Neler Yeni

Amazon.co.uk xbox series s için gümrük vergisi alıyor mu?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Hemen atıyorum. Bu amazon germany satıcısından alacağımız ürünlerde priz girişleri farklı olabilir mi? Sanırım biz f tipi kullanıyoruz acaba almanyadan gelecek series s bizim prize uyumlu olur mu?
ingiltere de değişik priz kullanıyor. dönüştürücü ile sorunsuz kullanabilirsin ikisini de. bu arada sanırım biz almanya ile aynı priz tipini kullanıyoruz.

KaRaM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
beytullah
ingiltere 3 dişli fiş kullanıyor bizden gitse sıkıntı yok ama oradan gelince bize uyum sağlamıyor dönüştürücüler var onlardan alırsın ucuz şeyler onlar

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün
vergi + kargo dahil dhl kargo getiriyor bana iki gunde ülkeye giriş yaptı cuma günü sipariş verdim pazartesi günü geldi

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Merhaba arkadaşlar amazon.co.uk üzerinden 250 sterline series s alacağım satıcısı amazon ve prime seçeneği ile pazar gününe kadar gelebiliyor. Benim sormak istediğim normalde amazon.com amerika sitesinde sipariş ekranında amazon gümrük vergisini alıyor ancak amazon.co.uk sitesinde siparişimi oluşturdum şuan bir tek 37 sterlin kargo ücreti isteniyor. Dediğim gibi satıcısı amazon ve normalde amazon gümrük vergisini önceden tahsil eder gümrüğe takılmamak ve işlemleri hızlıca halletmek için. Bu durumda amazon.co.uk sitesinden sipariş edilen ürünler için vergi alınmayacağını mı anlamalıyım? İngiltere ile çeşitli anlaşmalar imzalandığı için gümrük vergisinden muafiyet durumumu var?
Bir kere amazon üzerinden sipariş ettiğiniz her ürünün bütün vergileri ödenmez
Eğer satıcı ve gönderici amazon ise ödenir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,734
Üyeler
161,335
Son üye
denizmir
Top Bottom