Hala x box series x alınır mı

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar iyi günler ikinci el temiz bi Xbox series x almayı düşünüyorum 2025 de hala almaya deyer mi

18-20 bin TL Xbox için pahalı bir fiyat ama çok da altına bulunacağını zannetmiyorum artık.

Arkadaşlar iyi günler ikinci el temiz bi Xbox series x almayı düşünüyorum 2025 de hala almaya deyer mi
deger gamepass ultimate kendisini büyük oranda topladı uzun süreli gamepass alacak bütçeniz varsa kesinlikle series x tercih edebilrisiniz

Sony özel oyunlarına ilginiz yoksa değer.Dijital kütüphane konusunda ps plusta kendini çok geliştirdi son zamanlar.Ps5 veya series x alın pişman olmazsınız.Bu arada gta seven biriyseniz ps5 daha mantıklı olur daha optimize ve erken çıkar xboxa göre.

Ben size PS5 tavsiye ederim.Zaten xbox oyunları yavaş yavaş PlayStation 5 geliyor. Ağustos'ta Gears of war reload oyunu PS5 konsoluna da geliyor. Yani ilk Gears of war oyunun yeni nesil konsollarda remastered olarak geliyor. Forza horizon 5 zaten PS5 geldi. Yani xbox alırsanız PS5 birinci parti oyunları oynayamazsınız. Ama PS5 alırsanız hem xbox birinci parti oyunları oynarsısınız, hemde PS5 birinci parti oyunları oynarsınız. Fakat şuda var, PlayStation 5 oyunları pahalıdır. Yani oyunları alacak paranız varsa PS5 tavsiye ediyorum.

Bence ikinci el alın sıfıra gerek yok benim fikrim ben ikinci el aldım mesela

Geri