Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Yunusum boş işlerle uğraşıyorsun valla
XBox’ın savunulacak tek bir tarafı yok şu an

Tam detaylı bakamıyorum iş yerindeyim ama Spider Man 2’i ön sipariş verip oyunu %100 her şeyiyle bitirip kostümlerine kadar tüm upgradeleri fullemiş yapmış ve New Game+’ı bekleyen biri olarak yani eHeHHEEHe öDüL AlAmaDIKi diyenlere hiç tek kelime bile etmem komik çünkü

Önce ki oyunda ne yapmışlarsa bir üst çıtaya taşımışlar bana kalırsa ödül alamaması kadar saçma bir şey zaten yok ama işte boş baldurs gate gibi oyunlara kaldı ödül çokta önemli değil zaten ödül almasına gerek yok biz oyunu görüyoruz

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Lan sen yok musun sen bir de söylediklerini nasıl yalanlıyorsun neymiş Marvel’s Spider-Man 2'yi eleştirmesinin sebebi beklentisinin yüksek olmasıymış Marvel's Spider-Man 2 beklendiğinden fazlasını verdi zaten sen ne zırvalıyorsun oyun 149 inceleme ile 90 puan alarak Metacritic'te Must-Play almış aynı şekilde OpenCritic 91-98 puan almış üstüne 1.5 ay da 2023'ün en çok satan 4. oyunu olmuş oyunu oynayan herkes çok beğenip tam puanlar verip bu zamana kadar çıkmış en iyi süper kahraman oyunu demiş sen ise ne yaptın konuya gelip Marvel’s Spider-Man 2'yi saçma sapan bir şekilde gömmeye çalışıp reklam oyun ödül töreninde ödül alamadı diye dalga geçtin sonra bende cevabını verip seni rezil edince yok ben öyle yazmadım yok ben Xbot değilim diye ağlayıp konudan sıyrılmaya çalıştın.
@mehmet_10 @Necromancerr @Judgment Cut @CupOk @PurpleWebb @ @-°°-Aquaman-°°- @The Semih @asko56 @Skynel @TheworstD32132

@destrox KNK sende bu Xbot'a yazı yazıp bir şey anlatmaya çalışma ne olduğu belli.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ben şu kadar uğraşsam herhalde bakırköye yatardım :kekw: 4300 mesajın birçoğunda bu tayfayla zaten atışmalarım oldu hele birtanesi vardı sinir hastası ederdi adamı ismini hatırlamıyorum şuanda Yanlış kaynak diyorda IGN metacritic gibi kaynaklarada yanlış diyen adamın aklından şüphe ederim videolu kanıt atmadan kuru kuru yazsan gene sanada laf yapardım ama baya hart diye geçiriyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yunusum boş işlerle uğraşıyorsun valla
XBox’ın savunulacak tek bir tarafı yok şu an

Tam detaylı bakamıyorum iş yerindeyim ama Spider Man 2’i ön sipariş verip oyunu %100 her şeyiyle bitirip kostümlerine kadar tüm upgradeleri fullemiş yapmış ve New Game+’ı bekleyen biri olarak yani eHeHHEEHe öDüL AlAmaDIKi diyenlere hiç tek kelime bile etmem komik çünkü

Önce ki oyunda ne yapmışlarsa bir üst çıtaya taşımışlar bana kalırsa ödül alamaması kadar saçma bir şey zaten yok ama işte boş baldurs gate gibi oyunlara kaldı ödül çokta önemli değil zaten ödül almasına gerek yok biz oyunu görüyoruz
Ödül zaten kalmalıydıda bg3 e İzometrik CRPG konusunda çıtayı bir üst seviyeye taşıdı zaten bunu 34870234 defada söylesem gene söyleyeceğim oyunun çıkış tarihi çıkış tarihi çıkış tarihi! herşeyi etkileyen bu oluyor ödüllerde 2018 goty rdrnin hakkıydı ancak çıkış tarihi yüzünden gowa gitti (gow kötü bi oyun demiyorum ancak rdrnin hakkıydı o ödül)

99723

80+ Silver
ben şu kadar uğraşsam herhalde bakırköye yatardım :kekw: 4300 mesajın birçoğunda bu tayfayla zaten atışmalarım oldu hele birtanesi vardı sinir hastası ederdi adamı ismini hatırlamıyorum şuanda Yanlış kaynak diyorda IGN metacritic gibi kaynaklarada yanlış diyen adamın aklından şüphe ederim videolu kanıt atmadan kuru kuru yazsan gene sanada laf yapardım ama baya hart diye geçiriyorsun

Ödül zaten kalmalıydıda bg3 e İzometrik CRPG konusunda çıtayı bir üst seviyeye taşıdı zaten bunu 34870234 defada söylesem gene söyleyeceğim oyunun çıkış tarihi çıkış tarihi çıkış tarihi! herşeyi etkileyen bu oluyor ödüllerde 2018 goty rdrnin hakkıydı ancak çıkış tarihi yüzünden gowa gitti (gow kötü bi oyun demiyorum ancak rdrnin hakkıydı o ödül)
God of War'da RDR 2'de o kadar iyi oyunlar ki ben hangisi alırsa alsaydı çok bir önemi olduğunu düşünmüyorum.

RDR 2'yi yüzlerce saat oynamış biriyim ve sadece ana hikayesini oynadım online moduna girmedim bile 5 defa her şeyi yaparak bitirdiğim nadir oyunlardan RDR 2.

Zaten Sony'nin kazandığı ödüllerin yarısını kazanan oyun firması yok gelmişler boş yapıyorlar ben de bunlara bir şey anlatmaya çalışıyorum.
adsiz-jpg.621045

2022 senesinde Elden Ring den sonra en çok ödül alan oyun God of War: Ragnarök.
screenshot-png.621049

Bu arada God of War 2018 ile God of War Ragnarök'ün arasındaki fark o kadar büyük ki God of War 2018 God of War Ragnarök'ün yanında bir demo gibi kalıyor.

Son düzenleme:

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
God of War'da RDR 2'de o kadar iyi oyunlar ki ben hangisi alırsa alsaydı çok bir önemi olduğunu düşünmüyorum.

RDR 2'yi 800 saat oynamış biriyim ve sadece ana hikayesini oynadım online moduna girmedim bile 5 defa her şeyi yaparak bitirdiğim nadir oyunlardan RDR 2.
Alıntıyı görüntüle

Zaten Sony'nin kazandığı ödüllerin yarısını kazanan oyun firması yok gelmişler boş yapıyorlar ben de bunlara bir şey anlatmaya çalışıyorum.
adsiz-jpg.621045

2022 senesinde Elden Ring den sonra en çok ödül alan oyun God of War: Ragnarök.
screenshot-png.621049

Bu arada God of War 2018 ile God of War Ragnarök'ün arasındaki fark o kadar büyük ki God of War 2018 God of War Ragnarök'ün yanında bir demo gibi kalıyor.
Xbox koluna alıştığımım güne lanet olsun PS4 almıyorum sırf bu yüzden olmuyor abi oynayamiom 🥲 PC ye çıkmasını bekliom

99723

80+ Silver
Xbox koluna alıştığımım güne lanet olsun PS4 almıyorum sırf bu yüzden olmuyor abi oynayamiom 🥲 PC ye çıkmasını bekliom
Jim Ryan gittiği için ileride PC tarafına oyun gelme olasılığı nasıl olacak bilmiyoruz çünkü bu kararı veren de Jim Ryan'dı ayrıca en erken bir PS özel oyunu 2 yıl sonra PC'ye geldiğini düşünürsek bunun altında bir tarih beklemek de çok saçma.

Son düzenleme:

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Jim Ryan gittiği için ileride PC tarafına oyun gelme olasılığı nasıl olacak bilmiyoruz çünkü bu kararı veren de Jim Ryan'dı ayrıca en erken bir PS özel oyunu 2 yıl sonra PC'ye geldiğini düşünürsek bunun altında bir tarih beklemek de çok saçma.
Öyle olursa mecburen Xbox kolumu takas yapar PS alırım

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Öyle olursa mecburen Xbox kolumu takas yapar PS alırım
Alışırsın bi şekil Kulakiçi kulaklık kullanamam ben diyordum önceden şimdi kulağımda olduğunu unutuyorum bazen o kadar kullanıyorum

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
.
deme yav:(

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
.
1 haftadır gow da takılıyorum akıyor oyun heleki asassins creed çöplerinden sonra ilaç gibi geldi kusacaktım az kalsın aynı şeyleri yapmaktan. Tek beğenmediğim yanı bulmacalar bazen sıkıyor, youtubeden bakıp geçiyorum onları da. Ragnarök de çıksa keşke, ps5 alacak imkân yok şuan bende :uzgunpeepo:

99723

80+ Silver
1 haftadır gow da takılıyorum akıyor oyun heleki asassins creed çöplerinden sonra ilaç gibi geldi kusacaktım az kalsın aynı şeyleri yapmaktan. Tek beğenmediğim yanı bulmacalar bazen sıkıyor, youtubeden bakıp geçiyorum onları da. Ragnarök de çıksa keşke, ps5 alacak imkân yok şuan bende :uzgunpeepo:
PS5 alacak bütçeniz yok ise size önerim PS4 Slim alın bir de yanına PS Plus Deluxe üyelik keyfinize bakın zaten PS Plus Deluxe üyelik sisteminde 600'e yakın kaliteli oyun var + Sony'nin de nerdeyse tüm yaptığı özel oyunlar da dahil PS5'e geçtiğiniz zaman da save dosyalarınız kuplarınız ile kaldığınız yerden devam edersiniz.

Son düzenleme:

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
.
PS5 alacak bütçeniz yok ise size önerim PS4 Slim alın bir de yanına PS Plus Deluxe üyelik keyfinize bakın zaten PS Plus Deluxe üyelik sisteminde 700'e yakın kaliteli oyun var + Sony'nin de nerdeyse tüm yaptığı özel oyunlar da dahil PS5'e geçtiğiniz zaman da save dosyalarınız kuplarınız ile kaldığınız yerden devam edersiniz.
Dediğin düşünülebilir ama ps oynamaya vaktim bile yok yani alsam oynayamam bile bir kaç sene

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager

Bana sorarsan RDR2'i hiç beğenmem Gow'un hakkıydı aldıda
Bu kişiden kişiye göre oyun tarzına göre değişecek bir durum
RDR2 bana kalısa o kadar sıkıcı bir oyun ki 30 dakika tahammül edemedim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,734
Üyeler
161,338