Neler Yeni

Xbox series s depolamayı nasıl arttırabilirim

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Selam. Pc min yanına series s çekeceğim. Seires s in 512gb olduğunu ve kullanılabilir alanın 500gb dan 360gb civarına düştüğünü öğrendim. 300gb civarınada ileriki zamanlarda en fazla 3-4 tane aaa oyun indirebilecez gibi duruyor. İlk sorum sizce 360gb iyi olmasa bile çok sıkıntı yaratırmı. Sığdırmayı idare edilebilirmi. Can sıkarmı kısacası. 2. Si ben bu alanı nasıl arttırabilirim. Bildiğim kadarıyla üstüne herhangi bir ssd veya hdd takılamıyor. Peki taşınabilir bir ssd alsam, depolamaya oyunu atmadan oyunu oynıyabilirmiyim. Veya başka bir yolu varmı arttırmanın. Teşekkür ederim 🙂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seagate nin ssd sini biliyorum. Lütfen onun dışında bir önerin. Fiyatı çok pahalı.

KAJUN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
cengizhan
Harici bir ssd alabilirsin xbox özel seagate ssd var

malesef başka bir yolu yok şuanlık bende bulamadım

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Harici bir ssd alabilirsin xbox özel seagate ssd var

malesef başka bir yolu yok şuanlık bende bulamadım
360 ssd öyle yada böyle yetermi sizce. Çok büyük bir sorun yaratırmı

KAJUN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
cengizhan
360 ssd öyle yada böyle yetermi sizce. Çok büyük bir sorun yaratırmı
Emin ol yeter internetin iyi mi? bilmem ben indirip oynadıgım oyunu siliyordum sonra yeni oyunu arka planda indiriyordum bir sorun yaşamadım şuanlık

Gelelim Harici harddisk veya ssd takılmıyor mu? Evet takabilirsiniz fakat sadece geriye dönük uyumluluk oyunlarını oynayabilirsiniz (bu nesilin oyunları ve daha eskileri xone, x360, xbox). Yeni nesil oyunları hdd veya harici ssd ile oynayamazsınız. Fakat yine de yeni nesil oyunları hdd içerisinde depolayabiliyorsunuz. Yani hdd ye indirdiniz, konsolun kendi hafızası boşaldığında hdd ye indirdiğiniz oyunu ssd ye taşıyıp oynayabilirsiniz.

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Selam. Pc min yanına series s çekeceğim. Seires s in 512gb olduğunu ve kullanılabilir alanın 500gb dan 360gb civarına düştüğünü öğrendim. 300gb civarınada ileriki zamanlarda en fazla 3-4 tane aaa oyun indirebilecez gibi duruyor. İlk sorum sizce 360gb iyi olmasa bile çok sıkıntı yaratırmı. Sığdırmayı idare edilebilirmi. Can sıkarmı kısacası. 2. Si ben bu alanı nasıl arttırabilirim. Bildiğim kadarıyla üstüne herhangi bir ssd veya hdd takılamıyor. Peki taşınabilir bir ssd alsam, depolamaya oyunu atmadan oyunu oynıyabilirmiyim. Veya başka bir yolu varmı arttırmanın. Teşekkür ederim 🙂

Seagate nin ssd sini biliyorum. Lütfen onun dışında bir önerin. Fiyatı çok pahalı.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
onun dışında depolamalara oyun yükleyip oynamak mümkün değil. kullanacaksanız 500gb olarak kullanın. yeterli gelmezse series x almaya çalışın.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
360GB sıkıntı yaratır tabii ki
PS4'de bile sıkıntı yaşıyordum ben

Top Bottom