Arama sonuçları: *

1. 2000hs

Zaman Makinesi İcat Edilebilir!

Sonuç olarak kendi hayatını yaşıyorsun .
  2. 2000hs

RTX 3060'ın Mining Kısıtlamasının Kaldırıldığı İddiası!

benim okuduğumda öyleydi . Ben sana özelden anlatayım . NVIDIA WSL driver (470.05 BETA) developer driverı ile
  3. 2000hs

RTX 3060'ın Mining Kısıtlamasının Kaldırıldığı İddiası!

başka driverlarla oluyor galiba işim biterse bugün nasıl yapıldığını anlatmaya çalışacağım hatta birisi video atmıştı galiba onu atarım olmadı.
  4. 2000hs

Türkiye’de ilk milli bomba atarlı drone geliştirildi

yaşını ne iş yaptığını vs. bilmiyorum ama ben bu işin içindeyim ve bu teknolojinin Türkiyenin olması gerektiği seviyede bir teknoloji olduğunu savunmuyorum . yapsınlar bir adım fakat bu adam yetersizin yetersizi.
  5. 2000hs

en fazlası bu demek istediğim "he okey yapın tamam tamam" der gibi çocuk kandırır gibi bir şekilde düşünebilirsin .
  6. 2000hs

öyle bir şey demedim fakat en fazla "iyi yapmışsın" dersin buna çünkü çok basit mühendislik öğrencisi bitirme projesi gibi .
  7. 2000hs

Bizim ayrı düştüğümüz nokta tebrik edilmesi ki ben hala söylediğimi söylüyorum bu tebrik edilecek bir şey değil :)
  8. 2000hs

Benim demek istediğim icat değil . Başka ülkeler jet yapıyorsa bizim de jet yapmamız gerektiğini söylüyorum . silahlı dronları abd bayadır kullanıyor . Burada demek istediğimi şöyle örnekleyeyim Türkiye elektrikli araba üretimi yapması teknolojiyi yakalaması için iyi bir hamle ama bunun yerine...
  9. 2000hs

tabii ki de askeri olarak bakmamak lazım . tebrik etmek düşer mi o tartışılır çünkü olası gereken yapılıyor diye tebrik etmek saçma geliyor biraz. Ortaya bir ürün çıkarttıkları için tebrik edilebilir daha fazlasını maalesef hak edebilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum .
  10. 2000hs

doğru fakat olay geç yapılması teknonojiyi yakalayabilmek için bunların çok daha seri şekilde olması gerekiyor
  11. 2000hs

çok geç kalmış bir proje sonunda çıkardılar .
  12. 2000hs

Perseverance marsı nasıl görüyor ?

😅
  13. 2000hs

Öyle diyince bir kontrol ettim 😅
  14. 2000hs

Sağ olun özetlemişsiniz o.O2
  15. 2000hs

Bildiğiniz üzere Perseverance (Percy) dünyadan 205 milyon kilometre uzaklıkta başarılı bir iniş yapmış durumda. Iniş yaptıktan sonra bizlere bir sürü fotoğraflar , videolar ve hatta sesler bile yolladı. Bu bilgileri yollarken AI tarafından çekilen videolar fotoğraflar kalite açısından ayrıldı...
Top Bottom