Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

99723

80+ Silver
Beğenilen bir birinci parti Xbox özel oyununun bu yıl çoklu platforma çıkacağı iddia edildi.

O kadar dedik Xbox Sega gibi 3. parti oyun dağıtan firmaya dönüşecek diye Xbox hazırlıklara şimdiden başladı eleştirmenlerce beğenilen bir Xbox özel oyunu 2024'de PS ve Nintendo platformlarına geleceği söyleniyor.

Son düzenleme:

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Beğenilen bir birinci parti Xbox özel oyununun bu yıl çoklu platforma çıkacağı iddia edildi.

O kadar dedik Xbox Sega gibi üçüncü parti oyun dağıtan firmaya dönüşecek diye Xbox hazırlıklara şimdiden başladı eleştirmenlerce beğenilen bir Xbox özel oyunu 2024'de PS ve Nintendo platformlarına geleceği söyleniyor.
XBox kendi kendini bitiriyor
Playstation'ıda eleştirmek gerekirse GoW gibi bir oyunu PC'e çıkartmamaları gerekirdi bence
Ki PC'i konsoldan daha çok kullanan bir kişi olarak söylüyorum bunu

99723

80+ Silver
XBox kendi kendini bitiriyor
Playstation'ıda eleştirmek gerekirse GoW gibi bir oyunu PC'e çıkartmamaları gerekirdi bence
Ki PC'i konsoldan daha çok kullanan bir kişi olarak söylüyorum bunu
Zaten Jim Ryan çok hatalı kararlar aldı boşa emekli etmediler onu bakalım yeni PS CEO'sunun PC stratejisi nasıl olacak.

Son düzenleme:

asko56

80+ Silver
Yunus 1 sorum olucak konu neden xbox bölümün de açık sonuçta forumda xbox kullanan çok az sony kullanıcısı daha fazla konuyu playstation bölümüne aktarsana

99723

80+ Silver
Yunus 1 sorum olucak konu neden xbox bölümün de açık sonuçta forumda xbox kullanan çok az sony kullanıcısı daha fazla konuyu playstation bölümüne aktarsana
Raporladım konuyu PlayStation bölümüne taşımaları için bir cevap alamadım.

asko56

80+ Silver
Raporladım konuyu PlayStation bölümüne taşımaları için bir cevap alamadım.
Kötü Olmuş konunun xbox ile alakası yok yanlış açılmış dikkatimi çekti o yüzden sorayım dedim

99723

80+ Silver
Kötü Olmuş konunun xbox ile alakası yok yanlış açılmış dikkatimi çekti o yüzden sorayım dedim
Aynen öyle bende PS bölümünde olmasını istiyorum konunun tekrardan bu gün raporlayacağım bakalım çözebilecekler mi.
Şu anlık konuyu taşıyamıyorlar Xbox bölümünde devam edecek ileride belki taşınabilir.

Son düzenleme:

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager

99723

80+ Silver
Dynamic derken 4k 2160p ise Dynamic modunda 1800p felan mı oluyor yoksa gerçek 4k mı?
Native 4K ile Dynamic 4K arasındaki farkı anlamanız için yan yana büyüteç ile bakmanız lazım evet taban çözünürlük düşüyor Dynamic 4K modunda ama anlamanız için çok detaylı incelemeniz lazım.
4K 60FPS RTX Kapalı işte
Hayır Marvel's Spider-Man 2'de RTX kapalı mod yok Dynamic 4K 60 FPS modunda da RTX açık.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,734
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom