Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Özellikle online ı yine tuttururlarsa bu sefer 15 20 sene yeni GTA yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

GTA beklemek nedir arkadaş asıl olay rdr de
Online zaten tutacaktır işte o yüzden Rdrye daha fazla asılacaklarını biliyorum

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Keşke ama Rockstar Games işte bu nesil RDR 3 yaparlarsa kendi adlarına bir mucize olur ama GTA VI dan başka bir oyun göreceğimizi düşünmüyorum 10 yıl boyunca.
Bence şuanda Gta6 nın çoğunluk kısmını bitirdiler tahminime göre artık detay kasıyorlardır son rötuşlarla beraber oyun çıktıktan sonra biraz daha online tarafına asılırlar 2025 te tam sürüm+ online görürürüz biz

GTA beni pek heyecanlandırmıyor şahsen, rdr 3 fragmanı görmek için yaşıyorum
İkiside beni çıldırtıyor diyeyim Rdr yeni yeni tadını aldığım şaheser bir oyun gta serisi zaten çocukluğumun geçtiği serilerden biri hele eski pc de vice city akarken san andreas 10 15 dk sonra donup kapanıyordu :D

99723

80+ Silver
GTA beni pek heyecanlandırmıyor şahsen, rdr 3 fragmanı görmek için yaşıyorum
RDR çok güzel bir seri PS5 de RDR 1 Remastered tekrardan oynadım RDR 2 den sonra biliyorsunuz RDR 2 RDR 1 in öncesinde geçiyor PS3'de de zaten zamanında RDR 1 oynamıştım PS5 de tekrardan 4K 60 FPS oynamak güzel oldu.

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
.
İkiside beni çıldırtıyor diyeyim Rdr yeni yeni tadını aldığım şaheser bir oyun gta serisi zaten çocukluğumun geçtiği serilerden biri hele eski pc de vice city akarken san andreas 10 15 dk sonra donup kapanıyordu :D
4 hariç hepsini uzun saatler oynadım da bi rdr kadar etki etmedi hiçbiri. GTA 4 e de bir ara giricem bekliyor kütüphanede yarım kalmasın seri

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr
4 hariç hepsini uzun saatler oynadım da bi rdr kadar etki etmedi hiçbiri. GTA 4 e de bir ara giricem bekliyor kütüphanede yarım kalmasın seri
Zaten gtada 5 harici hiçbir oyununun hikayesini tam olarak bitirmemişimdir hep atmosfer panzer şifresi falan takılıyordum bende :D

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
.
RDR çok güzel bir seri PS5 de RDR 1 Remastered tekrardan oynadım RDR 2 den sonra biliyorsunuz RDR 2 RDR 1 in öncesinde geçiyor PS3'de de zaten zamanında RDR 1 oynamıştım PS5 de tekrardan 4K 60 FPS oynamak güzel oldu.
Hocam ben onun için Xbox 360 veya PS 3 emulatörü düşünüyordum galiba emulatörlerde görüntü iyileştirmesi de yapabiliyorsun ama üşeniyorum yapmaya

99723

80+ Silver
Bence şuanda Gta6 nın çoğunluk kısmını bitirdiler tahminime göre artık detay kasıyorlardır son rötuşlarla beraber oyun çıktıktan sonra biraz daha online tarafına asılırlar 2025 te tam sürüm+ online görürürüz biz

Umarım gelir RDR 3 bu nesil Rockstar Games'den çok bekleyeceğim bir hareket olmasa da bellide olmaz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,339
Son üye
Bozorge
Top Bottom