Arama sonuçları: *

• Users: Aususlike
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Aususlike

Xbox series s depolamayı nasıl arttırabilirim

360 ssd öyle yada böyle yetermi sizce. Çok büyük bir sorun yaratırmı
  2. Aususlike

Xbox series s depolamayı nasıl arttırabilirim

Selam. Pc min yanına series s çekeceğim. Seires s in 512gb olduğunu ve kullanılabilir alanın 500gb dan 360gb civarına düştüğünü öğrendim. 300gb civarınada ileriki zamanlarda en fazla 3-4 tane aaa oyun indirebilecez gibi duruyor. İlk sorum sizce 360gb iyi olmasa bile çok sıkıntı yaratırmı...
  3. Aususlike

4k tv'im var Xbox Series s mi almalıyım? Xbox One X mi.?

Series s al. Daha uzun kullanırsın
  4. Aususlike

2021 yılında ps4 mü? Yoska xbox one x mi alınır?

Bütçeniz yetiyorsa series s. Yetmiyorsa oyunlarada indirim bekliyip yada belli bir bütçeyi gözden çıkarabiliyorsanız ps4
  5. Aususlike

XBOX ONE X Ömrü kaç yıldır ?

Öncelikle alabilirseniz series s alınız. Eyer one x mecburisi ise 3-4 yıl gider. Dahada fazla gidebilir fakat xbox Bi süreden sonra desteğini kesecektik bu konsolu. O yüzden series s öneririm
  6. Aususlike

Neden Series s alınmalı

Hocam 512 GB tabikide az bir depolama alanı. Fakat bu 512 GB hem ssd hemde bahsettiğimiz cihaz 4000tl 🙂. 1617825016 Ps plus, gamepass e bir rakip değil. Collection da türkiyede hizmeti yok bildiğim kadarıyla
  7. Aususlike

Neden Series s alınmalı

Tabikide ps4 pro çok iyi biri rakip. Ki exculsiveler içinde ps4 pro alınır. Fakat ileriye dönüklük konusunda series s daha uzun gider büyük ihtimalle. Ps4 lerin desteği kesilmşyecek olsa ps4 pro belkide series s den iyi bile olabilir. Ayrıca ps aldığınız zaman oyun fiyatlarıyla birlikte konsol...
  8. Aususlike

Neden Series s alınmalı

Hocam rehber nasıl yayınların bilmediğimden yapamadım 😔
  9. Aususlike

Neden Series s alınmalı

Selamlar. Series s alın arkadaşlar, series s alın. Bu rezil Türkiye şartları için çok iyi bir konsol. Şuanlık 4000tl civarında bulabilirsiniz. 4k sınırında ps4 pro gibi güçlü bir rakibi var fakat ps4 devri bitti bitiyor. Tahminimce Sony en geç 2022 de ps4 lerin desteğini kesicek gibi duruyor...
  10. Aususlike

Xbox Series X alınır mı? ?

Hocam eyer ortalama bir pc sahibi iseniz, xbox series x yerine ps5 ede bakabilirsiniz. Eyer ortalama bir sahibi değilseniz series x alınabilir
  11. Aususlike

PS 4 mü Xbox Series Smi

Ben Sony nin ps exculisive lerini pc ye çıkartçağını sanmıyorum. Hepsini kastetmiyorum, Örn god of war, ghost of tsuhunami, Last of Us PART 2, spider Man gibi oyunlar zaten Sony nin elindekş tek koz. Hee, ama last of us, bloodbone gibi tek başına playstation aldırma sebebi olmayan oyunları pc ye...
  12. Aususlike

PS 4 mü Xbox Series Smi

Eyer olan ps exculisive oyunlarını oynarım 1-2 yıl diyorsanız ps4. Ama series s alırsanız ps4 den daha uzun süre sizi götürür
  13. Aususlike

Series S 512 gb Alınır mı?

Alınır. Bu arada 3800tl ye de var series s. 3 ay gamepass hediyesin takılmayın.90tl ni ne ediyo. https://www.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-series-s_pdp_674212032
  14. Aususlike

Amazon Fransa üzerinden alınan Xbox Series S'in garantisi olur mu?

O zaman işler değişir 😄. Eyer dediğiniz gibi 2800tl ye Geliyorsa olabilir.
  15. Aususlike

Amazon Fransa üzerinden alınan Xbox Series S'in garantisi olur mu?

O iş öyle olmuyor maalesefki hocam. üstüne Bi ton vergi ekleniyor ki fiyat asıl o zaman uçuyor. Ama bence yurt dışından series s almana gerek yok. Türkiyede 3700tl ye hatta indirimde 3500 tl ye tükeşye garantili alabilirsin
  16. Aususlike

Xbox series s'e taşınabilir ssd

Teşekkür ederim ☺️
  17. Aususlike

Sorunsuz çalışır yani hocam
  18. Aususlike

Selamlar. Ps 5 e her taşınabilir ssd nin takılamadığını duydum. Acaba bu durum xbox (series s) içinde böylemi yoksa normal bir taşınabilir ssd takılırmı
  19. Aususlike

Xbox One X mi Xbox Series S mi ?

Rtx tercih sebebi olmamalı bence. Dlss konsollar da yok diye biliyorum
  20. Aususlike

Xbox One X mi Xbox Series S mi ?

Hocam açıkçası ben herkezin aksine one x derim. Ssd oyuna giriş hızı hhd Max 1dk fark yaratıyor. Ortalama bir oyuncunun günde 2 saat oynadığını düşünürsek aradaki 1dk fark hiç gibi bişey. herkes bunu çok abartıyor. Ayrıca xbox one serisi arkada bırakılacak bir seri değil. Daha çıkalı 3 yıl oldu...
Top Bottom