Necromancerr
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Bitmez bitmez yakında Mario fanboyuda gelir ki marioya kötü demiyorum ancak alakasız olurBatman fanboyluğundan gözleri kör olmuş arkadaş sen neyi anlamıyorsun Batman: Arkham serisini bu konudaki herkes çok seviyor ve çok iyi oyunlar olduğunu biliyor Rocksteady Studios bile çıkıp bu kadar uzatmazdı yeter artık.
İlla yani oynamadın diyorsun ya sana kaç saat oynadığımı atayım da bari rezil ol Batman: Arkham sersindeki yapılacak tüm yan görevler aktivitelerin hepsini yaparak bitirdim ve severek de oynadım ama senin gibi gerçeği göremeyecek kadar kör değiliz KNK hangi oyunun daha iyi olduğunu açık ve net bir şekilde görebiliyoruz Marvel’s Spider-Man 1 zaten çıktığında tüm oyun basın mecrası en iyi süper kahraman oyunu olduğunu kabul etti sen geliyorsun 2018 deki çıkan Marvel’s Spider-Man 1 zaten tüm Batman: Arkham sersinden iyi olduğu halde körü körüne fanboyluk yapıp 2011 de çıkan Batman: Arkham City ile Marvel's Spider-Man 2'yi karşılaştırıyorsun lan adama gülmezler mi sen ne yapıyorsun diye hala bak fanboyluktan kör olduğun için anlamıyorsun zaten Marvel’s Spider-Man 1 daha iyi olduğunu ispatlamış en iyi süper kahraman oyunu olduğu tüm basın mecrası tarafından onaylanmış bu neyin kafası tamam Batman: Arkham sersin çok seviyor olabilirsin ki ben de çok seviyorum ama senin şu an yaptığın şey iözetle Grand Theft Auto: San Andreas en iyi GTA oyunudur demekten farksız ayrıca bunları da lütfen o fanboy Instagram hesabından paylaş da tüm seni takip eden kullanıcılarına kendinin ne kadar cahil bir Batman fanboyu olduğunu göster. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu arkadaş Xbot değilmiş koyu bir Batman fanboyuymuş Instagram sayfası bile var (batmanarkham.tr) adında o derece bir fanboy işin komiği ise biz bu konun bir sayfasında bile Batman: Arkham serisine bırak kötü demeyi adını bile anmadık adam neye triggerlandıysa artık konuya gelmiş hunharca Batman: Arkham serisi övüyor bir de bizim gibi oyunculara lan sen oyunun ne olduğunu bilmiyorken biz PS3 de oynuyorduk Batman: Arkham serisini sen ne diyorsun işin en komiğine gelirsek tüm oyun basın mecrası tarafından Marvel’s Spider-Man 1 en iyi süper kahraman oyunu ünvanını Batman’in Arkham serisinden aldı bu fanboyluktan gözü kör olmuş arkadaş ise gelmiş konuya 2011'de çıkan Batman: Arkham City Marvel’s Spider-Man 2'den daha iyi diyor Marvel’s Spider-Man 2 bırak en iyi süper kahraman oyunu olmayı en iyi oyunlarda top listeleri oynuyor çıktığı 2023 senesinde ise en iyi oyunlar arasında zirvelerde ayrıca sen ne ile neyi karşılaştırıyorsun bu arkadaşın fanboyluktan gözleri kör olduğu için şu an yaptığı şey özetle Grand Theft Auto: San Andreas en iyi GTA oyunudur demekten farksız Xbot palyaçoları bitti şimdide Batman fanboyları geliyor konuya.
@mehmet_10 @Necromancerr @Judgment Cut @CupOk @PurpleWebb @-°°-Aquaman-°°- @The Semih @asko56 @Skynel @TheworstD32132