- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sizce uzun süre kullanmak için hangisi alınırhocam hemen hemen benzerler arada bir fark yok
Hocam sizce uzun süre kullanmak için hangisi alınırhocam hemen hemen benzerler arada bir fark yok
hocam ikisininde ömrü aynı 2026 da yeni kondol çıkar bunlar eski olur ama series s den daha uzun olacaklarını düşünüyorumHocam sizce uzun süre kullanmak için hangisi alınır
Evet Series X daha iyi. S ise düşük bir modeldir. İllaki Xbox alacaksan bu Series X olsun.hocam perfonmans olarak hangisi daha iyi bi ara Series x daha iyi diyorlardı
One x falan al diyenlere aldırma ikinci elden temiz bulursan güzel fiyatlara al gec. Ben 5200 TL ye aldım daha 3 gün önce 3 aylık cihaz can sikintisini gideriyor. Daha üstüne ps5 bakılır sıfır alacaksanSelam sizce 2023 de Xbox Series S almak mantıklımı bide alırsak ssdler kaç para
Hocam biraz daha bekleyebilirseniz ps5 alın derim xboxun gamepass sistemi zamlanmasaydı belki düşünülebilirdi ancak zam yedi üstüne series s e oyun optimize etmek zor diye biliyorum (2 konsol olduğundan dolayı örnek şuan baldurs gate 3 xbox series s e optimize edilemediği için xboxa çıkamıyor)hocam perfonmans olarak hangisi daha iyi bi ara Series x daha iyi diyorlardı
Hocam Depolama yetiyormuOne x falan al diyenlere aldırma ikinci elden temiz bulursan güzel fiyatlara al gec. Ben 5200 TL ye aldım daha 3 gün önce 3 aylık cihaz can sikintisini gideriyor. Daha üstüne ps5 bakılır sıfır alacaksan
Yetmiyor maalesef silip silip duruyorumHocam Depolama yetiyormu
ps 4 alınmaz artıkMantıksız üstüne koyup PS4 - 5 Bak.
Depolama için şunu yapabilirsin. Harici bir usb disk al harddisk ssd fark etmez. Oyunlarını oynadıktan sonra oyunu diğer depolamayq aktar seçeneği var. X|S güncellemesi almış oyunlar için de geçerli. Daha sonra oynayacağın zaman dahili depolamaya al oyna.Hocam Depolama yetiyormu
Hocam siz de dediğimi yapabilirsinizYetmiyor maalesef silip silip duruyorum
14.000-15.000
Depolama için şunu yapabilirsin. Harici bir usb disk al harddisk ssd fark etmez. Oyunlarını oynadıktan sonra oyunu diğer depolamayq aktar seçeneği var. X|S güncellemesi almış oyunlar için de geçerli. Daha sonra oynayacağın zaman dahili depolamaya al oyna.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam siz de dediğimi yapabilirsiniz
Hocam Ssd lerde dahili depolamaya taşımaya gerek yok diye biliyorumDepolama için şunu yapabilirsin. Harici bir usb disk al harddisk ssd fark etmez. Oyunlarını oynadıktan sonra oyunu diğer depolamayq aktar seçeneği var. X|S güncellemesi almış oyunlar için de geçerli. Daha sonra oynayacağın zaman dahili depolamaya al oyna.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam siz de dediğimi yapabilirsiniz