- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #1,145
Rockstar Games GTA VI çıkardıktan sonra bir daha oyun beklemeyin .Ben psyi alınca oynayacağım gowr yi
birde gta6 + rdr3 bekliyorum ben
Rockstar Games GTA VI çıkardıktan sonra bir daha oyun beklemeyin .Ben psyi alınca oynayacağım gowr yi
Rdr 3 için ps 6 bekleBen psyi alınca oynayacağım gowr yi
O rdr 2027 ye kadar buraya gelecek !!!Rockstar Games GTA VI çıkardıktan sonra bir daha oyun beklemeyin .
Özellikle online ı yine tuttururlarsa bu sefer 15 20 sene yeni GTA yokRockstar Games GTA VI çıkardıktan sonra bir daha oyun beklemeyin .
GTA beklemek nedir arkadaş asıl olay rdr deO rdr 2027 ye kadar buraya gelecek !!!
Online zaten tutacaktır işte o yüzden Rdrye daha fazla asılacaklarını biliyorumÖzellikle online ı yine tuttururlarsa bu sefer 15 20 sene yeni GTA yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
GTA beklemek nedir arkadaş asıl olay rdr de
Keşke ama Rockstar Games işte bu nesil RDR 3 yaparlarsa kendi adlarına bir mucize olur ama GTA VI dan başka bir oyun göreceğimizi düşünmüyorum 10 yıl boyunca.O rdr 2027 ye kadar buraya gelecek !!!
GTA beni pek heyecanlandırmıyor şahsen, rdr 3 fragmanı görmek için yaşıyorumOnline zaten tutacaktır işte o yüzden Rdrye daha fazla asılacaklarını biliyorum
Bence şuanda Gta6 nın çoğunluk kısmını bitirdiler tahminime göre artık detay kasıyorlardır son rötuşlarla beraber oyun çıktıktan sonra biraz daha online tarafına asılırlar 2025 te tam sürüm+ online görürürüz bizKeşke ama Rockstar Games işte bu nesil RDR 3 yaparlarsa kendi adlarına bir mucize olur ama GTA VI dan başka bir oyun göreceğimizi düşünmüyorum 10 yıl boyunca.
İkiside beni çıldırtıyor diyeyim Rdr yeni yeni tadını aldığım şaheser bir oyun gta serisi zaten çocukluğumun geçtiği serilerden biri hele eski pc de vice city akarken san andreas 10 15 dk sonra donup kapanıyorduGTA beni pek heyecanlandırmıyor şahsen, rdr 3 fragmanı görmek için yaşıyorum
RDR çok güzel bir seri PS5 de RDR 1 Remastered tekrardan oynadım RDR 2 den sonra biliyorsunuz RDR 2 RDR 1 in öncesinde geçiyor PS3'de de zaten zamanında RDR 1 oynamıştım PS5 de tekrardan 4K 60 FPS oynamak güzel oldu.GTA beni pek heyecanlandırmıyor şahsen, rdr 3 fragmanı görmek için yaşıyorum
4 hariç hepsini uzun saatler oynadım da bi rdr kadar etki etmedi hiçbiri. GTA 4 e de bir ara giricem bekliyor kütüphanede yarım kalmasın seriİkiside beni çıldırtıyor diyeyim Rdr yeni yeni tadını aldığım şaheser bir oyun gta serisi zaten çocukluğumun geçtiği serilerden biri hele eski pc de vice city akarken san andreas 10 15 dk sonra donup kapanıyordu
Zaten gtada 5 harici hiçbir oyununun hikayesini tam olarak bitirmemişimdir hep atmosfer panzer şifresi falan takılıyordum bende4 hariç hepsini uzun saatler oynadım da bi rdr kadar etki etmedi hiçbiri. GTA 4 e de bir ara giricem bekliyor kütüphanede yarım kalmasın seri
Hocam ben onun için Xbox 360 veya PS 3 emulatörü düşünüyordum galiba emulatörlerde görüntü iyileştirmesi de yapabiliyorsun ama üşeniyorum yapmayaRDR çok güzel bir seri PS5 de RDR 1 Remastered tekrardan oynadım RDR 2 den sonra biliyorsunuz RDR 2 RDR 1 in öncesinde geçiyor PS3'de de zaten zamanında RDR 1 oynamıştım PS5 de tekrardan 4K 60 FPS oynamak güzel oldu.
Umarım gelir RDR 3 bu nesil Rockstar Games'den çok bekleyeceğim bir hareket olmasa da bellide olmaz.Bence şuanda Gta6 nın çoğunluk kısmını bitirdiler tahminime göre artık detay kasıyorlardır son rötuşlarla beraber oyun çıktıktan sonra biraz daha online tarafına asılırlar 2025 te tam sürüm+ online görürürüz biz
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkiside beni çıldırtıyor diyeyim Rdr yeni yeni tadını aldığım şaheser bir oyun gta serisi zaten çocukluğumun geçtiği serilerden biri hele eski pc de vice city akarken san andreas 10 15 dk sonra donup kapanıyordu