şunu alacağım https://www.gaming.gen.tr/urun/5321...6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/Series X'in oyun performansı, alacağın PC'den daha iyidir.
Ben olsam Series X alırım.
Yanında game pass alıcam 5-6 sene kafamı rahat tutması lazımseries s mantıklı ama oyunları aşırı pahalı bazı kişiler gamepass al diyorlar ama bilmiyorum bence pc daha iyi
Elimdeki pc yi satamam ödevleri bundan hallediyorumŞimdi elindekini satsan 2500 diye varsayıyorum series x 7000 TL diyelim 9500 TL elinde var bir series x ve 4k monitör alacaksın(ki o fiyata var mı bilmiyorum) ya da gtx 1660 superli bir sistem seçim senin
Ozaman series s al hem ucuz hem 4k monitör gerektirmez dahası ileri ki senelerde baya oyunlar gelirYanında game pass alıcam 5-6 sene kafamı rahat tutması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elimdeki pc yi satamam ödevleri bundan hallediyorum
Series s + apu önerirmBen 6-7 senelik bir oyuncuyum sadece 1 ay ps3 aldım 4 sene mobil 2 sene pc elimde bir pc var ama yetmiyor 4K ekran yok Ne alayım ?
Ozaman series x al başka diyecek birşeyim yok şuan 7499 tlseries s 2 sene sonra 30fps verir.
Nerden biliyorsun 2 sene sonra 30 fps vereceğini Microsoft bu konuda çok kararlı her çıkan oyuna optimizasyon yaptırtıyor araştır biraz ve hatta fps boost özelliği geliyor her oyuna 2 katına çıkıyor fpsin 120 60 arası oluyorseries s 2 sene sonra 30fps verir.
Desteklenen oyunlarda yapılırNerden biliyorsun 2 sene sonra 30 fps vereceğini Microsoft bu konuda çok kararlı her çıkan oyuna optimizasyon yaptırtıyor araştır biraz ve hatta fps boost özelliği geliyor her oyuna 2 katına çıkıyor fpsin 120 60 arası oluyor
4k gerekli değil çok.Ben 6-7 senelik bir oyuncuyum sadece 1 ay ps3 aldım 4 sene mobil 2 sene pc elimde bir pc var ama yetmiyor 4K ekran yok Ne alayım ?