan Wake 2
Etrafı Kuzeybatı Pasifikle çevrili küçük bir kasaba olan Bright Fallsta cinayetle sonuçlanan bir dizi ayin huzuru bozuyor. Zorlu vakaları çözmesiyle tanınan baÅarılı FBI ajanı Saga Anderson ise cinayetleri araÅtırmaya geliyor. Andersonın elindeki vaka, ancak bir korku...store.playstation.comHogwarts Legacy: Dijital Lüks Sürüm
Mirasınız, onu nasıl kullandıÄınıza baÄlı. YazılmamıŠolanı yaÅayın.store.playstation.comMesaj otomatik birleştirildi:
FC 24 2.000 TL :d
Spider-Man 2 799 TL
Final Fantasy XVI 799 TL
Hogwarts Legacy 719 TL
Kaçırmasaydınız AC Mirage 389 TL ve Alan Wake 2 449 TL ye alabiliyordunuz toplam iki oyunun fiyatı 838 TL ye geliyordu ben aldım.
+ Artık PS Plus Deluxe var hiç oyun alamıyorsa bile haberiniz mi yok bir yıl dan fazla oldu yoksa araştırmıyor musunuz anlamıyorum.
Herhalde PC den oyunları siz korsan falan oynuyorsunuz çünkü Steam PS Store fiyatlarını geçeli çok oldu 5 yıllık RDR2 1.150 TL ye satıyor PS Store da ki yeni çıkacak Spider-Man 2'nin fiyatını beğenmiyorsunuz keşke her oyunun fiyatı 799 TL olsa.
ben olsam ps5 alırdımHocam Xbox Series x mi ps 5mi perfonmans olarak bide ithalatcı garantili xbox Series x sıkıntı çıkalırmı
Offline oyunlara neden o kadar para vereyim? Yeni bir oyun çıkıyor örneğin 2.000 TL verebilecek durum olmasına rağmen vermem. Bir oyuna 2.000 TL verilmez. Paşalar gibi alırım ortak bir hesap oynar bakarım keyfime. PS' te böyle bir durum yok. Korsana falanda ihtiyaç yok.Spider-Man 2 799 TL
Final Fantasy XVI 799 TL
Hogwarts Legacy 719 TL
Kaçırmasaydınız AC Mirage 389 TL ve Alan Wake 2 449 TL ye alabiliyordunuz toplam iki oyunun fiyatı 838 TL ye geliyordu ben aldım.
+ Artık PS Plus Deluxe var hiç oyun alamıyorsa bile haberiniz mi yok bir yıl dan fazla oldu yoksa araştırmıyor musunuz anlamıyorum.
Herhalde PC den oyunları siz korsan falan oynuyorsunuz çünkü Steam PS Store fiyatlarını geçeli çok oldu 5 yıllık RDR2 1.150 TL ye satıyor PS Store da ki yeni çıkacak Spider-Man 2'nin fiyatını beğenmiyorsunuz keşke her oyunun fiyatı 799 TL olsa.
15K ya gayet iyi masaüstü sistemler var ve Series X ile yapabileceğin her şeyi ve daha fazlasını sunarlar.14.000-15.000
Nasıl yok ya ortak hesap işine girersen PS de de girersin. Ama biri seni Sony ye şikayet ederse konsol PSN ban yerOffline oyunlara neden o kadar para vereyim? Yeni bir oyun çıkıyor örneğin 2.000 TL verebilecek durum olmasına rağmen vermem. Bir oyuna 2.000 TL verilmez. Paşalar gibi alırım ortak bir hesap oynar bakarım keyfime. PS' te böyle bir durum yok. Korsana falanda ihtiyaç yok.
Benim bahsettiğim 2 kişi değil ya hocam hesaplar makul fiyatlarda oluyor öyle söyleyeyim. Ben bugün yeni çıkan 5 oyun alsam bana maliyeti 6-7k yapıyor kimse kusura bakmasın durum bu :d15K ya gayet iyi masaüstü sistemler var ve Series X ile yapabileceğin her şeyi ve daha fazlasını sunarlar.
Konsol almak istiyorsan PS5 bak, Xboxları alınabilir bulmuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yok ya ortak hesap işine girersen PS de de girersin. Ama biri seni Sony ye şikayet ederse konsol PSN ban yer
PS tarafında bir hesabı 2 kişi aynı anda kullanabiliyor ve Sony buna izin veriyor, fazlası tespit edilirse sıkıntı.
Bahsettiğin olayı PS de de sıklıkla yapıyorlar işte ama Sony tespit ederse konsollara ban atıyor onu dedimBenim bahsettiğim 2 kişi değil ya hocam hesaplar makul fiyatlarda oluyor öyle söyleyeyim. Ben bugün yeni çıkan 5 oyun alsam bana maliyeti 6-7k yapıyor kimse kusura bakmasın durum bu :d
Sana argüman mı beğendireceğim ? Bana göre saçma sana göre değil :dHesap olayı PS5 de de var bu ne saçma argüman böyle.
Ya sen okuduğunu anlamıyorsun ya da sıkıntılısın. Kardeşim benim bilgisayar sadece oyun oynamak için geliştirilen bir ürün değil sen ps5' e o parayı vereceksin ve sadece oyun oynayabileceksin. Anladın mı aradaki farkı :d Sen önce ikisinin arasındaki farkı öğren sonra deluxe paketinle istediğini yapabilirsin.Olan bir şeyi olamamış gibi sunuyorsun PS4 ve PS5 de aynı hesap alıp oynarsın oyunu ucuza onu diyorum bu kadar bu arada az bir şey PS Plus Deluxe de bir araştır.
Tamam ağlama ps fanboyu seni. Kafanı ps' ten kaldır az dışarı çık beynine oksijen gitsin.Ne alaka konudan konuya atlıyor o da sorun değil ki ucuza bir diz üstü falan alır oyunları PS5 de oynar WEB den gezinme işlerini de PC den yapar ki arkadaşın çok yüksek ihtimal bunları yapacak bir PC si var zaten.
Bir de bana okuduğunu anlamıyor diyor asıl sen okuduğunu anlamakta sıkıntı çeken birsin sen yazmadın mı konsol bu devirde alınmaz oyun fiyatları yüksek cevabını verdim sonra hesap satın alıyorum PC den konsolda bunu yapamam dedin konsolda da hesap satın almanın olduğunu söyledim şimdide konuyu başka yere çektin bana hakaret ediyorsun o düşük IQ ün ile bir doktora görün bence zihinsel sanrıların var senin.