evet sorunsuz çalışırSorunsuz çalışır yani hocam
Microsoft bunun için Seagate ile anlaştı diye biliyorum.Selamlar. Ps 5 e her taşınabilir ssd nin takılamadığını duydum. Acaba bu durum xbox (series s) içinde böylemi yoksa normal bir taşınabilir ssd takılırmı
Tabikide hayır Usb 3.1 Girişi Olan Bir Ssd Tak ve Keyfine Bak İyi Oyunlar Ve İyi Forumlar.Selamlar. Ps 5 e her taşınabilir ssd nin takılamadığını duydum. Acaba bu durum xbox (series s) içinde böylemi yoksa normal bir taşınabilir ssd takılırmı
Evet fakat seagate ssd ler mevcut piyasadaMicrosoft bunun için Seagate ile anlaştı diye biliyorum.
Bu teknoloji sadece Xbox ta var şu an.Tabikide hayır Usb 3.1 Girişi Olan Bir Ssd Tak ve Keyfine Bak İyi Oyunlar Ve İyi Forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet fakat seagate ssd ler mevcut piyasada
minik bölüme takılan ssd seagate diğer ssd ler usb den takılabilirMicrosoft bunun için Seagate ile anlaştı diye biliyorum.
Tamam zaten arkadaş xbox series s te ayri bir ssd kullanabilirmiyim demis bende kullanabilirsin dedimBu teknoloji sadece Xbox ta var şu an.
Benim bildiğim Microsoft Pcie 4.0 ssdler için Seagate ile anlaştı.o
minik bölüme takılan ssd seagate diğer ssd ler usb den takılabilir
EvetBenim bildiğim Microsoft Pcie 4.0 ssdler için Seagate ile anlaştı.
Kankam söyle bir video buldum vir bak istersenSelamlar. Ps 5 e her taşınabilir ssd nin takılamadığını duydum. Acaba bu durum xbox (series s) içinde böylemi yoksa normal bir taşınabilir ssd takılırmı