Arama sonuçları: *

1. B

Yeni Zotac Gaming RGB Ayakkabı

Samsung'un ilk işi sebze meyve satmaktı.
  2. B

Şimdi gördüm. RGB'nin yanında fan da varmış. Wow.
  3. B

Bence güzel.
  4. B

Zotac tan RGB li oyuncu ayakkabısı

RGB'li maskeden daha mantıklı. Bence güzel olmuş.
  5. B

ACER HACKLENDİ!

o benim şifremdi o.O2
  6. B

ACER HACKLENDİ!

Hayır Tayvan.
  7. B

ACER HACKLENDİ!

Ne diycekler parayı boş benzinliğe bırakın biz almaya gelicez o.O2
  8. B

ACER HACKLENDİ!

Ya hisseler gizli oluyor. ben hallederim sen devamını düşünme. Hackle sen sonra ben iletişime geçerim o.O2
  9. B

ACER HACKLENDİ!

Az istemişler yine o.O2 Ben olsam hisse isterdim. Sonra o hisseden yattığım yerden para kazanırdım. Bunlarda akıl yok
  10. B

ACER HACKLENDİ!

Geçmiş olsun. Ben monitörsüz devam edeceğim o.O2
  11. B

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023’te Ay’a gideceğiz

Adam ondan mı bahsetmiş 😶 Görmeye yarayan organa "Göz" denir.
  12. B

Genel olarak konuşuyorum ben. Bu bütçe az evet ancak hakiki bütçe bu değilmiş. Fatih Kacır da söyledi.
  13. B

Hocam 10 sene önce de hedef 2023'tü 20 sene öncede. Devletlerin 100. yılı kendi içlerinde önemlidir çünkü bakî kamanın bir göstergesidir. Siyasal yönden kullanılıyor mu: Evet. Ama sırf sen a partisi ben b partisi tuttuğum için bu projeleri aksatmamamız lazım. Şimdi diğer partiler başa gelse bu...
  14. B

1) Proje uzun bir sürecin ürünü olacak. 2023'te sadece hangardan çıkacak 2) Türkiye'nin hedeflediği bir tarih. Cumhuriyetin 100. yılı ve hedef konulan bir tarih. 2023'te tüm proje, reform, atılım hareketlerinin sonuçlanması hedefleniyor. Siz de oy için deyip kendinizi avutun.
  15. B

TP çıkarabildiğini çıkarıyor zaten. Devlet, aaa ham petrol diye vermiyor. İşletmeler TP'de.
  16. B

MMU zaten yapılıyor. 2023'te hangardan çıkacak.
  17. B

Diyorum ki her sene dediğin doğalgaz daha yeni bulundu, cumhurbaşkanının da son dönemde petrol ile ilgili büyük bir açıklaması olmadı. Kaynak atsan ya? 1615719216 O para direkt ayrılan bütçe değilmiş.
  18. B

Her sene? Bismillah daha yeni Cumhurbaşkanı açıklamaya başladı ki bulunmasındaki kusur ne?
  19. B

Dün Fatih Kacır'ın konferans/konuşması vardı. İlk atım için eğitilecek astronot ve malzemeler yurtdışı işbirliğiyle yapılacak ve yerliliğin adım adım arttırılacağını söyledi. Devrim arabası diyorsun ama elektrikli araba sektörü her halükarda daha mantıklı bir hareket.
Top Bottom