Neler Yeni

Neden Series s alınmalı

Mojo jojo

80+ Silver
Tabikide ps4 pro çok iyi biri rakip. Ki exculsiveler içinde ps4 pro alınır. Fakat ileriye dönüklük konusunda series s daha uzun gider büyük ihtimalle. Ps4 lerin desteği kesilmşyecek olsa ps4 pro belkide series s den iyi bile olabilir. Ayrıca ps aldığınız zaman oyun fiyatlarıyla birlikte konsol fiyatının üstüne 1000tl yi aşan masraf çıkıyor 🙁.
Hocam,ps plus var collection var. Ps4 pro daha güçlü, bir de 7 yıllık kütüphanesi var.

Techno08

80+ Gold
Series’de güzel ama 4k deneyimi yaşayanlara ps4 pro öneririm hem uncharted ve god of war gibi kaliteli oyunlar var ve series s’den donanım olarak daha güçlü. Ama dediğin doğru yakın bir tarihte destek kesilecek ama destek kesilse bile god of war’ı 10 kere de olsa oynayacak adam tanıyorum. Ps4 pro bence çok uzun bir süre eskşmeyecek bir konsol( ssd takarsanız daha iyi olabilir tabi ki)

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
exclusiveleri yüzünden detsklenemsede bence ps e4 alınmalı birde 512 gb ssdye kaç yeni nesil opyun sığabilir
Hocam 512 GB tabikide az bir depolama alanı. Fakat bu 512 GB hem ssd hemde bahsettiğimiz cihaz 4000tl 🙂.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam,ps plus var collection var. Ps4 pro daha güçlü, bir de 7 yıllık kütüphanesi var.
Ps plus, gamepass e bir rakip değil. Collection da türkiyede hizmeti yok bildiğim kadarıyla

Mojo jojo

80+ Silver
Hocam 512 GB tabikide az bir depolama alanı. Fakat bu 512 GB hem ssd hemde bahsettiğimiz cihaz 4000tl 🙂.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ps plus, gamepass e bir rakip değil. Collection da türkiyede hizmeti yok bildiğim kadarıyla
Tabii ki Plus ile Gamepass i karşılaştırmadım.
Ben yine SS Yerin PS4 PRO öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,092
Üyeler
163,946
Son üye
osmanmedia
Top Bottom