TheworstD32132
80+ Bronze
İleride Tomb Raider fanboyları da gelir Uncharted gömmek için ıosdfbwdfobvwredfodwefvbhgrf3vw.
XBox kendi kendini bitiriyorBeğenilen bir birinci parti Xbox özel oyununun bu yıl çoklu platforma çıkacağı iddia edildi.
An ‘acclaimed’ Xbox game will go multiplatform this year, it’s claimed | VGC
The title was reportedly “in the game of the year conversation” in the year that it released…www.videogameschronicle.com
O kadar dedik Xbox Sega gibi üçüncü parti oyun dağıtan firmaya dönüşecek diye Xbox hazırlıklara şimdiden başladı eleştirmenlerce beğenilen bir Xbox özel oyunu 2024'de PS ve Nintendo platformlarına geleceği söyleniyor.
Zaten Jim Ryan çok hatalı kararlar aldı boşa emekli etmediler onu bakalım yeni PS CEO'sunun PC stratejisi nasıl olacak.XBox kendi kendini bitiriyor
Playstation'ıda eleştirmek gerekirse GoW gibi bir oyunu PC'e çıkartmamaları gerekirdi bence
Ki PC'i konsoldan daha çok kullanan bir kişi olarak söylüyorum bunu
Raporladım konuyu PlayStation bölümüne taşımaları için bir cevap alamadım.Yunus 1 sorum olucak konu neden xbox bölümün de açık sonuçta forumda xbox kullanan çok az sony kullanıcısı daha fazla konuyu playstation bölümüne aktarsana
Kötü Olmuş konunun xbox ile alakası yok yanlış açılmış dikkatimi çekti o yüzden sorayım dedimRaporladım konuyu PlayStation bölümüne taşımaları için bir cevap alamadım.
Aynen öyle bende PS bölümünde olmasını istiyorum konunun tekrardan bu gün raporlayacağım bakalım çözebilecekler mi.Kötü Olmuş konunun xbox ile alakası yok yanlış açılmış dikkatimi çekti o yüzden sorayım dedim
Dynamic derken 4k 2160p ise Dynamic modunda 1800p felan mı oluyor yoksa gerçek 4k mı?Marvel's Spider-Man 2'nin tüm grafik modlarında RTX var Native 4K 30 FPS Dynamic 4K 60 FPS çalışıyor.
4K 60FPS RTX Kapalı işteDynamic derken 4k 2160p ise Dynamic modunda 1800p felan mı oluyor yoksa gerçek 4k mı?
Native 4K ile Dynamic 4K arasındaki farkı anlamanız için yan yana büyüteç ile bakmanız lazım evet taban çözünürlük düşüyor Dynamic 4K modunda ama anlamanız için çok detaylı incelemeniz lazım.Dynamic derken 4k 2160p ise Dynamic modunda 1800p felan mı oluyor yoksa gerçek 4k mı?
Hayır Marvel's Spider-Man 2'de RTX kapalı mod yok Dynamic 4K 60 FPS modunda da RTX açık.4K 60FPS RTX Kapalı işte