Trendyol dolapa bakabilirsin kankamo fiyata nerede var?
3.5k bütçem var kankaps4 xbox series s'in dengi değil oyunlara paranz yetmiyorsa xbox series s alınız
güvenilir mi peki? fazla ucuz değil miTrendyol dolapa bakabilirsin kankam
Mesaj otomatik birleştirildi:
3.5k bütçem var kanka
PS4'ü mantıklı kılan zaten Exc oyunlar.Ps4 almayı düşünüyordum ama game pass alıp oynamak x box ta daha mantıklı gibi
hocam ilanlara baktım. one s modelini series s diye satanlar var dikkatli olun.Trendyol dolapa bakabilirsin kankam
Mesaj otomatik birleştirildi:
3.5k bütçem var kanka
Diğer önemli husus ve dolandırıcılara zemin hazırlayan etmen letgo gibi sitelerde ücreti gönderin size kargolayayim diyenlerden uzak durun. Piyasa üç kağıtçı kaynıyor. İkinci elde ürünü görüp test edip almanız kesinlikle şart.İkinci el cihazlarda dikkat edilmesi gereken noktalardan biri garanti ve faturadir. Garantisiz ürün elinizde kalabilir. Olduda çok daha uygun garantisiz ikince el buldunuz. Tamir görmüş mü diye sorun vida yuvalarını inceleyin. Daha sonra çalıştırıp fan sesine bakın sağlıklı cihazlarda abartılı bir şekilde ses çıkmaz.
Teşekkürlerİkinci el cihazlarda dikkat edilmesi gereken noktalardan biri garanti ve faturadir. Garantisiz ürün elinizde kalabilir. Olduda çok daha uygun garantisiz ikince el buldunuz. Tamir görmüş mü diye sorun vida yuvalarını inceleyin. Daha sonra çalıştırıp fan sesine bakın sağlıklı cihazlarda abartılı bir şekilde ses çıkmaz.
Evet fark ettimhocam ilanlara baktım. one s modelini series s diye satanlar var dikkatli olun.
2.5k olanlar series s değil one sX box series s 2.el almak istiyorum ortalama 2-2.5k internette mantıklı mı?
Ps4 almayı düşünüyordum ama game pass alıp oynamak x box ta daha mantıklı gibi