Robloxta kasıyor ciddi şekildeAlmayı düşündüğüm xbox series s te oynayacağım oyunlar çoğunlukla
Apex legends
Fortnite
Overwatch
Roblox
Cod
Gibi oyunlar olacak. Sizce almalımıyım ve alırsam ne kadar süre kasmadan oynatır?
robloxta kasma fazla yaşamadım fakat series s almanı tavsiye etmem kullandım fakat pc oyuncusu olarak hiç zevk almadım desem yeridir bi eğlenceli bannerlord oynadım başka hiç birinden keyif almadım grafikleride fazla iyi değil bilgin olsunAlmayı düşündüğüm xbox series s te oynayacağım oyunlar çoğunlukla
Apex legends
Fortnite
Overwatch
Roblox
Cod
Gibi oyunlar olacak. Sizce almalımıyım ve alırsam ne kadar süre kasmadan oynatır?
oynayacağın oyunlar okarda aşırı yük bindiren oyunlar değil yani evet konsol işini görür . Belki en yeni cod oyununda grafiksel açıdan memnun etmez ama oynatırAlmayı düşündüğüm xbox series s te oynayacağım oyunlar çoğunlukla
Apex legends
Fortnite
Overwatch
Roblox
Cod
hocam bence artık fazla idare etmez series s gibi konsollar ssd hızı çok tatmin ediyor fakat grafik açısından hiç memnun kalmadım ben 1080p monitörde 2k monitörde test ettim fifa bannerlord çok sarıyor gerisini beğenemedim c77de fena değildioynayacağın oyunlar okarda aşırı yük bindiren oyunlar değil yani evet konsol işini görür . Belki en yeni cod oyununda grafiksel açıdan memnun etmez ama oynatır
ben yeni konsol çıkana dek kastırmadan oynatır diyorum ama grafik kalitesini düşürerek tabikide
sıfır asla alınmaz 2.el 7000 bandına alınır işini görür.Almayı düşündüğüm xbox series s te oynayacağım oyunlar çoğunlukla
Apex legends
Fortnite
Overwatch
Roblox
Cod
Sana yeter bence gta 6 belki 2 senesi var yani ort 4 5 sene daha ömrü var konsolun zaten söylediğin oyunlardan fortnite'ı fln 120 fps oynatıyor bence alınırAlmayı düşündüğüm xbox series s te oynayacağım oyunlar çoğunlukla
Apex legends
Fortnite
Overwatch
Roblox
Cod