Arama sonuçları: *

• Users: QİKUA
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. QİKUA

Xbox one s bu fiyata alınır mı?

Kaliteli bir ssd alıp takmak ekstra masraf + olarak her ne kadar saf güç olarak iyi olsada ilerde oyun gelmeyebilir
  2. QİKUA

Xbox series s bulursun o fiyatların biraz üstüne
  3. QİKUA

Alınmaz bence baya pahalı
  4. QİKUA

Xbox series s mi alsam one x mi

Xbox series s almalısın, xbox one x e bir süre sonra oyun gelmeyebilir
  5. QİKUA

2500 TL'ye Xbox One alınır mı?

Xbox one fat kasa bi aralar almak istediğim bir konsoldu xbox one s e göre çok az farkı var xbox one s biraz daha overclocklu okadar bir de slim kasa, alınabilir ancak ne kadar götürecğini bilmiyorum birçok oyunu oynarsınız ama yeni nesil olanları bilmiyorum alınabilir ancak xbox one s var mı...
  6. QİKUA

Xbox One S Hala Alınır Mı?

bütçe bu kadarsa alınır
  7. QİKUA

Xbox Sorular (Xbox Series S)

Televizyonun nedir?
  8. QİKUA

Xbox Sorular (Xbox Series S)

1. almalısın bence o fiyata o kalitede bir sistem bulmak zor 2.gamepass güzel bir sistem oyunlara para vermek istemiyorsan gamepass çok mantıklı ve oyunlar kaliteli forza var rdr online yanlış görmediysem dirt 5,ori,gta 5,sea of thieves,halo,ark,control,gears,rage 2,wreckfest,fallout gibi...
  9. QİKUA

Bu Xbox one alınır mı?

Xbox one s daha mantıklı xbox one için oldukça pahalı bir fiyat
  10. QİKUA

X box series s almayı düşünüyorum

ps4 xbox series s'in dengi değil oyunlara paranz yetmiyorsa xbox series s alınız
  11. QİKUA

Xbox one google gibi şeyler var mı?

Youtube,netflix,xbox fitness,twitch,xbox music
  12. QİKUA

Xbox one google gibi şeyler var mı?

Tarayıcı var bir de pc'de olan bazı uygulamalar var
  13. QİKUA

Xbox series s ne kadar güçlü?

Şimdi teraflops olarak bi gtx 1650,gtx 1650 super falan ama işin içine optimizasyon oyun destekleme falan(sen anladın) derken o konsol baya güçlü oluyor
  14. QİKUA

XSX VS PC hangisi alınır mı ?

Ozaman series x al başka diyecek birşeyim yok şuan 7499 tl
  15. QİKUA

Ozaman series s al hem ucuz hem 4k monitör gerektirmez dahası ileri ki senelerde baya oyunlar gelir
  16. QİKUA

Şimdi elindekini satsan 2500 diye varsayıyorum series x 7000 tl diyelim 9500 tl elinde var bir series x ve 4k monitör alacaksın(ki o fiyata var mı bilmiyorum) ya da gtx 1660 superli bir sistem seçim senin
  17. QİKUA

X Box Series s Alanlar Memnun mu?

Şimdi xbox one'ı düşün 2013'den beri o konsol var 8 yılını doldurdu konsol bi cyperpunk gibi oyunlarda çuvalladı ama 7,8 sene gayet iyi güzel bir konsol oldu xbox one'a daha spor oyunları falan gelmeye devam edecektir. Şimdi ise bunu xbox series s için düşün 5 6 yıl aa veya aaa oyunları...
  18. QİKUA

X Box Series s Alanlar Memnun mu?

her şey teraflops değil konsol 4 teraflops ama 4'e göre yüksek bir performans sunuyor oyunlarda.
  19. QİKUA

Xbox series x vs xbox series s

Bence bütçeyi fazla sarsmayın series s alın o da gayet güçlü bütçe problem değilse series x alınır
  20. QİKUA

Series X vs Series S

Series s daha mantıklı
Top Bottom