Arama sonuçları: *

• Users: Skynel
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Skynel

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

4K 60FPS RTX Kapalı işte
  2. Skynel

XBox kendi kendini bitiriyor Playstation'ıda eleştirmek gerekirse GoW gibi bir oyunu PC'e çıkartmamaları gerekirdi bence Ki PC'i konsoldan daha çok kullanan bir kişi olarak söylüyorum bunu
  3. Skynel

Paşam onlar kaç yılında yazılan yorumlar? Bu yıl arkham city’i oynayıp teknolojinin geliştiği bu dönemde tekrar yorum yapsınlar bakayım mekanikler çok yavan atmosfer ölü gibi yorumlar alacaksındır yani biraz beyninizi kullanın eskiden harika olan bir oyun şu dönemde iyi olmak zorunda değil siz...
  4. Skynel

Arkham serisinde ki bütün oyunları bitirmiş + Arkham Knight'ı 3 kez bitirmiş biri olarak Spider Man 2 tokat manyağı yapar :D Arkham serisi güzel oyunlardır fakat gerçeği kabul edin
  5. Skynel

Marvels Spider Man 2 Batman Arkham City diyenler linçlemeye başlar bile şimdiden xd
  6. Skynel

Bana sorarsan RDR2'i hiç beğenmem Gow'un hakkıydı aldıda Bu kişiden kişiye göre oyun tarzına göre değişecek bir durum RDR2 bana kalısa o kadar sıkıcı bir oyun ki 30 dakika tahammül edemedim
  7. Skynel

Yunusum boş işlerle uğraşıyorsun valla XBox’ın savunulacak tek bir tarafı yok şu an Tam detaylı bakamıyorum iş yerindeyim ama Spider Man 2’i ön sipariş verip oyunu %100 her şeyiyle bitirip kostümlerine kadar tüm upgradeleri fullemiş yapmış ve New Game+’ı bekleyen biri olarak yani eHeHHEEHe...
  8. Skynel

Ah be yunusum ne gerek vardı boş inşalarla uğraşmana…
  9. Skynel

Adam içimdekileri tek kalemde döküp XBox’ı yere gömmüş toprak atmış yani daha hala savunabilecek varsa XBox’ı helal olsun
  10. Skynel

Xbox Live sadece konsol icin mi gecerli?

Evet oynayabiliyorsunuz
  11. Skynel

Xbox Live sadece konsol icin mi gecerli?

Sorunuz Game Pass oyunlarını online oynayabiliyor muyuz PC'de mi
  12. Skynel

Gamepass'e gelen oyunlar kalıyor mu?

Bir süre sonra kütüphaneden gidiyor ama bu süre uzun bir süre
  13. Skynel

Playstation 5'ten Xbox Series X'e geçmek mantıklı mı ?

Mantıksız.
  14. Skynel

Xbox series s depolamayı nasıl arttırabilirim

360GB sıkıntı yaratır tabii ki PS4'de bile sıkıntı yaşıyordum ben
  15. Skynel

Amazon.co.uk xbox series s için gümrük vergisi alıyor mu?

Bir kere amazon üzerinden sipariş ettiğiniz her ürünün bütün vergileri ödenmez Eğer satıcı ve gönderici amazon ise ödenir
  16. Skynel

Xbox series s vs series x

Series X 4K Series S 2K oyun oynatıyor çözünürlük anlamında var tabi ki 2K desteği ilerki oyunlarda gider ve 1080p'ye yerini bırakır diye düşünüyorum 4 5 senesi var minimum
  17. Skynel

XBox Series S 4000TL

Aramızda suanlik yeni nesil oyunları 2k'da oynatacak bir konsol lazımsa gamepass ile çok mantıklı olur sonuçta Türkiye şartları https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_m%C4%B1crosoft-xbox-series-s-512gb-oyun-konsolu-beyaz-1211840.html
  18. Skynel

Paranız olsa siz hangisini alırsınız ?

Bana da çok büyük geliyor biraz küçültülmesi gerek küçük olsa tasarımı hoş aslında ama çok gereksiz büyük
  19. Skynel

Paranız olsa siz hangisini alırsınız ?

PS5 dijital olmayanını alırdım çok fazla param olduğunu varsayıyorum koleksiyon yapmak çok isterdim sevdiğim bütün oyunları kutulu olarak alıp rafa koymak isterdim çok güzel duruyorlar bence
Top Bottom