Konsol ile pc ömrü aynı değil. Pc içinde 5500xt bir iki seneye cortlayacak bi kart değil.performans anlamında süper değil, rx 5500 xt dengi performansı var. bir iki seneye cortlar yani, ama stok sorunu var düşünülebilir. stok sorunu olmasaydı hiçbir şekilde onermezdim
her şey teraflops değil konsol 4 teraflops ama 4'e göre yüksek bir performans sunuyor oyunlarda.performans anlamında süper değil, rx 5500 xt dengi performansı var. bir iki seneye cortlar yani, ama stok sorunu var düşünülebilir. stok sorunu olmasaydı hiçbir şekilde onermezdim
Şimdi xbox one'ı düşün 2013'den beri o konsol var 8 yılını doldurdu konsol bi cyperpunk gibi oyunlarda çuvalladı ama 7,8 sene gayet iyi güzel bir konsol oldu xbox one'a daha spor oyunları falan gelmeye devam edecektir. Şimdi ise bunu xbox series s için düşün 5 6 yıl aa veya aaa oyunları gelecektir hatta daha fazlası spor oyunları için ise 8 9 yıl veya daha fazla oyun gelecektir. Bu zamanda alınır mı alınır güzel konsoldur fiyatına göre şimdi ki zamanda 4000 tl'ye nasıl bir pc var ki sıfır olarak apu falan çıkıyor yani kısaca xbox series s alınır alanların çoğunun da memnun kaldığını düşünüyorum(4k için bu konsolu alanlar hariç)Ben şöyle düşünüyorum bundan öncekiler 7 8 yıl dayandılar ve bu esnada bende ps3 var onu şimdi sadece netflix için kullanıyorum ama 3 4 yıl oyun oynamıştım kasma falan yoktu ki şimdide olmaz. Bu konsolunda bence en az 5 yılı var.
xbox 360'a bile fifa 2019 çıkmıştı düşününŞimdi xbox one'ı düşün 2013'den beri o konsol var 8 yılını doldurdu konsol bi cyperpunk gibi oyunlarda çuvalladı ama 7,8 sene gayet iyi güzel bir konsol oldu xbox one'a daha spor oyunları falan gelmeye devam edecektir. Şimdi ise bunu xbox series s için düşün 5 6 aa veya aaa oyunları gelecektir hatta daha fazlası spor oyunları için ise 8 9 yıl veya daha fazla oyun gelecektir. Bu zamanda alınır mı alınır güzel konsoldur fiyatına göre şimdi ki zamanda 4000 TL'ye nasıl bir pc var ki sıfır olarak apu falan çıkıyor yani kısaca xbox series s alınır alanların çoğunun da memnun kaldığını düşünüyorum(4k için bu konsolu alanlar hariç)