hocam biraz araştırma yaptım vebunu buldum bunu almayı düşünüyorum https://www.trendyol.com/wotobe/n2-...u-p-475191743?boutiqueId=61&merchantId=109768çalışmaz ama çalışadabilir ama uğraştırıcı haberin olsun
Xbox 360 kolunu Xbox One S konsolunda kullanamazsınız. Ancak, Windows 10’a sahip bir dizüstü bilgisayarınız veya masaüstünüz varsa, kablosuz ve kablolusuz Xbox 360 denetleyicilerini Xbox One veya Xbox One S konsolunuza bağlayabilirsiniz Kablolu bir Xbox 360 denetleyicisi veya kablosuz bir adaptörle kablosuz bir Xbox 360 denetleyicisine ihtiyacınız olacak. Ayrıca, Xbox One’ınızın aynı ağda çalıştığından emin olmanız gerekiyor. Bu işlem, Xbox One’ınızı Windows 10’daki Xbox uygulamasına bağlayarak gerçekleştirilir. Daha fazla bilgi için 12 sayfalarına bakabilirsiniz.
hocam yorum hiç yapılmamış bence girmeyin +600tl verin orijinal kol alınhocam biraz araştırma yaptım vebunu buldum bunu almayı düşünüyorum https://www.trendyol.com/wotobe/n2-...u-p-475191743?boutiqueId=61&merchantId=109768
hocam şeyde yapabilirim kollu olan ya xbox one s yada xbox one x alırımhocam yorum hiç yapılmamış bence girmeyin +600tl verin orijinal kol alın
ya da bu var en azından yorum var bunuda değerlendirinXbox One Pc Kablosuz Gamepad Xb1 Joystick Oyun Kolu Wireless Fiyatları ve Özellikleri
Xbox One Pc Kablosuz Gamepad Xb1 Joystick Oyun Kolu Wireless en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hocam one s yerine ikinci elden gene series s veya series x olmadı ps5 bakın derim series x olursa veya ps5 hiç yoktan uzun ömürlü kullanırsınızhocam şeyde yapabilirim kollu olan ya xbox one s yada xbox one x alırım
hocam series s veya series x bütçemi aşıyor xbox one x de karar verdim şuanlıkHocam one s yerine ikinci elden gene series s veya series x olmadı ps5 bakın derim series x olursa veya ps5 hiç yoktan uzun ömürlü kullanırsınız
Bütçenize göre gene hocam hayırlı olsun alırsanız ben şahsen xbox almazdım (bana hitap etmiyo kolu en büyük dezavantajı bu ayrıca microsoftun politikaları soğuttu baldurs gate 3 te olduğu gibi)hocam series s veya series x bütçemi aşıyor xbox one x de karar verdim şuanlık
hocam ps oyunları çok pahalı birde kola alışırım gibi geliyorBütçenize göre gene hocam hayırlı olsun alırsanız ben şahsen xbox almazdım (bana hitap etmiyo kolu en büyük dezavantajı bu ayrıca microsoftun politikaları soğuttu baldurs gate 3 te olduğu gibi)
öylede ps plusa ne gelirse onu oynardım ben ps5 alsaydım (dualsenseyi alabildim sadece konsolun kendisi yok xd)hocam ps oyunları çok pahalı birde kola alışırım gibi geliyor